Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aha.. takže ty desítky čičmundů co byly vidět na videích budou místo živých hráčů boti s AI a reálně bude běhat na každé straně jen šest hráčů? Nejsem potěšen, domnívám se, že AI nebude na takové úrovni co by ta hra pro prima hraní vyžadovala.
  • Nadpis me docela vydesil, myslel sem ze na mape bude fakt jen 12 hracu( pesaku) Mod squads v CoD se hraje 6 vs 6 a na nekterych mapach a pri urcitych modech narazit na protivnika je docela zahul. Jindy se zase stava ze kdyz mate v teamu nejakeho vrahouna tak vam "vyzere" vsechny protivniky a vy si za cele kolo ani nevystrelite. Pocitam ze tady budou kvuli Titanum mapy o dost prostornejsi.
    Na AI sem naramne zvedavy v CoD celkem slusne svindluje, napr. neni nad to byt zastrelen skrz dvere s nepruhlednou vyplni, ne ze by jimi kulka neproletela ale ani omylem AI nemohla vedet ze dvacet metru za nimi vykukuji z krytu. Zrejme predtucha.
  • Já bych tam pořád chtěl více hráčů.
    Čekal jsem mega masakr v podobě Mechwarriora akorát s lidma.
    Místo toho tam je jen 6 hráčů.
    Já to přijmu akorát když tam bude kvalitní AI.
    Ne jak AI ve Call of duty dogs a lensflareshit 4 a jiných hrách.
  • Za mě určitě palec nahoru. Otevřenější prostředí a méně hráčů = více taktiky, komunikace, adrenalinu, skillu....

Takovou RO2 pohřbil právě počet hráčů, ten je totiž ideální na 32, maxámlně se ještě dá těch 40, ale 64 je úchylárna a sadidsmus (zakázáné slovo, to myslíte redakce vážně?). I na CS:GO je dobře vidět, jak může nižší počet hráčů dobře fungovat.
    • mluvíš o taktice, skillu a adrenalinu ve hře proti botům v přesile? těch 6 hráčů se tam ztratí..
      • Počkám si na finální podobu, nevím co máte za sebou Vy. My kdysy byli odkázáni jen na Lanku z max. 4 počítačema (často jen 3,2) tak jsme si hru také doplnovali boty (UT, CS) a zábavy vždy bylo dost.
  • kedze to bezi na tom source engine, bol by som velmi skepticky ku velkosti map..Nakolko je to stary engine, nie som tech odbornik to enginov a neviem, ako sa ta funkcia vola ale nepodporuje to dynamicky loading map.. Proste mapa naraz nacita cela do ram pred zacatim hry a idete..Ktora hra hry na source engine, vie o com hovorim..Tak to je aj v CoD.

Mapy maju presny kolko tych "cube" mozete pouzit a na dnesne pomery, ked chcete, aby to poriadne vyzeralo, mal si nejako vacsi pocet NPC atd, tak tie mapy bude koridory na sposob L4D, lebo engine viac nezvladne. Sice ma byt "modifikovany", ako hovoria ale podla mna, jedina vyznamna modifikacia bude akurat odstranenie steamworks api a co som videl, zmenili system nasvietenia, mozno konecne realtime nasvietenie miesto svetlych a tmavych textur, lebo v tom engine napr. nieco ako den a noc neexistuje. Nechapem, preco nepouzili UT3 aspon. Asi sa setri, kde sa da
  • Jj, zaujímavá zpráva. Osobne nie som fanúšikom clusterf*ck hier...

Čakám na ďaľšie info.... :)
    • možná proto že sis žádnej pořádnej clusterfuck nezahrál, takovej M&B Warband: Napoleonic Wars v 200 lidech byl super zážitek :)
      • Skor som hovoril o FPS hrach...
        • napoleonic wars je FPS pokud máš v ruce mušketu :) ale týká se to i RO2 kde byli super bitky dokud nenacpali všude boty..
      • byl super zážitek?:D "Je super zážitek" *3*
      • tomu se rika clusterfuck? wow koukam, ze porad se mam co ucit co se tyce pojmu.. ja myslel ze to je lobbygame :)
  • Tak co čekat od EA, 6vs6 really? To jako budou bojovat na zahrádce kolem rodinnýho domku? A jedna podomácku vyrobená raketka na to monstrum prej stačí, to pak dává smysl vyrábět tuhle drahou havěť.
    • vzhledem k stale rostoucimu poctu ruznych mp orietovanych her budou radi, kdyz tam po 3 mesicich najde hrac dalsich 11 do hry.....
  • BF4 hračí 64 na 64 to je masaker a nie 6 na 6 to čo tam bude kríza na mape nikoho nikde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit