Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že domů nekupujete pečivo jako to stádo ovcí kolem vás.
  • Jack1947
    MW3? dobře to ne a co BO1 neříkej mi že to nebylo aspon na jedno zahrání. *7*
  • Jack1947
    Jo, to taky akorát ta hra je F2p a vybavil sem mi spíše ten druhý případ...
  • Tjn, chudáčci PCčkáři jsou v tom nevinně http://steamspy.com/search.php?s=call+of+duty
  • Doufám, že nekupuješ to, co ostatní, to by pak z tebe ovečka mohla být taky...
  • Chvíli jsem si nebyl z toho obrázku jistý jestli koukam na Planetside 2 nebo na co vlastně *15*
  • Znám jednoho playera CoD. Když se ho zeptám co na to říká, odpoví, že má všechny díly tak tenhle taky koupí. OVCE. Ale jak bylo napsáno jde o prodeje. A takových debilůů jsou mraky. U mš to skončilo MWII. WaW bylo super a nej asi klkasika MW1. Tohle jde mimo mě.
  • Jack1947
    Přesně tak, at se místní emilové trochu zapotí (i když noo už mají dost napocíno) *15*
  • Zkazil by si těžce budovanou image.
  • Nemůžeš ty magore napsat normálně, že to vypadá jak Titanfall ?
  • Jack1947
    Hned první obrázek na hlavní stránce, mohli s tou "podobností" trochu přibrzdit... takhle to echm "kuck" kuckkch... ( Titanfall) je až moc očividné...
  • Sr_Lobo
    A hlavne atmoska a kvalitni strelnice *5*
  • Keyz
    Když si vzpomenu na COD 1...

Autoheal 0, perky 0, prostě jen skill. To byly časy....
  • jj už vidím ty děti s analogovým "kdy už se konečně otočím a zamířím něco" gamepadem jak nadšeně zkouší něco trefit v takové sračce :)
  • Chim
    A dokázal bys svou myšlenku taky vyjádřit ve verších?
  • Přesně takové píčoviny si konzole plebs žádají asi když je furt tak kupují, na blití.
  • To je zase píčovina, honem objednat !
  • To si zase dělají řitní otvor? Cílová skupina tak 10+, lasery, plasmový pušky, skoky, že by se za ně i Godzilla nemusela stydět. Všechno super prostě jako. Už asi stárnu... Každopádně prodejní úspěch je zaručen a o to tady přece jde,ne?
  • vypada to pěkně sračkojidně
  • Sr_Lobo
    Nelibi se mi to - to je vsechno *15*
    CoDy sem mel rad, ale tim jak to cpou do budoucnosti me to echt znechutili, ale jestli se ti to libi tak samozrejme tvuj vkus-tvoje vec. Moje nadeje se upinaji k tomu novymu dilu co by se mel vratit do druhy svetovy *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit