Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Starý dobrý časy u Coda 1 na mapě omaha nebo harbor co se hráli snad nonstop hned bych se tam vrátil *1*
  • Takze ses jen attention whore...
  • XorxoxTalarius
    A nebo jsem ho hral pred 14 dnama ;)
  • Tak to jsi videl UT maximalne tak na titulni strane Gamestaru.
  • Sr_Lobo
    Dyby jenom do ctyr... Ale kdyby to pojmuli jako Far Cry Blood Dragon tak proc ne *15*
  • XorxoxTalarius
    Jakoze nemam nic proti freneticke akci, ale tohle vypada hur nez Unreal Turnament z roku 1999, at uz jde o animace postav, zpracovani nepratel nebo samotnou hru ... to mi prijde docela smutny
  • Hezký. UT2003 jsem dlouho nehrál a bývalo to parádní, třeba mi to tento počin vynahradí.
  • nie...
  • Chim
    Omluva se příjímá. Mýlit se může každý. Důležité je se ze svých chyb poučit a příště se jim vyvarovat.
  • těch ovcí jsou bohužel miliony a většina jich jsou vlastníky topinkovačů.. klidně bych jim tu recyklovanou hru zdražil a bez tak by to kupovali jako rohlíky.. tupci *1*
  • oktavius66
    Jenom počkej... Na to vsadím boty, že to tu do 4 let je.
  • Věcné informace tady dávam jenom já...a taky jsem nejdivnější ze všech. Já, já, já, jenom já!
  • Fakticky tak leda kulový, když si nás počastoval tak věcnou informací. Ale ty jsi byl vždycky divnej, ať už to bylo na Gameparku, Eurogameru nebo kdekoliv jinde.
  • MP CoD mě nikdy nezajímal, takže nemám potřebu ho ani hejtovat. A pokud se jim zadaří singl otupí můj zájem o hru fakt že i po letech za ní chtějí nesmyslnou cenu. Doby kdy jsem byl za 6 hod. singl ochoten platit plnou cenu jsou dávno nenávratně pryč, takže s CoD se fakticky už nějaký ten pátek míjím. *6*
  • zda se ze tak trochu momentalne strilis do svych rad
  • Sr_Lobo
    Tak nekdy je i chut na bezmyslenkovity ratatatabum, ale tohle vypada fakt nezazivne az to boli. Nejvic casu v multaku sem utopil v CoD2 a MW2 .... no a nesmim samozrejme zapomenou ma spickovou sniperskou mapu z CoD1 jmenem Pavlov :)
  • Sorry, chtěl jsem napsat než CoD na PC
  • Sr_Lobo
    BO1 Byl fajn, sice chvilkama tochu zmateny, ale zase prostredi bylo vcelku originalni. To spis ta dvojka byla na jedno zahrani a dost. Zkousel sem i multak, ale to mi fakt nesedlo.
  • Sorry, trošku jsem si šlehnul, no.
  • jj uz vidim ze jsi B.L.B

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit