Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1:30 - aimbot jako součást hry, nádhera :)
    • jak keby nestacilo ze tam je wall hack jak prasa :) este aj autoaim ktory mu na jeden sprej zamera 3 protihracov ktorych v tych sutinach nebolo ani vidiet :) v CSku sa za takyto gameplay dava dozivotny BAN, tu je to sucast hry. no to je mi pekna ostuda. keby to bolo v singleplayery tak okej berem. ale v multiplayery proti zivym protivnikom je to jednoducho cheatovanie. myslim ze konzoly s tym zjednodusenim idu az pridaleko. ako je to COD MP na konzoly ? tam je tiez autoaim alebo tam sa hra fer ?
      • ježiši, keby to mal jeden tak by to bolo nefér, ked to majú všetci je to fér. Co by si chcel trafiť bez autoaimu? navyše si myslim že sa to da vypnut. A s tym wallhackom si trapny jasne som ti vysvetlil že na to treba scouta aby to zameral. Tak prestan zavidieť že nemaš na PS3 a chod sa radšej ucit aby ked budes velky si si mohol zarobit *11*
        • To mas tak ked proste ludia zavidia ze to nie je na PC a budu hladat dovody preco je to o nicom a ventilovat si to takymito dementnymi kecami. Je dost trapne kritizovat nieco co ani neskusim. Pritom neodsudzujem ziadnu platformu, hravam FPS ako na PC tak aj na PS3. Je mi jedno ci to je na klavesnici alebo dualshocku, chcem sa hlavne bavit a osobne sa viem pri oboch, zalezi od hry. Nebudem nadavat na nieco co som ani neskusil. Pri multiplayeri KZ2 som sa skvele bavil hodiny a rozhodne tam nie je ziaden autoaim.
          • Jasny,vsichni strasne zavidi,ze to neni na pc.Me osobne to zily netrha,kdyby to bylo na pc nebo xbox tak bych si to mozna zahral,ale dalsi konzoli si kvuli tomu kupovat nebudu.
            A to,ze se mi nelibi ten preplacany hud,oznacivani nepratel a vyskakujici bodove hodnoceni apod je ma jedina vytka vuci hre.Kdyby tohle bylo v jine hre,tak mam k tomu stejny postoj.Ostatne cod ma ty nesmyslny vyskakujici cisla taky
            • Nehovorim konkretne o tebe, ale viaceri maju ocividne pasiu potopit hru skor ako by si ju sami zahrali a realne zhodnotili. Ja mam komp aj konzolu a neriesim, ak niekto hrava len na konzoli alebo len na PC je to jeho vec, kazdemu ako vyhovuje. Nebudem nadavat na nieco len preto ze si to nezahram (XBox). Naopak doprajem im ak maju nejaku vydarenu exkluzivitu. Veci ako vyskakujuce cisla a podobne nevyhovuju ani mne ale zas tak strasne mi to nevadi aby mi to pokazilo zabavu pokial ine aspekty funguju na jednotku, co bol pripad aj KZ2.
        • A ty se sem vrat az dospejes,protoze na takovehle detinske reci tady neni nikdo zvedavy
          • krasne zahrane do autu, este ze si to podlozil argumentom ty vymlety pubertak. myslim ze uz som s tebou stratil dost casu. maj sa
            • to nebylo ale na tebe lol
        • mentalita sopliaka ako vidim :) strasne zavidim x rokov staru skrinku za par eur :) (nebudem ti ani pisat kolko som dal za comp) a hej videl som tvoje vysvetlenie :) bola to uplna picovina. ale aspon si ma poucil ty lolo : ked cheatuju vsetci tak to neni cheatovanie.... strasne logicke.
          maj sa pekne, a bran si svoju hru az do roztrhania.
          • načo si daval tolke peniaze za komp ked stacilo dat par eur za ps3? omg *7* Ved aj ten crysis 2 na tom pojde
            • pretoze comp nemam na hry ale na robotu ;) neveril by si tomu ale na tom sa daju vselijake cary mary robit, nie len hrat sa
            • treba proto,ze nekdo dava prednost Pc a hram na nem?To te nenapadlo?
  • Karlo je asi pěknej kretén *1* .
  • Bavi mne ty hlasky o autoaimu od vsech, kteri zarucene na konzoli hrali a vi jak funguje a navic ho poznaji na traileru:-) Autoaim jako takovy fungoval treba v GTA4. Nepamatuju kdy jsem naposled zazil v MP FPS autoaim nebo i redukci zasahoveho pole. Prave KZ2 byla skvela v tom, ze clovek musel byt presny a pri rozlozeni sily zbrani se chyby neodpoustely. Navic deti, ktere chtely mit po nahrani milionu hodin lepsi zbrane nez ostatni vzdy zklamalo, ze se jim odemklo nove povolani s jinymi, ale ne zarucene lepsimi zbranemi. Tedy, ze zakladni puska byla pro nektere situace lepsi nez jejich lehky kulomet.

Cela tahle debata je smutna, odraz toho jak nedospela herni komunita stale je. I kdyz kecani o necem, cemu se nerozumi (a nebo se o tom zhola nic nevi) se stalo celonarodni disciplinou, tak jsou hraci vlastne in. Poplacejme se po zadech, zapadli jsme do spolecnosti :-)
    • Ano ja hral fps na konzolich, ano jsem PC hrac, ano autoaim je spatny vtip.
      Ne neberu vam tu kouzelnou krabicku, ne nerikam ze to tu hru kazi (pro urcity typ hrace ano ale), ne nenutim vam muj nazor.
      Me treba jen me zajima, kdy ty tobe podobni zazrani konzoliste uznaji ze tam PROSTE TO POMOCNE ZAMEROVANI MATE A JE TO PROSTE OPROTI PC SAKRA ZNAT, to je cele. *3*
      • Autoaim JDE v každé hře VYPNOUT
      • Bohuzial ale nie je co uznavat, lebo konkretne v pripade KZ2 (pochybujem ze KZ3 bude ina) tam proste pomocne zameriavanie NIE JE! Takze smola. To je cele. Navyse Trull ma uplnu pravdu, nechapem preco niekto zhadzuje nieco co nevie/nehral/je na to krivy. FPS na konzoli nie je o nic menej plnohodnotna zabava ako na PC a najma v pripade kavlitnej exkluzivity. Viem to posudit lebo na rozdiel od mnohych tu, hravam na oboch. Zabavim sa aj s mysou+ klavesnicou aj s gamepadom. Bohuzial stale deti nevedia pochopit ze nejde o preteky co je lepsie/rychlejsie/ovladatelnejsie ale o to bavit sa komu ako vyhovuje!
        • Že killzone 3 nemá autoaim? A viděl si vůbec to video? *3* Diť střílí celou dobu skoro najedno místo a o zbitek se stará autoaim....Jak aimbot v Counter-striku...
        • Posledna veta je pekny blabol.Vskutocnosti v hrach ide o preteky o to kto je lepsi rychlejsi atd. kazdy sutazivi typ si to dobre uvedomuje preto ludia nahanju killy vo fps ci skillpointy v rpg atd A to je dovod preco povazujem fps na pc za daleko vacsiu zabavu pretoze mys je omnoho citlivejsia na pohyb ruky nez gamepad a teda dokaze viac zviditelnit aj jemne rozdieli medzi hracmi a to je nenahraditelne +.
          • este raz po lopate...jasne ze ked hram CSko tak sa predbieham a sutazim s ludmi v CSku na mysi a klavesnici. ked hram KZ tak sutazim s ludmi s gamepadom. ocividne si gamepad nikdy v ruke nedrzal. gamepad naopak chce omnoho viac trpezlivosti, zrucnosti a citlivosti. ak niekto tvrdi ze je to pre neho vacsia zabava s mysou tak nech sa paci ale to je len jeho nazor. pre ineho je to vacsia zabava gamepad vs gamepad. ja sa viem zabavit s obomi.
    • Amen.
  • Tuhle hru vám opravdu závidím se máte vy Ps3 *9*
    • Nechápu proč to neudělaj i na PC.Takovou pařbu by si koupilo plno lidí.Když vidim ty křížky a čtverečky tak je mi blbě *10*
      • Malleth
        Protože by si to každej stáhnul
        • Každej si stáhnul COD nebo Battlefield ?
          • Malleth
            Valná většina
  • To co mnozi povazuji za nejvetsi nedostatek - odlisne ovladani, tezkost pohybu, ja povazuji prave ze velke plus. To ze byla cela hra jina nez "COD-like" zbytek herni sceny, jsem na ni nejvice obdivoval. Podle me vsechny prvky paradne dokresolovaly "fyzickost" cele hry. Kdybych chtel litat po mapach jak Zatopek, zacnu hrat CoD nebo Halo. Takze zaklad bych urcite nechal tak jak je.
    Ovsem vidim, ze prvky COD shitu se objevuji i zde. To ma byt co ty cisilka a nazvy a terce a ja nevim co za hovna. Na automatovkach jsme zacali a jak to tak vypadach i skoncime, ze? MP ve dvojce je jeden z nejlepsich co znam, doufam tedy, ze tam ty hnupoviny pujdou vypnout, neco jako HC mod v BC2. Nebo to bude vazne ohrozeny...
    • presne,taky ve me ty vyskakujici cisla za zabiti a asistenci evokuje automatove hry a vylozene me je to protivny...nechapu co to je za trend v posledni dobe
      • to je i v BC2 a ze je to velky je tim ze na to koukaš na televizi z 2 metru a ne na pc. trochu uvazuj ježiši
        • A ty se nauc cist kdyz uz.Ja nikde nepsal nic o velikosti.Navic me je fuk ,ze je to v bc.Bc je stejna tragedie jako cod,to uz neni klasicky bf.
        • problem neni ze to je velke, problem je ze to tam vobec je. v bc to je v cod to je atd ... BF2 nic take nema CS nic take nema a je to tak lepsie
  • co mě na Killzone 2 moc vadilo bylo to, že jsem nic netrefil....je to naprosto jiný než třeba COD a BBC....tak doufám že to bude jiný :-)
    • A se divis kdyz hrajes na gamepadu? *4*
      • Gamepad neni zadna prekazka, jeto presny ovladac!
        • Proti myši je to jako Trabant vs Ferrari...Zkus hrát Counter Strike na gamepadu jak moc si to budeš dávat
        • je přesný, ale KZ 2 nebylo...
          • to nebude killzonou, mas levy ruce tim to je...
  • Nebýt toho, že máme Witcher 2, tak bych pukl závistí.
    • zaklínač 2 vyjde aj na ps3
      • V tom pripade vyjde tahle FPS na pc i xbox *1*
    • Jelikož mě Witcher nezajímá, tak já bych puknul :-) Proto mám PS3 *5*
    • To je dost podobný, to je fakt...
  • nevypada to spatne,ale co by me vylozene vadilo je ten preplacanej hud,vyskakujici bodove hodnoceni ,oznacovani nepratel apod...
  • Nejvetsi problem cele hry je podle me ten ze to neni na PC :D jinak by to mohlo bejt fakt dobry :) (a taky hezci :P ) . Ja dabluzel nic jinyho nez mys a klavesnici u FPS nestrpim a kdyz koukam na gameplay konzolove FPS tak se mi zveda husi kuze a rikam si skoda ze je to jen na ty ovladace. No reknete uz ste nekdy videly nekoho, ze by si k PC pripojil joypad a hral na tom jakoukoli FPS ? Komicka predstava ze? XD Btw problem s hackerama je a bude, nicmene v Bad company 2 je to vyresene rekl bych ale dobre. Hackera sem tam videl jen na serverech kde neni punkbuster. MW2 to uz je jina...
    • Nehledě na to že si za 500 můžeš koupit myš a klavesnici pro ps3 a nebo si můžes koupit ps fx což je myš a speciální ovladač no prostě zarytej pc-čkář se bude furt navážet do konzolí
    • Malleth
      Gamepad je na FPS fakt blbej, ale tahle hra bude podporovat i PS move a vzhledem k tomu jak skvele se ovladaj FPS na Wii, moc se tesim
  • graficky velmi pekne. a pritom staci ako malo - GI a motion blur. vyzera to celkom zabavne aj ked je to taka koridorovka na styl CoD s vyskakujucimi +100 za kazdy kill. co mi tam vyslovene vadilo je ten HUD skener co mu ukaze polohu nepriatel. do CS 1.6 sa to tiez da stiahnut - vola sa to Wall Hack. tuto je to akoze gameplay prvok ? :) to co ma byt, sak to je uplny cheat
    • je tam jedno povolanie Scout, ktory moze oznacovat protivnikov a potom ich spoluhraci vidia, tak nevrav ked tomu nerozumieš. Je to aj v BC2
      • netrep kraviny. v battlefielde ich vidis akurat na mape... ale nie cez stenu! vids aj kotrym smerom je otoceny a uz len cakas kedy vide z poza rohu a picnes ho.. to je skratka a jednoducho wall hack zacleneni ako gampelay prvok ... a to je velky fail.
    • jj kdyby ten hud udelali decentni,bez vyskakujicich bodu a oznacovani nepratel tak by o bylo hned zajimavejsi.Problem je ,ze zjednodusovani je trend dnesni doby
      • Jo to oznacovani nepratel je hnus a ke vsemu jeste ten autoaim je taktez zajimava zalezitost. At ziji strilecky na konzolach, opravdu nadhera. Abych jen nenadaval, ozvuceni mi pripada dost dobre a paradne tvori atmosferu..
        • tak autoaim ke konzolovym hram patri,to je to posledni co bych konzolove fps vycital,bez nej by se to hralo blbe na gamepadu.
          • v singleplayery mozno! do multiplayeru teda nepatri. nech je to hocijaka platforma. zabijat NPC autoaimom je este ok povedzme, ale proti realnym hracom je to cheaterstvo
      • zjednodusovanie len tazko vycitat konzolovej hre. ale tak implementovat do hry hentaky cheat je uz trosku silna kava :) hlavne taky co sa da pouzivat furt ako to predviedol chlapik vo videu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit