Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amen.
  • P.S. a mimochodom BC2 ma realnu iba grafiku, hratelnosťou je to arkada. Hram to takže viem o čom hovorim. Na Armu 2 mi žial nestačí komp.
  • a co hras ty??? lebo na black ops na pc su tie iste farebne ikonky a ciselka tak tu netrep. Mne sa to take farebne paci. Ak chces sedivu realnu grafiku pusti si armu alebo bc2. To mna napr. nebavi ani sa mi to nepaci.
  • Bavi mne ty hlasky o autoaimu od vsech, kteri zarucene na konzoli hrali a vi jak funguje a navic ho poznaji na traileru:-) Autoaim jako takovy fungoval treba v GTA4. Nepamatuju kdy jsem naposled zazil v MP FPS autoaim nebo i redukci zasahoveho pole. Prave KZ2 byla skvela v tom, ze clovek musel byt presny a pri rozlozeni sily zbrani se chyby neodpoustely. Navic deti, ktere chtely mit po nahrani milionu hodin lepsi zbrane nez ostatni vzdy zklamalo, ze se jim odemklo nove povolani s jinymi, ale ne zarucene lepsimi zbranemi. Tedy, ze zakladni puska byla pro nektere situace lepsi nez jejich lehky kulomet.

Cela tahle debata je smutna, odraz toho jak nedospela herni komunita stale je. I kdyz kecani o necem, cemu se nerozumi (a nebo se o tom zhola nic nevi) se stalo celonarodni disciplinou, tak jsou hraci vlastne in. Poplacejme se po zadech, zapadli jsme do spolecnosti :-)
  • Tiez sa musim ako zapeceny PC-ckar priznat ze vam zavidim tuto hru.Tak krasne zlte pasiky za granatom sa len tak nevidia skoda ze niesu este viac saturovane popripade duhovoruzove.No a tie krasne ciselka vsade naokolo ktore blikaju cez celu obrazovku pri akejkolvek aktivite hraca su proste uzastne.No a ten autoaim.... snad pridaju v dohladnej buducnosti aj autowalk a bezim do obchodu kupit ko(n)z(ol)u.
  • kokote vyjebanej zjistim si tvoji adresu a zabiju te
  • o tom co tam patri a co tam bude rozhoduji vyvojari a ne ty, ty nulo. Když se ti to nelibi zmiz s tehle diskuze
  • a co je na tom spatne co jsem napsal? nemuzes hrat multiplayer s 30 fps a pokud chces spustin bad company 2 na 60 fps potrebujes silne = drahe pc. Skus napsat konkretne co je na tomhle tvrzeni spatne nebo vubec nic nepiš ty nulo.
  • ty tak nemas sajn o nicom ze to az mozne neni :)
  • co mě na Killzone 2 moc vadilo bylo to, že jsem nic netrefil....je to naprosto jiný než třeba COD a BBC....tak doufám že to bude jiný :-)
  • ne nepovazuju je to ovladac k PS3? je. to bych se mohl hadat ze mi nejaka hra nejde kvuli tomu ze mam takovou a makovou mys u PC. doma to nema s dualshockem si vystacim :) nerikam ze sem s ti nejakej silenej headhunter :D ale jde na tom bezproblemove hrat taky.. secteno podtrzeno vec vkusu
  • jak uz bylo receno. do multiplayeru takove veci nepatri.
  • nevyhodou pc je ze kdyz musis mit na multiplayer tech 50-60 fps, coz v pripade novejsich her znamena skutecne silny a drahy stroj
  • a co je na autoaime spatneho? ovladani na konzoli neni tak presne tim se to vyvazuje
  • nezaznamenal autoaim? tak se mrkni na to video kolem 1:30
  • Jasny ze na Psku mi to nepujde jak na PC, ale proste to jde.. Na pc si myslim ze jsem takovej lepsi prumer.. Ale nez sem se to naucil na psku tak me to stalo dost nervu :( .. Moje velky minus jeto ze i na pc i na psku mam nastavenou strasne malou citlivost. U PC to tak nevadi to mam velkou podlozku tak se stihnu otocit ale ne psku uz to tam neni :D
  • Tak to musíš být neuvěřitelně dobrý hráč na konzoli nebo hodně špatný hráč na pc. Já mam také i pc i konzoli a rozhodně si nedokážu představit, že bych proti sobě na konzoli vyhrál. Ale jinak souhlasím, většina lidí asi ani neví jak ten autoaim funguje.
  • Nevim ja sem neznamenal zeby mel zaply autoaim.... asi ani nevite jak ten autoaim funguje . Sam hraju BFBC 2 bez AA a jde mi to uplne stejne jako u PC, jde jenom o zvyk a casem se to do vas dostane.. vim o cem mluvim konzoly mam teprve rok a pul a na pc hraju bezmala 12 let..
  • Nehovorim konkretne o tebe, ale viaceri maju ocividne pasiu potopit hru skor ako by si ju sami zahrali a realne zhodnotili. Ja mam komp aj konzolu a neriesim, ak niekto hrava len na konzoli alebo len na PC je to jeho vec, kazdemu ako vyhovuje. Nebudem nadavat na nieco len preto ze si to nezahram (XBox). Naopak doprajem im ak maju nejaku vydarenu exkluzivitu. Veci ako vyskakujuce cisla a podobne nevyhovuju ani mne ale zas tak strasne mi to nevadi aby mi to pokazilo zabavu pokial ine aspekty funguju na jednotku, co bol pripad aj KZ2.
  • aha prepac

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit