Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sak si zablokuj reklamu ked ti tak vadi... ja osobne som tiscali podporoval tym ze som neblokoval ale v poslednej dome to zacali tak prehanat ze to proste uz neslo tak teraz uz reklami blokujem aj tu.
  • Je pravda, ze to co je v BF4 , jsem tak nějak čekal už v BF3 , nicméně i tak je pro mě BF3 velmi dobrá hra. Hrál jsem hodně BF2 a 3 jka je něco jinyho, ale i tak super! Ohledne DLC, no neresim, koupil jsem si deluxe verzi se vsema a musim rict, ze za ty penize mi prislo kopec zabavy a nelituju. Jediny proc jsem si BF4 ne predobjednal jako 3jku je, ze chci pockat dva tri mesice, i kdyz nevim na co:D . Asi si nechci priznat, ze ted nemam prachy , mlada by me zabila :D
  • :D nic nezkoušejte. arma je lepší
  • ne dekuji, treti dil mi znechutili absolutni bezmoci branit se letadlum/bitevnim heli...
    (BRANIT SE a to AKTIVNE, ne na ne zablikat AA trubkou)
    letadla OP a o vrtulnicich zavesenych staticky na obloze mimo dosah soflamu a AA trubek, mno proste bravo DICE, strcte si 4ku do špic...

INFANTRY mod v napr. caspian border neexistuje (nejsou servery)

pockam si na dalsi bad company, zlata dvojka - BC2

cheers
  • Ať si to nechaj.... Trojku mi znechutili tím že jsem za ni po vydání zaplatil pěkné peníze a nakonec se nedá hrát, protože k tomu vydali tunu DLCéček. U čtyřky to samé... Dost hnus :(
  • všechno jde když se chce ;-)
  • Taky mam rad bonbony
  • Paráda. Prodej startuje dnes, ale do hry se dostanete až 31. 10. jak mi bylo sděleno v jedné z JRC prodejen.
  • JohnyTheZik
    Trailer klasicky vybornej, hrozne se mi libi ta "nova" voda a celkove to vypada dost dobre..
    A taky jsem fakt rad, ze jsou zpatky Chinese forces..

http://www.youtube.com/watch?v=FO2cRI6-UPM

*5*
  • BF je pro lamky. COD zadupe BF do země. COD JE KRÁL!!!
  • Čtyřkolka pobavila *1*
  • Moje rec. Toho se ale hned tak nedockame.
  • http://www.youtube.com/watch?v=A1-wUV0-_JY *12* *16*
  • No větší radost by mi udělalo kdyby to bylo z 2.sv. války v tomhle enginu než další trojka
  • Je to nahlas!
  • Z tý reklamy mě fakt jebne.. (češi volí----)
  • Bohužel jsem si to předem objednal, takže musím čekat než mi to dojde. Jinak se hra dá hrát i v ČR/SR teď se zapnutým VPN/Proxy, ale to asi už všichni ví. :DD
  • residentevilfans
    Ten borec co jim striha ty videa je fakt dobrej. Super nacasovani. *5*
  • To co v poslednich dvou dilech teto serie provedli s tou ustredni znelkou, to je otresne, fakt ze jo. *1*
    Hlavne ta "pridici" verze v samostnem zaveru traileru je naprosto "uzasna". *15*
    Ale jinak trailer fajn.
  • Jacku Jacku *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit