Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerové běsnění v Killzone 3 – trailer a informace o betě
23.1.2011 | Aleš Smutný
132 příspěvků
-
aha prepac
-
Nevim ja sem neznamenal zeby mel zaply autoaim.... asi ani nevite jak ten autoaim funguje
. Sam hraju BFBC 2 bez AA a jde mi to uplne stejne jako u PC, jde jenom o zvyk a casem se to do vas dostane.. vim o cem mluvim konzoly mam teprve rok a pul a na pc hraju bezmala 12 let.. -
-
nezaznamenal autoaim? tak se mrkni na to video kolem 1:30
-
-
a co je na autoaime spatneho? ovladani na konzoli neni tak presne tim se to vyvazuje
-
-
jak uz bylo receno. do multiplayeru takove veci nepatri.
-
-
A proč ne? Problém by byl kdyby to měl jen někdo ale když tuto možnost mají všichni neni co řešit. Tu hru to nijak nekazí a dává to všem stejné možnosti.
-
o tom co tam patri a co tam bude rozhoduji vyvojari a ne ty, ty nulo. Když se ti to nelibi zmiz s tehle diskuze
-
-
-
-
Tak to musíš být neuvěřitelně dobrý hráč na konzoli nebo hodně špatný hráč na pc. Já mam také i pc i konzoli a rozhodně si nedokážu představit, že bych proti sobě na konzoli vyhrál. Ale jinak souhlasím, většina lidí asi ani neví jak ten autoaim funguje.
-
-
Jasny ze na Psku mi to nepujde jak na PC, ale proste to jde.. Na pc si myslim ze jsem takovej lepsi prumer.. Ale nez sem se to naucil na psku tak me to stalo dost nervu :( .. Moje velky minus jeto ze i na pc i na psku mam nastavenou strasne malou citlivost. U PC to tak nevadi to mam velkou podlozku tak se stihnu otocit ale ne psku uz to tam neni :D
-
-
nevyhodou pc je ze kdyz musis mit na multiplayer tech 50-60 fps, coz v pripade novejsich her znamena skutecne silny a drahy stroj
-
-
Seš fakt trouba, na ty dnešní konzolový předělávky ti stačí pc za 10k, navíc nepotřebuješ 60FPS. u MP je důležitý ping
-
-
preboha tys i fakt truba, zrejme si online v ziovte nehral. Ja tu nevravim o lagovani ale ked ti nestiha komp a mas niekedy aj pod 30 fps tak je to slideshow ak vieš čo to je a to sa fakt neda rychlo reagovať. A zrejme vôbec namáš šajnu o cenách lebo za 10k nepostavíš ani hovno ty somár a nie pc na ktorom pôjde bad company 2 na 60 fps.
-
-
ty tak nemas sajn o nicom ze to az mozne neni :)
-
-
sahim - ty sa preber preboha si tak sprosty ze to az mozne nie je a chces davat rozumy? na konzoli maju vsetci rovnake fps takze su rovnake podmienky, ale na pc je znatelny rozdiel ak ma niekto 60 fps oproti tomu co ma len 30. Bud vobec nehravas online alebo si tak sprosty dement s nizkym IQ ze ti to nedochadza??? *11*
-
a na kolko fps myslis ze hravas na konzolach? :D LOL
preber sa! -
kokote vyjebanej zjistim si tvoji adresu a zabiju te
-
a co je na tom spatne co jsem napsal? nemuzes hrat multiplayer s 30 fps a pokud chces spustin bad company 2 na 60 fps potrebujes silne = drahe pc. Skus napsat konkretne co je na tomhle tvrzeni spatne nebo vubec nic nepiš ty nulo.
-
-
-
-
-
-
Tiez sa musim ako zapeceny PC-ckar priznat ze vam zavidim tuto hru.Tak krasne zlte pasiky za granatom sa len tak nevidia skoda ze niesu este viac saturovane popripade duhovoruzove.No a tie krasne ciselka vsade naokolo ktore blikaju cez celu obrazovku pri akejkolvek aktivite hraca su proste uzastne.No a ten autoaim.... snad pridaju v dohladnej buducnosti aj autowalk a bezim do obchodu kupit ko(n)z(ol)u.
-
-
P.S. a mimochodom BC2 ma realnu iba grafiku, hratelnosťou je to arkada. Hram to takže viem o čom hovorim. Na Armu 2 mi žial nestačí komp.
-
-
preto hram iba hardcore mod a kym je dodrzane aspom (ciastocne) zaklade pravidlo nearkadovosti ze ked strielam tak sa neoplati skakat ci behat tak som jakz takz spokojny.Cize bc2 je na hardcore mod celkom stravitelny narozdiel od codov apodobnych spotvorenin.
-
-
a co hras ty??? lebo na black ops na pc su tie iste farebne ikonky a ciselka tak tu netrep. Mne sa to take farebne paci. Ak chces sedivu realnu grafiku pusti si armu alebo bc2. To mna napr. nebavi ani sa mi to nepaci.
-
-
najradsej som mal CS-ko potom bf2 no teraz hram bc2 hardcore mod only.To ze vam sa zlta duha sprevadzajuca granat paci svaci o vasom desnom infantilne naivnom v kuse takisto to vysvetluje vas prklon ku kozam.:-)
-
-
-
Codko je lepší!!
-
-
Už je to tady zas! Codko je lepší bla bla... Cod je pořád na stejné brdo! *3*
-
-
COD neni na jedno brdo, jednou je to druhá světová, podruhý vietnam, pak součastnost... :D :D ale když je COD od Treyarchu, tak je to potom slabší
-
-
praveze prostredi a zbrane je jediny co se v te hre meni :-D
-
-
tak to bylo myslený :D
-
-
-
-
CoD je uplne jine, protoze funguje na odlisnem systemu povolani a modu. Zatimco MW2 mne po par dnech prestalo bavit, u KZ2 jsm vydrzel mesice. Kazdej ma rad neco jinyho, tyhle vykriky jsou jen stupidni trollovani.
-
-
No hlavně má pravdu. Kz je kvašenka.
-
-
hm ... a hrál jsi Killzone 3 vůbec nebo 2?
-
-
Jasne ze to nehral. To su len take trapne pubertalne vykriky do tmy *6*
-
-
-
-
-
Na oko pěkné. Jen aby vám tam vychytali ty velký problémy co teď PS3 má s hackerama.
-
-
jo a co problemy pc s hackerama? PC je primo zamorene hackerama.
-
-
Souhlas...PS3 vydrzela nejdýl čistá!!!
-
-
Abys sis z toho neustřík. *7*
-
-
A rikal sem snad ze na PC nejsou? Multak na PC je pro me mrtvá zalezitost :-).
-
-
-
ach jo Killzone a God Of War, když to vidím tak závidim PS3, ale Xbox nevyměnim :)
-
-
Jj..za Halo a Gear od War to nevyměním :-D...
-
-
asi tak nějak :D
-
-
-
tuhle hru taky zavidim, hlavne kvuli atmosfere a ze je to sci fi. Moderni konflikt jako v COD ma dnes kazda druha hra neni to nicim zvlastni. BC 2 zas vypada jako šedivá nudná realita a hratelností to je taky arkáda.
-
-
Vidno ze nevies o com hovoris lol::
-
-
lol daj argumenty alebo vypadni rofl:DDD *11* *12*
-
-
-
No jak jsem koukal na to video ....... tak si myslim ze kdyz zustanu u COD tak o moc neprijdu.
-
-
ne jen o půlku mozku a spoutu perfektních her .-)
-
-
Nevim proc, ale troksu mi to pripomina MoH, ten se s tim ale samozrejme nemuze vubec merit..
-
Hrál jsem uzavřenou Betu a řeknu vám, to byly jatka ... úplně nej jsou melee kills ... maso ... Frozen Dam je dobrá mapa