Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nepovedlo se moc... ted hraji a fyzika zadna grafika dobre , bYlo jasne ze tady psenka nepokvete prevapilo mne ale ze to hraje spousta cechu... a ze zkusenosti vim ze tohle neni uz vubec dobre. Kazdopadne sanci tomu dam vzdyt je to pouho pouha beta ne.

Mimoto ze se moc hracu neucastni tymovych bitev... to asi nebude tak zhave nuze mozna je cas zpatky na resistance and liberation...
    • Lawliet
      Pouho pouha beta? Jestli tohle je verze 0,7 tak jsem vážně zklamaný. *9*
  • "Poilus" a "Landsers" jsou jen pluraly slov "Poilu" a "Landser", oboji znamena plus minus "vojak" (nebo teda "vojcl", jsou to prezdivky).
  • Lawliet
    Jako fanda Remarqua jsem se právě začal těšit. *1*
  • TheGGG
    vypadá to při nejlepším strašně. Prý boj na blízko, rozmazaný flek na hlavě vojáka, bojuj se svým týmem a tam tři vojáci loool
  • Kein
    Vzhledem k tomu, že zákopová válka mi nepříjde moc zajímavá, jelikož se odehrávala koukáním z díry do díry a sem tam vlnou sebevražedného útoku přes pole, tak tohle jde zcela mimo mě.

Co mi naopak chybí, je nějaká hra typu RED ORCHESTRY z prostředí Koree nebo Vietnamu.
    • Teď máš přece tichomořské válčiště... sice to není korejská nebo vietnamská válka, ale džungle si tam můžeš užít dostatek... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit