Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerový Titanfall bude nakonec pro dvanáct hráčů
8.1.2014 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Miň je někdy víc...
-
Jeste ze hry delaji vyvojari a ne kecalci... Pocet hracu je na MP hrach nejdulezitejsi, zvolit spravny pomer aby to bylo nejzabavnejsi... Kdyz videliv ze 12 vs. 12 uz kazi tu hru, tak to jednoduse uoravili... Osobne mam radeji mensi pocet hracu, moje nejoblibenejsi hry jsou GoW, kde to je 5vs.5. V Halo 4vs4, nebo 5vs.5 a podobne... Naopak takovy BF, kde je bez premysleni nahazeno hodne hracu na velke mape, kde to sice vypada dobre na pohled, ale pri hrani clovek trpi, jaka je to blbost *12*
-
-
Já zase trvám na masakru.
Já prostě mám rád když tam je ten adrenalin.
Třeba Planetside 1/2 je pořád jedna z nej. fps her (možná je i nejlepší) a to tam je taktická řež.
Mám rád osobně ty starší Battlefield.
Třeba Takový Betafield 3 nebo Lensflereshit 4 je odpad.
Ale každý má svůj názor : někteří maj rádi řež, někteří maj rádi malý počet hráčů. -
súhlasím
-
-
Takze tam bude dvanact hracu na mapu, coz znamena ze mapy budou male. No tak to je spatna zprava pro mne. Navic to ze raketou sejmu celeho "Titana" mu moc do titanskosti neprida.
Mozna si meli autori precist knihy z Battletechu o Grayson "Death" Carlylovi (ted si uz nepamatuju jak se to presne pise) a jeho "karminove lebce na sedem pozadi" (napsal jsem misto "na" "v" a malem jsem smichy spadl ze zidle). Prece jenom bitva vetsich tymu a velke mapy by tomu dodaly stavu.
No nic, tak ted budu muset doufat ze nepokazi ten SW: Battlefront 3. -
Nechtěl bych být tím třináctým hráčem, na kterého už nezbylo
-
Jj, zaujímavá zpráva. Osobne nie som fanúšikom clusterf*ck hier...
Čakám na ďaľšie info.... :) -
-
možná proto že sis žádnej pořádnej clusterfuck nezahrál, takovej M&B Warband: Napoleonic Wars v 200 lidech byl super zážitek :)
-
-
Skor som hovoril o FPS hrach...
-
-
napoleonic wars je FPS pokud máš v ruce mušketu :) ale týká se to i RO2 kde byli super bitky dokud nenacpali všude boty..
-
-
byl super zážitek?:D "Je super zážitek" *3*
-
tomu se rika clusterfuck? wow koukam, ze porad se mam co ucit co se tyce pojmu.. ja myslel ze to je lobbygame :)
-
-
-
Za mě určitě palec nahoru. Otevřenější prostředí a méně hráčů = více taktiky, komunikace, adrenalinu, skillu....
Takovou RO2 pohřbil právě počet hráčů, ten je totiž ideální na 32, maxámlně se ještě dá těch 40, ale 64 je úchylárna a sadidsmus (zakázáné slovo, to myslíte redakce vážně?). I na CS:GO je dobře vidět, jak může nižší počet hráčů dobře fungovat. -
-
mluvíš o taktice, skillu a adrenalinu ve hře proti botům v přesile? těch 6 hráčů se tam ztratí..
-
-
Počkám si na finální podobu, nevím co máte za sebou Vy. My kdysy byli odkázáni jen na Lanku z max. 4 počítačema (často jen 3,2) tak jsme si hru také doplnovali boty (UT, CS) a zábavy vždy bylo dost.
-
-
-
Nevim, pripada mi to malo, ale bude asi zalezet na velikosti map apod.
Uvidime -
Já bych tam pořád chtěl více hráčů.
Čekal jsem mega masakr v podobě Mechwarriora akorát s lidma.
Místo toho tam je jen 6 hráčů.
Já to přijmu akorát když tam bude kvalitní AI.
Ne jak AI ve Call of duty dogs a lensflareshit 4 a jiných hrách.