Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paráda. Prodej startuje dnes, ale do hry se dostanete až 31. 10. jak mi bylo sděleno v jedné z JRC prodejen.
    • VPN vole
    • Vygoogli si navod jak to aktivovat drive pomoci VPN *3*
      Jinak souhlas,ze cekat 2 dny,zatimco US a nejspis asie uz hraje, je trochu neprijemne a otravne.
      • Me teda spis prijde ujety, ze si za takovych okolnosti tu hru nekdo koupi ... nejspis je padlej na hlavu ...
        • Jo a díky těmhle volům stále vycházejí nedodělané hry... kdyby hráči nekupovali beta verze, vývojáři by si dali více záležet..
    • všechno jde když se chce ;-)
  • JohnyTheZik
    Trailer klasicky vybornej, hrozne se mi libi ta "nova" voda a celkove to vypada dost dobre..
    A taky jsem fakt rad, ze jsou zpatky Chinese forces..

http://www.youtube.com/watch?v=FO2cRI6-UPM

*5*
  • Čtyřkolka pobavila *1*
  • No větší radost by mi udělalo kdyby to bylo z 2.sv. války v tomhle enginu než další trojka
    • Nebo i studená válka prostě něco nového .... té moderní války už je strašně moc :/
      • Druhou sv. Určitě, v tomhle enginu by to byla paráda.A nebo Vietnam, posledním hrou z Vietnamu byl bad company 2 vietnam, sice dobrý, ale takový " malý" přídavek. Za mě jednoznačně Vietcong 3 ale toho se nikdy nedočkám, a kdyby náhodou jo, tak opovažte se ho vývojáři doje..at !!!
    • Moje rec. Toho se ale hned tak nedockame.
  • Z tý reklamy mě fakt jebne.. (češi volí----)
    • Sak si zablokuj reklamu ked ti tak vadi... ja osobne som tiscali podporoval tym ze som neblokoval ale v poslednej dome to zacali tak prehanat ze to proste uz neslo tak teraz uz reklami blokujem aj tu.
    • http://www.youtube.com/watch?v=A1-wUV0-_JY *12* *16*
    • Je to nahlas!
  • Bohužel jsem si to předem objednal, takže musím čekat než mi to dojde. Jinak se hra dá hrát i v ČR/SR teď se zapnutým VPN/Proxy, ale to asi už všichni ví. :DD
  • residentevilfans
    Ten borec co jim striha ty videa je fakt dobrej. Super nacasovani. *5*
  • To co v poslednich dvou dilech teto serie provedli s tou ustredni znelkou, to je otresne, fakt ze jo. *1*
    Hlavne ta "pridici" verze v samostnem zaveru traileru je naprosto "uzasna". *15*
    Ale jinak trailer fajn.
  • Jack1947
    Tadyydadydáááá, BF je tady a to znamena konec vsem dohadum a hateu. Jeste COD a mame pro letosni podzim vymalovano. *4*
    • BF je pro lamky. COD zadupe BF do země. COD JE KRÁL!!!
      • :D nic nezkoušejte. arma je lepší
      • Taky mam rad bonbony
    • Jacku Jacku *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit