Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerové běsnění v Killzone 3 – trailer a informace o betě
23.1.2011 | Aleš Smutný
132 příspěvků
-
Unlock everything in Black OPS at CodHacks. CA *5*
-
graficky velmi pekne. a pritom staci ako malo - GI a motion blur. vyzera to celkom zabavne aj ked je to taka koridorovka na styl CoD s vyskakujucimi +100 za kazdy kill. co mi tam vyslovene vadilo je ten HUD skener co mu ukaze polohu nepriatel. do CS 1.6 sa to tiez da stiahnut - vola sa to Wall Hack. tuto je to akoze gameplay prvok ? :) to co ma byt, sak to je uplny cheat
-
-
je tam jedno povolanie Scout, ktory moze oznacovat protivnikov a potom ich spoluhraci vidia, tak nevrav ked tomu nerozumieš. Je to aj v BC2
-
-
netrep kraviny. v battlefielde ich vidis akurat na mape... ale nie cez stenu! vids aj kotrym smerom je otoceny a uz len cakas kedy vide z poza rohu a picnes ho.. to je skratka a jednoducho wall hack zacleneni ako gampelay prvok ... a to je velky fail.
-
-
jj kdyby ten hud udelali decentni,bez vyskakujicich bodu a oznacovani nepratel tak by o bylo hned zajimavejsi.Problem je ,ze zjednodusovani je trend dnesni doby
-
-
Jo to oznacovani nepratel je hnus a ke vsemu jeste ten autoaim je taktez zajimava zalezitost. At ziji strilecky na konzolach, opravdu nadhera. Abych jen nenadaval, ozvuceni mi pripada dost dobre a paradne tvori atmosferu..
-
-
tak autoaim ke konzolovym hram patri,to je to posledni co bych konzolove fps vycital,bez nej by se to hralo blbe na gamepadu.
-
-
v singleplayery mozno! do multiplayeru teda nepatri. nech je to hocijaka platforma. zabijat NPC autoaimom je este ok povedzme, ale proti realnym hracom je to cheaterstvo
-
-
-
zjednodusovanie len tazko vycitat konzolovej hre. ale tak implementovat do hry hentaky cheat je uz trosku silna kava :) hlavne taky co sa da pouzivat furt ako to predviedol chlapik vo videu.
-
-
-
Nejvetsi problem cele hry je podle me ten ze to neni na PC :D jinak by to mohlo bejt fakt dobry :) (a taky hezci :P ) . Ja dabluzel nic jinyho nez mys a klavesnici u FPS nestrpim a kdyz koukam na gameplay konzolove FPS tak se mi zveda husi kuze a rikam si skoda ze je to jen na ty ovladace. No reknete uz ste nekdy videly nekoho, ze by si k PC pripojil joypad a hral na tom jakoukoli FPS ? Komicka predstava ze? XD Btw problem s hackerama je a bude, nicmene v Bad company 2 je to vyresene rekl bych ale dobre. Hackera sem tam videl jen na serverech kde neni punkbuster. MW2 to uz je jina...
-
-
Nehledě na to že si za 500 můžeš koupit myš a klavesnici pro ps3 a nebo si můžes koupit ps fx což je myš a speciální ovladač no prostě zarytej pc-čkář se bude furt navážet do konzolí
-
Gamepad je na FPS fakt blbej, ale tahle hra bude podporovat i PS move a vzhledem k tomu jak skvele se ovladaj FPS na Wii, moc se tesim
-
-
nevypada to spatne,ale co by me vylozene vadilo je ten preplacanej hud,vyskakujici bodove hodnoceni ,oznacovani nepratel apod...
-
Hrál jsem uzavřenou Betu a řeknu vám, to byly jatka ... úplně nej jsou melee kills ... maso ... Frozen Dam je dobrá mapa
-
Nevim proc, ale troksu mi to pripomina MoH, ten se s tim ale samozrejme nemuze vubec merit..
-
No jak jsem koukal na to video ....... tak si myslim ze kdyz zustanu u COD tak o moc neprijdu.
-
-
ne jen o půlku mozku a spoutu perfektních her .-)
-
-
tuhle hru taky zavidim, hlavne kvuli atmosfere a ze je to sci fi. Moderni konflikt jako v COD ma dnes kazda druha hra neni to nicim zvlastni. BC 2 zas vypada jako šedivá nudná realita a hratelností to je taky arkáda.
-
-
Vidno ze nevies o com hovoris lol::
-
-
lol daj argumenty alebo vypadni rofl:DDD *11* *12*
-
-
-
ach jo Killzone a God Of War, když to vidím tak závidim PS3, ale Xbox nevyměnim :)
-
-
Jj..za Halo a Gear od War to nevyměním :-D...
-
-
asi tak nějak :D
-
-
-
Na oko pěkné. Jen aby vám tam vychytali ty velký problémy co teď PS3 má s hackerama.
-
-
jo a co problemy pc s hackerama? PC je primo zamorene hackerama.
-
-
Souhlas...PS3 vydrzela nejdýl čistá!!!
-
-
Abys sis z toho neustřík. *7*
-
-
A rikal sem snad ze na PC nejsou? Multak na PC je pro me mrtvá zalezitost :-).
-
-