Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Tak sis trošku zanadával a jede se dál *1*
  • PreidaQ
    Co je k nepochopení na tom, že prostě existují lidé, kteří tuhle sérii mají rádi a podporují ji, a to i přes poměrně zjevnou stagnaci posledních dílů? Například třeba už kvůli vždy zajímavým historickým zasazením, která nejsou ve hrách běžná. Já naopak nechápu, kde se pořád berou lidé, kteřím tito druzí lidé neustále tak moc leží v žaludku.
  • tak bylo by fajn kdyby z technických duvodu nebyla uz cela tahle zpropadena serie.
    Unity byl fail, Rogue kopirak, ale uz se zase jede nanovo, kazdej den nejakej artwork, ukázka a info jako kdyby se nic nestalo..vazne..jak muzou tohle lidi tomu Ubi porad zrat nechapu. A novinarska obec se porad chova jakoby se jednalo o tu nejlepší hru na cely zemekouli. sice si trosku zanadavali u Unity ale vem to das..jede se nanovo...to by se jeden pozvracel.
  • Zřejmě je ten jejich engine ještě vetší fail než Frostbite 3?
  • no jo návrat ke kořenům série... ale co já si pamatuju tak kořeny série tedy první díl, byly děsně stereotypní a stále se opakující od začátku hry až do konce... já bych spíše chtěl nějakou inovaci, větší možnosti stealth akce a lepší systém krytí nežbyl v ac unity, on to nebyl špatný nápad bohužel to bylo nevybalancované a nepraktické. Kde fungoval stealth snad nejlépe byl nejspíše čtvrtý díl i navzdory jeho omezeném možnostem
  • blixa
    Uz je to opravene, sorry.
  • Ty dobrý
  • wenceslaus
    Pche! Přísudek se přeci dnes už!
  • PreidaQ
    No já nevím, ale v GTA V přeci auta i v mulťáku jezdí a přitom to vypadá pořád skvěle. Příště bych radil kapánek více přemýšlet, než něco napíšeš.
  • Jack1947
    Multiplayer v Assassin's Creed Syndicate hlavně z technických důvodů? čtenáři sai mají domyslet sami aha ok. *3*
  • wenceslaus
    Boj založený na rychlé odezvě a vozidla brání multiplayeru...

Od autorů "24 snímků znamená filmovější zážitek"
  • PreidaQ
    Proboha, opravte si už konečně ten nadpis. Vždyť to tu visí už skoro dvě hodiny.
  • fallanga
    Sázím na tu první možnost. Víme, jak dobře vypadalo Killzone: ShadowFall. To je důkaz, že všechno jde když se chce. V případě Ubisoftu se nechce.
  • Morraw
    Zrovna MP mi přišel u AC ve své době dost unikátní a zábavný. Převedení konceptu do Watch Dogs se taky povedlo. A poslední pokus o změnu - Co-op v Unity. Strávil jsem tam hodně hodin a i přes bugy se kooperace s ostatníma hráčema povedla na výbornou.
    Na druhou stranu absence MP v Syndicate mi vůbec nevadí. Jestli kvůli tomu bude lepší zážitek v singlu, tak o to líp.
  • aha, protoze by tam jezdili auta, tak nebude multiplayer, bud maji obe ruce levy, nebo jsou konzole jeste vic low, nez vsichni vedi *1*
  • AC ještě někdo hraje?
  • Magister_Peditum
    Neslyšel jsem to už u Unity, že se chtějí vrátit ke kořenům série? *15* Na ty jejich PR kecy už téměř alergickej. Hlavně aby tam zase nezapomněli prdnout veledůležité multikulti ujištění, že na hře pracovali lidé nejrůznější národnosti a politického a náboženského přesvědčení. *15*
  • BoB.2
    Nebude.
  • Multiplayer v Assassin's Creed Syndicate hlavně z technických důvodů co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit