Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Klidně mě mějte za starýho prudéra, ale tahle hra mě nikdy nepřesvědčí, že to neni znesvěcení skvělý série...
  • Teda musim povedat ze to vyzera fantasticky, takato nejaka hra mi na trhu neskutocne chybala. Veskeru chut po singleplayerovom Legacy of Kain som uplne stratil - to ze to je robene pod tou znackou ma absolutne prestalo zaujimat. Rychly gameplay, kratke kola, adrenalinovy zazitok ktory si naposledy pametam z Unreal Tournament... ak bude dobre nastavena learning curve a balanc, tak pre mna nieje o com, vsetky MOBA hry sa mozu ist zakopat. Beriem vsetkymi desiatimi.
  • Jack1947
    Chtel jsem trochu hru podporit napsat ze to nevypada zle, no po zbeznem kouknuuti na videa se mi to moc nelibi takove strohe neotesane... skoro az vyblite.

    Uvidime jake to bude ve finale, zatim nic moc. MOBA to neni ani THPS jen je to zhruba tohle vsechno hozene do jednoho hybridu. To at mi nikdo netvrdi ze to tak neni.
    • kubi-wan
      Ježíš, já jsem si řikal, co to má společnýho s Tony Hawkem, když jsi napsal THPS (Tony Hawk's Pro Skater) *1*
      • Jack1947
        Pani, to by me nenapadlo... a jsem rad ze Tony hawka nechavaji v klidiu sak si vhudak taky uzil dost trapeni. *4*
    • tak to není
      • Jack1947
        Je, co to je kdyz ne tps a moba? Je to hybrid mezi tps a mobou a jeste necim.

        Mas to jak obhajit, nemas?
        • a co je na tom podle tebe tedy moba?
          • Jack1947
            Aha, pouc me... nebo radsi ne budu ten rozumny a koncim s tebou. Pujdu si radsi zahrat na PS3trojce mam pred sebou jeste furu her a casu tak malo. Prece se nebudu dohadovat s nejakym lemplikem co toho evidentne vi tolik ze by mel taky svuj cas vyuzit jinak. S tim uz jsem skoncil. *4* Dobrou noc. Anonyme.

            Hral jsem par MOb ale je jasne ze ty si znalejsi. Treba SMITE. Tam je to tak nejak jak pisu. *3*
          • Jack1947
            Nevim , braneni kontrolnich bodu (veze) plneni nekterych ukolu nerikam ze vsude ale i v Mobach jsou Areny. Vybiji se potrebne mnozstvi hracu... ptas se nebo chces ze me delat schvalne debila? To se ptam zas ja. Tak jak. Pane?
            *7*
            • upřímně, je celkem jasné že absolutně netušíš jak taková moba hra vypadá, takže spíš toho debila *3*
  • BoB.2
    Lokalizace:texty opravdu platí?
    • zalez
  • Jack1947
    Ja to zkusim, jenze nazor to nezmenim... proste "Chceme vase prachy, vy nam je stejnak date nakej Legacy of kain? dnesni deti tyhle hry neznaj". F2P Ever. Be F2p.
  • Radsi bych singl hru ze sveta nosgothu.
    Legacy of Kain byla nejlepsi upirska hra.(aspon pro me)
    Pribeh,boj,cutsceny,reseni logickych puzzlu,vse me bavilo.
    • Ne jen upírská *3*
  • Keyz
    To je prvně co vidím někoho kro hraje MP hry a má zapnuté efekty jako rozmazání během otáčení a efekty výbuchů apod.

    MP je přece na body a většina to vypíná.
    • Kolega měl na mysli profesionálnější hraní ještě s UT, Quackem III atd. Vaše bloorované BF 3/4 si můžete strčit někam...
    • tomocz
      BF4 jedu na plno bez čehokoli vyplého, War Thunder to samé. Warface, když jsem chvíli hrál, tak jsem si taky nechal rozmazání zaplé. Podle mě to v ničem nepřekáží (pokud samozřejmě nehraješ na něčem, co to nezvládá)
      • Efekty snižují přehled o situaci. Miliony světýlek a kouřů jenom roptylují a někdy přímo zamezují ve výhledu :-).
        • tomocz
          Což to je taky pravda, ale tohle já prakticky vůbec neřeším, páč to hraju pro zábavu a zážitek a ne pro to, abych byl vždy nejvíc nejlepší. Samozřejmě někdo to hraje kvůli přesnému opaku, to pak ano. Ale podle mě, pokud člověk nehraje fakt nějaký turnaj nebo něco jak ten Quake nebo tak, tak je přeci jen lepší nechat si hezčí grafiku, protože zrovna třeba ten BF je dost o tom pocitu z hraní a zážitku a wow efektu.

          Ale na druhou stranu, ne vždy jsou ty efekty na škodu. Vzpomínám, že když jsme hráli CoD2, tak já jsem to hrál na noťasu a měl jsem to na min detaily a dx7, kdežto kolega si to dával na dx9 se zaplými stíny a záblesky od zbraní, tkaže pak měl tu výhodu, že třeba pomocí stínu odhalil, že je nepřítel za rohem a nebo pomocí záblesku při střelbě dokázal lépe určit pozici střelce.
          • Jack1947
            Ty tomu sam neveris *15* , takze si tak nesikovny hrac ... tomu zas neverim ja. *4*

            Jo a neshodneme zrejme, ledva by nas nekdo sel rozsoudit. *2*
          • Jack1947
            "We will Agree, to disagree"

            Ty rad efekty, i za cenu jiste smrti. Ja rad plynulejsi hru... s tim ze holt to nebude "realne". *4*
            • tomocz
              Jisté smrti ne, grrr. Jak jsem říkal, 99% mých úmrtí není kvůli efektům. :D Ale máš pravdu, asi se neshodneme.
          • Jack1947
            Takze ses prorekl ze nepopiras ze by te tyto veci nestaly zbytecne smrti... Ja jednam ferove a muzu rict ze umru bud vinou Hackera nebo nekoho kdo je holt rychlejsi... ale ne ze by me neco oslinlo a myslet si ze nejakej ten nerealnej odlesk je fakt hustej no. Nee fakt

            ( hej tohle neni vtipny, proc se neda reagovat nakonci vlakna, nebo uprostred). DIT si budem zachvily pripadat fakt jaak u mentalu. pozn.

            Jsem rad ze konzole s temito oragasmickymi sracckami docela setri. Uz to bylo u starejch jo nepopiram zablesk a to rzmazani dejme tomu ale jine veci jsou obcas na zlost. Pokud bY se neco lesklo a byl by tam nepritel ale nebyl videt nemluve o tom jaky dopad to ma na framerate hry.
            • tomocz
              BF není ráj kemperů, alespoň ne BF4 na serveru co hraju já. Je jasný, že sniper nebude rushovat a střílet na nepřátele z metru. Ale celkově vzato to žádnej campfield není.

              A to, že tě oslepí slunce není chyba, je to záměrný fakt. Viz. příklad který jsem uváděl u Warthunderu. A máš pravdu, že framerate není jen případ HW ale i optimalizace, ale i tak to souvisí s HW co máš, páč špatně optimalizovanou hru líp rozjedeš (většinou) na lepším stroji, než na tom horším.

              A problém lagů u Warface nebude tím, že tam maj zbytečný efekty, ale serverama prostě. Jsou tam lidi, který maj ping v pohodě, ale jen protože jsou blíž těm jejich holandskejm serverům. Beztak ti odlesky nepočítá server, ale tvůj PC. Jinak bys to dávno mohl hrát třeba na mobilu.
            • tomocz
              framerate - proto jsem zmiňoval, že je jasný, že to maj lidi vyplý, když jim to PC nestíhá, mě to třeba stíhá tak to neřeším.

              A já nemluvím o nereálných odlescích. Já mluvím o reálných odlescích. Viděl jsi někdy jak se odráží slunce od hladiny vody? Od skla auta? O tom já tu mluvím. A když bych měl umřít kvůli tomu, že mě nepřítel zastřelí z rybníka se sluncem vzádech tak, že budu tím odrazem oslepen, tak proč ne, tohle mě nenaštve, páč by to tak nějak mohlo být i v reálu.
          • Jack1947
            To si delas legraci, snad... zaplej motion blur tyvle tohle se mi zda jako nejvetsi nesmysl. Me se z techle picovina leda dela spatne, neni to ani realne... hele jakto tedy mas je to o tom ze si chces zahrat? nebo ti je fuk ze budes umirat (nepis ze ne) protoze te zrovna "oslnila" nejaka graficka sragora. Ja treba Motion blur ve hrach bud vypinam a nebo davam na minimum ... a

            Warface a motion blure je fakt neco hnusneho. Tak spatne dokazu pochopit ze nekdo rad tyhle efekty. Hlavne nemam rad ruzne neprijemne treba po dymovnici taky WF se rozmazne obraz... pak taky u her se mi moc nelibi leskle a jine znevyhodnujici hrace i ten povestny Lens flare neni nic orechoveho. Nevim nojestli budu 2x odvarenej kdyz me zabije sniper protoze me oslnilo slunce... jak pisi chapu nekdo tyhle Efekty rad. jo jasny ale stin a zablesk optiky jeste neznamena ze jsou to nejake velke efekty... efekty jsou vsechno otravneho a u MP netolerovatelneho. Tim hur kdyz se nedaj potlacit.
            • Jack1947
              Takze vicemene se nema smysl uz dal o nicem bavit... *3*

              No ale framerate to neznamwena ze nato nestaci pc muze to bejt spatnopu optimilizaci atp...

              zrovna Warface neni buhvico ale lagy to ma hezke. BF by se dalo vytknout vice veci nez slunce... takze kdyz te zastrely od rybnika nepritel co neni videt a sviti na tebe slunce ( takze to je duvod). Umres totou "chybou" budes vrnet blahem ? malmi to tak chapat pac je to realne. ( no treba smysl ma pokud ovsem mi to nebereme z jinych pohledu, jen treba tak ze se snazis omluvit nadmiru techto "realnych" efektu). U nerealne hry mi tyto veci prijdou celkem nadbytecne a zbytecne zaroven. Hlavne se ti zakryvaji nedostatky.

              Kdyz uz jsme u WF podle me by to i mohlo zpusobovat ty lagy treba hloupe brneni se na tech obrnenych sracich leskne, nebo si zaskocen spec opsem kdyz te obteka laserovy paprsek. To je chyba hry jo a o extra rychlych sniperech co si te vychutnaj na 1ranu. To je tedy lahoda. BF je rAJ kemperu jakychkoliv a to mi jako zabavne vubec neprijde ( jenze o tom rec nebyla, ta byla o efektech).
            • tomocz
              jasně, že tě někdo zabije, protože tě oslnilo slunce. To je právě věc na kterou já třeba spoléhám při hraní War Thunder, útočit ze slunce protože mě neuvidí, že. Ostatně jako by sis ve skutečnosti při běhání se špuntovkou a hraní si na kovboje a indány to slunce mohl vypnout, aby tě náhodou netrefil šíp:) Většina těhle efektů je tu pro pocit realističnosti, stejně jako větší částicové efekty, lepší kouř, odlesky na skle a mokrém povrchu, oslepení flashbangem nebo světlicí, dokonce i když ti někam hodí smoke, tak bych řekl, že toho moc neuvidíš, nehledě na to že to rozmazání vidění po smoku by se dalo brát jakože ti z toho třeba slzí oči (nevím, soudím dle úvahy, smokem do xichtu jsem ještě ve skutečnosti nedostal).

              Jasan, že lens flare typu Star Trek bývá místy dost přehnané, ale já sám jsem ještě nenarazil na hru, kde by mi to vyloženě vadilo.

              A co se týče mých smrtí, tak to že mám zaplé efekty rozhodně není z 99% důvod, proč umírám :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit