Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • preto hram iba hardcore mod a kym je dodrzane aspom (ciastocne) zaklade pravidlo nearkadovosti ze ked strielam tak sa neoplati skakat ci behat tak som jakz takz spokojny.Cize bc2 je na hardcore mod celkom stravitelny narozdiel od codov apodobnych spotvorenin.
  • najradsej som mal CS-ko potom bf2 no teraz hram bc2 hardcore mod only.To ze vam sa zlta duha sprevadzajuca granat paci svaci o vasom desnom infantilne naivnom v kuse takisto to vysvetluje vas prklon ku kozam.:-)
  • Myslíš že Sony nerozpozná z PSN při připojování vlastní oficiální firmware, který vytvořila oproti tomu, co vytvořil někdo jinej?
  • A podle čeho by ho asi poznala, když máš celou konzoli pod kontrolou?
  • Jelikož mě Witcher nezajímá, tak já bych puknul :-) Proto mám PS3 *5*
  • Myslíš že Sony nebude schopna rozpoznat Custom Firmware, tak to jseš kamaráde hodně naivní...
  • To je dost podobný, to je fakt...
  • http://bonusweb.idnes.cz/magazin/konzole-playstation-3-byla-definitivne-prolomena-sony-prohrava-valku-1k9-/clanek.A110116_234120_bw-magazin_lou.idn
  • Jak by se takovej ban asi dal udělat?
  • Nebýt toho, že máme Witcher 2, tak bych pukl závistí.
  • a na kolko fps myslis ze hravas na konzolach? :D LOL
    preber sa!
  • S tím MP raději nepočítak, pokud nechceš pernamentní ban
  • Bohuzial ale nie je co uznavat, lebo konkretne v pripade KZ2 (pochybujem ze KZ3 bude ina) tam proste pomocne zameriavanie NIE JE! Takze smola. To je cele. Navyse Trull ma uplnu pravdu, nechapem preco niekto zhadzuje nieco co nevie/nehral/je na to krivy. FPS na konzoli nie je o nic menej plnohodnotna zabava ako na PC a najma v pripade kavlitnej exkluzivity. Viem to posudit lebo na rozdiel od mnohych tu, hravam na oboch. Zabavim sa aj s mysou+ klavesnicou aj s gamepadom. Bohuzial stale deti nevedia pochopit ze nejde o preteky co je lepsie/rychlejsie/ovladatelnejsie ale o to bavit sa komu ako vyhovuje!
  • asi si kvuli tý hre koupim ps3 ted je vhodná doba když nedavno tvrvale hackly ps3 a jdá se hrát i pres mp
  • Ta hra vypadá prostě skvěle. Hrál jsem dvojku a je to prostě "trošku jiná FPS" než CoD a MoH. On už i ten singl byl dost tuhej a člověk musel taktizovat a vzhledem k agresivní AI se mit pořád napozoru. Slyšel jsem, že vývojáři přislíbili pobodbou náročnost i u trojky, takže se fakt nemůžu dočkat až to těm šmejdům natřu...
  • A proč ne? Problém by byl kdyby to měl jen někdo ale když tuto možnost mají všichni neni co řešit. Tu hru to nijak nekazí a dává to všem stejné možnosti.
  • Gamepad neni zadna prekazka, jeto presny ovladac!
  • Ano ja hral fps na konzolich, ano jsem PC hrac, ano autoaim je spatny vtip.
    Ne neberu vam tu kouzelnou krabicku, ne nerikam ze to tu hru kazi (pro urcity typ hrace ano ale), ne nenutim vam muj nazor.
    Me treba jen me zajima, kdy ty tobe podobni zazrani konzoliste uznaji ze tam PROSTE TO POMOCNE ZAMEROVANI MATE A JE TO PROSTE OPROTI PC SAKRA ZNAT, to je cele. *3*
  • Seš fakt trouba, na ty dnešní konzolový předělávky ti stačí pc za 10k, navíc nepotřebuješ 60FPS. u MP je důležitý ping
  • A se divis kdyz hrajes na gamepadu? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit