Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
2.9.2011 | Aleš Smutný
217 příspěvků
-
Vypadá to jako příliš opožděná omluva za chyby v MW2... Ale možná si získá více hráčů než Black Ops.
Dávám přednost RO2, po nejnovějším patchi v stalingradské betě už začíná vypadat k světu, ale nehodlám MW3 zatracovat. Dát si sem tam CoD může být příjemná změna rytmu. Vyblbnout se ve frenetické arkádě je občas fajn.
Ať nikdo neříká, že si občas nevymyje filmovou hlavu nějakou jednoduchou komedií. -
No tedy, tohle JE ALE.......hmm. Už mě opravdu přestalo bavit komentovat CoD videa:) Koukám, že lidé, kterým jsem tady tak strašně vadil, dostáli svého. Gratz, už mi to nestojí ani za komentář. *3*
-
This is both New and Interesting!
-
Super, okamžitě beru deset kousků!
-
no tak na cod sa mi paci jedine ten throw knife inak je to bieda *5*
-
Oni PLAVOU! *1*
-
Ten zvuk tej snajpy bol taký istý ako z CoD4 zvuk M40A3 a zvuk prichádzajúceho výbuchu pri "stealth airstrike" bol z CoD1 z misie v Stalingrade. Nové CoD nemám rád ( nové myslím všetko od CoD4 vyššie) ale musím pochváliť ten koniec s pekne urobenou animáciou prehodenia zbraní. Síce Rambo style ale ten koniec bol pekný.
-
Asi tomu nerozumim , co se vsem libi na tyhle nascriptovany strilecce *11*
-
-
Ty truhlíku, toto je MP, CoD je o MP a MP není skriptovaný......
-
-
MP v COD ? Na mp tu mame ine veci ... Red Orchestra napr .. Battlefield ...
-
-
Jenom tupon může toto říci, sorry ale kupovat CoD kvůli Sp, který je na jedno odpoledne může jenom blázen.
-
-
Nepisu o MP , ale o SP , rekl bych , ze na MP jsou taky lepsi hry , no proste si podle ME COD nezaslouzi takovy prodeje jaky ma .
-
-
Proč nezaslouzí? Ti lidé to kupují protože je to baví a jelikož to je nejprodávanejší hra tak žádná jiná hra je nebaví tolik jako call of duty serie. Holt se s tím musíš smírit, jinak proc pises o Sp, když tu je Mp trailer na Mp hru.....
-
-
-
-
-
-
Děkuji, nechci.
-
Nevypadá to zle. Když opomenu opět stejnej engine a jen pár nových textur, tak to vypadá na dost novinek v MP. Pro perky jako killstreaky, 2 mířidla na zbrani v MP, nějaký ty airdrop mines, nový zbraně, ty "autíčka" na dálkový ovládání, turret, co sestřeluje air, konečně zase víc hráčů v MP...snad se to vyrovná po MP stránce aspoň CoD 4. To by si přál.... *5*
Zatím to vypadá, že koupím všechny 3 hlavní válečný hry do konce roku (RO2, BF3, MW3) i když u toho MW3 pořád váhám. -
-
no moc novinek tam teda neni... turret co sestreluje letadla a vrtulniky byl uz v Black Ops, autíčko na dalkové ovládání také, sice tady je to trochu jine ale princip stejny, ty miny co vyskoci byly uz v MW2 SP... nevim, nevim...
-
uuuuh, so REAL...
-