Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Az budu chtit kosit tlupu tupejch botu tak si nainstaluju L4D. *7*
  • Pytaju plnu cenu za hru, ktora nema kampan a teraz ani poriadny multiplayer..6 v 6 dokonca. Ide to na starucickom Source engine a na Xbox one to pojde zasa len v 720p. No nechcel by som a vraj nextgen, ty vole. To uz radseh nieco F2P s mechmi, i to ma vacsiu kvalitu. Ale tak co cakat od tvorcou CoD?

Najvacsia sranda je aj to, ze to bezi na Source a neplanuju zatial podporu modov a moderske nastroje, ved naco by aj, ako by potom predavali dlc, ze? A ano, viem, ze sa vyjadrili, ze podporu modov zvazuju...ano..KEdze je to fakticky Xbox one exkluzivita a PC verzia je len doplnok, tak urcite EA bude davat nieco zadarmo len pre pc a celkovo, EA a zadarmo :D :D : D:D :D :D :D :D : D :D : D:D
  • Nechtěl bych být tím třináctým hráčem, na kterého už nezbylo
  • Nevim, pripada mi to malo, ale bude asi zalezet na velikosti map apod.

Uvidime
  • Nemá smysl říkat, že je to málo hráčů, že 24 by bylo líp, že hra stovek hráčů na jedné mapě je nejlepší atd. Každému vyhovuje něco jiného a každý počet hráčů logicky vychází z podoby herní mapy a herních principů. Já hraju Planetside 2, kde bývá v jedné bitvě opravdu hodně hráčů (i klidně 100 vs 100) a hratelnost nijak netrpí, protože je hra na to dělaná a zaměřená. Naopak jsou hry, kdy se hraje třeba 5 v 5 a taky to není špatný.
    • XorxoxTalarius
      No jo, ale pokud je hlavni bojova slozka robot co ma deset metru, tak bych cekal neco vetsiho. Navic pokud se jedna o hru 6 vs 6 tak mapy nemuzou byt moc velke aby se ti hraci neztratili. Takze to bude multiplayer ala COD, kterej ma velikost mansionu v CS
  • Co na to říct?

Zklamání... ale ne z počtu hráčů, ale z toho jak se hra do teď prezentovala, očekával jsem úplně něco jiného...

Třeba to ještě překvapí, ale stále se nemůžu zbavit pocitu že MS děla nějakou zvrácenou placenou reklamu šitou na míru Sony... do teď to bylo pouze po stránce HW, ale teď mám pocit, že i ty hry co si zaplatil exkluzivně vyloženě křičí: "nehrajte nás!!!"
  • Jeste ze hry delaji vyvojari a ne kecalci... Pocet hracu je na MP hrach nejdulezitejsi, zvolit spravny pomer aby to bylo nejzabavnejsi... Kdyz videliv ze 12 vs. 12 uz kazi tu hru, tak to jednoduse uoravili... Osobne mam radeji mensi pocet hracu, moje nejoblibenejsi hry jsou GoW, kde to je 5vs.5. V Halo 4vs4, nebo 5vs.5 a podobne... Naopak takovy BF, kde je bez premysleni nahazeno hodne hracu na velke mape, kde to sice vypada dobre na pohled, ale pri hrani clovek trpi, jaka je to blbost *12*
    • Já zase trvám na masakru.
      Já prostě mám rád když tam je ten adrenalin.
      Třeba Planetside 1/2 je pořád jedna z nej. fps her (možná je i nejlepší) a to tam je taktická řež.
      Mám rád osobně ty starší Battlefield.
      Třeba Takový Betafield 3 nebo Lensflereshit 4 je odpad.
      Ale každý má svůj názor : někteří maj rádi řež, někteří maj rádi malý počet hráčů.
    • súhlasím
  • Jack1947
    Nevim 12v12 aha... ono jen 12 to budou boje takrka telo na telo, nebo tvari v tvar... Fakt to nebude hra uplne pro kazdeho, pro lidi bez trpelivosti vubec nemuze jit k uvahu.
  • Miserius
    Miň je někdy víc...
  • XorxoxTalarius
    Takze tam bude dvanact hracu na mapu, coz znamena ze mapy budou male. No tak to je spatna zprava pro mne. Navic to ze raketou sejmu celeho "Titana" mu moc do titanskosti neprida.
    Mozna si meli autori precist knihy z Battletechu o Grayson "Death" Carlylovi (ted si uz nepamatuju jak se to presne pise) a jeho "karminove lebce na sedem pozadi" (napsal jsem misto "na" "v" a malem jsem smichy spadl ze zidle). Prece jenom bitva vetsich tymu a velke mapy by tomu dodaly stavu.
    No nic, tak ted budu muset doufat ze nepokazi ten SW: Battlefront 3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit