Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerové změny ve StarCraft II: Heart of the Swarm
9.6.2012 | Adam Homola
88 příspěvků
-
Protos a zerg se pohly správným směrem vpřed, ale s terranem to zatím vidím taky špatně. Hellion je sice takhle super, vpodstatě náhrada za firebata, ale ten zbytek mě znovu nepřesvědčil. Pokud stále platí, že Thor už nebude standartní jednoutkou, ale bude se vyrábět jen po jednom kusu (zato by měl stát za to) tak warhound s tou úzkou specializací je dost slabá náhrada a k tomu vypadá docela hrozně. Kdyby místo něho dali vylepšeného goliatha udělají líp a fandové by je jen chválili. No času budou mít asi ještě dost tak doufám, že se to ještě změní.
-
-
Thor je hezkej, no což, ale ať je jeden, ona je to fakt síla, když ti tolik lidí při týmovkách hraje za terrany jednu a tu samou strategii dokola...Thor, Thor, Thor a zase Thor *5*
I když co si bude člověk nalhávat, Mass Voydů taky není zrovna to co by člověk chtěl co hru vidět.
-
-
tahle hra krome fakt blby grafiky a dizajnu jednotek ma i hodne blbou hratelnost, jasne fanoušci kritiku slyšet nechteji. Ty jednotky vypadaji po graficke a dizajnove strance jak z roku raz-dva. A ta snaha o micro nebo co - už v zakladni hre je tolik abilit ktere jsem v živote nevidel použít v mp ani u profiku. Dokonce i profici maji tolik rezerv protože skratka neni v lidskych silach zmenežovat tolik veci najednou ktere po vas hra chce.
to je proste vizitka blizzardu v posledni dobe, hloupy dizajn, zastarala neinovativni a hloupa hratelnost, vykradačky a oprašovaní starych značek, doufam že jim brzy nekdo zlomí vaz *11* -
-
crycrycrycry
-
-
"jasne fanoušci kritiku slyšet nechteji"
-
-
qq qq qq
-
-
-
Já ti to nechci brát, ale pokud bys viděl alespoň víc jak dva replaye profi hráčů, tak si všimneš, že taktika a strategie se mění co hru, ale OK, věc názoru.
Že se to nedá stíhat? Stíhat se to dá a člověk nemusí být mistr světa.
Grafika? Věc názoru, ale nevím na čem si to hrál na plné detaily se vším všudy se hra zapotí i na dost výkonné sestavě.
Dovol mi takovou otázku? Na co by ten tvůj profík využil všechno, když hra může končit třeba i po 5 minutách? *2* -
-
když dam grafiku na plne detaily tak to nic nezmeni na tom ze ze jednotky jsou malo detailne a maji blby dizajn
-
-
Tak si bez klidne dal hrat CnC 4, ktere ma doubrou grafiku, ale jinak je to megashit, kterej nikdo nehraje O.o
Ty ability jsou tam prave pro Pro hrace, kteri s nema dokazou udelat zazraky, ale kdyz jsi slaby hrac, tak je proti tobe ani nemusi nasazovat. Ty ability jsou na to, aby armada dyl prezila, ale holt nejsou potreba, kdyz te zlividujou i tlacitkem attack move...
-
-
-
-
V tom dolním videu chybí 4 poslední minuty.
Jinak, původní zpráva je tady:
http://us.battle.net/sc2/en/blog/6306259/Heart_of_the_Swarm_Update_-_New_Videos-6_8_2012#blog -
neee blizsrá* útočí na krysí mozečky svých fanoušků
-
-
Copak, noobik dostal kotel v duelu? *1* *1*
-
-
ne já totiž podobné sran*e pro mimina nehraju
haha todle ani není scifi
a ani strategie -
-
Však tohle je fantasy RPG.
-
-
-
-
No zatím to vypadá všechno dost OP. Ale takový lurker v Brood War byl taky OP a dalo se to hrát. Uvidí se jak na tom budou statistiky z mp, pak se bude dat říct jestli je to skutečně OP :-)
-
Terran dostal naprdel uz ani tanky mu nepomozu , a nvm kvoli par jednotkam a pocitadlu workerov platit dalsie penaze, viac sa mi paci aktualny SC 2 hento je uz podla mna prehnane celkom ina hra to bude
-
Zas novinky pre hardcore korejcov *1*
-
-
Asi tak nejak :D http://www.youtube.com/watch?v=zmYhX8fjmo8
Btw skvelej avatar ;).. Vinipuch! :D
-