Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aha prepac
  • ja by som si ps3 kupil ale stale je to drahe 330€ wtf?? myslel som ze dnes to uz bude lacnejsie.
  • 1:30 - aimbot jako součást hry, nádhera :)
    • jak keby nestacilo ze tam je wall hack jak prasa :) este aj autoaim ktory mu na jeden sprej zamera 3 protihracov ktorych v tych sutinach nebolo ani vidiet :) v CSku sa za takyto gameplay dava dozivotny BAN, tu je to sucast hry. no to je mi pekna ostuda. keby to bolo v singleplayery tak okej berem. ale v multiplayery proti zivym protivnikom je to jednoducho cheatovanie. myslim ze konzoly s tym zjednodusenim idu az pridaleko. ako je to COD MP na konzoly ? tam je tiez autoaim alebo tam sa hra fer ?
      • ježiši, keby to mal jeden tak by to bolo nefér, ked to majú všetci je to fér. Co by si chcel trafiť bez autoaimu? navyše si myslim že sa to da vypnut. A s tym wallhackom si trapny jasne som ti vysvetlil že na to treba scouta aby to zameral. Tak prestan zavidieť že nemaš na PS3 a chod sa radšej ucit aby ked budes velky si si mohol zarobit *11*
        • To mas tak ked proste ludia zavidia ze to nie je na PC a budu hladat dovody preco je to o nicom a ventilovat si to takymito dementnymi kecami. Je dost trapne kritizovat nieco co ani neskusim. Pritom neodsudzujem ziadnu platformu, hravam FPS ako na PC tak aj na PS3. Je mi jedno ci to je na klavesnici alebo dualshocku, chcem sa hlavne bavit a osobne sa viem pri oboch, zalezi od hry. Nebudem nadavat na nieco co som ani neskusil. Pri multiplayeri KZ2 som sa skvele bavil hodiny a rozhodne tam nie je ziaden autoaim.
          • Jasny,vsichni strasne zavidi,ze to neni na pc.Me osobne to zily netrha,kdyby to bylo na pc nebo xbox tak bych si to mozna zahral,ale dalsi konzoli si kvuli tomu kupovat nebudu.
            A to,ze se mi nelibi ten preplacany hud,oznacivani nepratel a vyskakujici bodove hodnoceni apod je ma jedina vytka vuci hre.Kdyby tohle bylo v jine hre,tak mam k tomu stejny postoj.Ostatne cod ma ty nesmyslny vyskakujici cisla taky
            • Nehovorim konkretne o tebe, ale viaceri maju ocividne pasiu potopit hru skor ako by si ju sami zahrali a realne zhodnotili. Ja mam komp aj konzolu a neriesim, ak niekto hrava len na konzoli alebo len na PC je to jeho vec, kazdemu ako vyhovuje. Nebudem nadavat na nieco len preto ze si to nezahram (XBox). Naopak doprajem im ak maju nejaku vydarenu exkluzivitu. Veci ako vyskakujuce cisla a podobne nevyhovuju ani mne ale zas tak strasne mi to nevadi aby mi to pokazilo zabavu pokial ine aspekty funguju na jednotku, co bol pripad aj KZ2.
        • A ty se sem vrat az dospejes,protoze na takovehle detinske reci tady neni nikdo zvedavy
          • krasne zahrane do autu, este ze si to podlozil argumentom ty vymlety pubertak. myslim ze uz som s tebou stratil dost casu. maj sa
            • to nebylo ale na tebe lol
        • mentalita sopliaka ako vidim :) strasne zavidim x rokov staru skrinku za par eur :) (nebudem ti ani pisat kolko som dal za comp) a hej videl som tvoje vysvetlenie :) bola to uplna picovina. ale aspon si ma poucil ty lolo : ked cheatuju vsetci tak to neni cheatovanie.... strasne logicke.
          maj sa pekne, a bran si svoju hru az do roztrhania.
          • načo si daval tolke peniaze za komp ked stacilo dat par eur za ps3? omg *7* Ved aj ten crysis 2 na tom pojde
            • pretoze comp nemam na hry ale na robotu ;) neveril by si tomu ale na tom sa daju vselijake cary mary robit, nie len hrat sa
            • treba proto,ze nekdo dava prednost Pc a hram na nem?To te nenapadlo?
  • Škoda že to není na PC.
  • To co mnozi povazuji za nejvetsi nedostatek - odlisne ovladani, tezkost pohybu, ja povazuji prave ze velke plus. To ze byla cela hra jina nez "COD-like" zbytek herni sceny, jsem na ni nejvice obdivoval. Podle me vsechny prvky paradne dokresolovaly "fyzickost" cele hry. Kdybych chtel litat po mapach jak Zatopek, zacnu hrat CoD nebo Halo. Takze zaklad bych urcite nechal tak jak je.
    Ovsem vidim, ze prvky COD shitu se objevuji i zde. To ma byt co ty cisilka a nazvy a terce a ja nevim co za hovna. Na automatovkach jsme zacali a jak to tak vypadach i skoncime, ze? MP ve dvojce je jeden z nejlepsich co znam, doufam tedy, ze tam ty hnupoviny pujdou vypnout, neco jako HC mod v BC2. Nebo to bude vazne ohrozeny...
    • presne,taky ve me ty vyskakujici cisla za zabiti a asistenci evokuje automatove hry a vylozene me je to protivny...nechapu co to je za trend v posledni dobe
      • to je i v BC2 a ze je to velky je tim ze na to koukaš na televizi z 2 metru a ne na pc. trochu uvazuj ježiši
        • A ty se nauc cist kdyz uz.Ja nikde nepsal nic o velikosti.Navic me je fuk ,ze je to v bc.Bc je stejna tragedie jako cod,to uz neni klasicky bf.
        • problem neni ze to je velke, problem je ze to tam vobec je. v bc to je v cod to je atd ... BF2 nic take nema CS nic take nema a je to tak lepsie
  • Karlo je asi pěknej kretén *1* .
  • blbost blbost blbost *11*
    • hahahaha: Je blbost blbost blbost *11*
  • Z toho videa vidím,že to bude konečně trochu optimalizovaný pro lepší chod hry,dvojka v tomhle byla až místy směšná.
  • Otázka pro konzolisty ... soráč že je trochu mimo téma:
    považujete použití FragFX nebo Fragnsteina za podvádění?
    • ne nepovazuju je to ovladac k PS3? je. to bych se mohl hadat ze mi nejaka hra nejde kvuli tomu ze mam takovou a makovou mys u PC. doma to nema s dualshockem si vystacim :) nerikam ze sem s ti nejakej silenej headhunter :D ale jde na tom bezproblemove hrat taky.. secteno podtrzeno vec vkusu
  • Bejt to na PC tak je to dobry. Takhle je to blbost nejvetsi. Musim se smat tomu vladani. Secteno, podtrzeno ...... nemam rad japka a jejich konzoli. Konzole jsou hanba herniho prumyslu.
    • *1* Nic jiného mně nenapadne než... *1*
    • a ty ses hanba herni komunity :-D
      • pokud mam zit v takove spolecnosti s takovejma chudakama ... tak to radsi jedu do pralesa
        • hochu ty ses traged :-D
      • Spíš je to hanba lidský civilizace :D
      • S radosti z herni komunity odchazim, a jedu si solo akci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit