Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Map pack za 1199,- *1*

BTW: Není už trochu ohrané, každých pár vteřiny zpomalení na to, jak samotný voják (kupodivu americký voják *2* ) probíhá skrz mapu, kulky mu lítají okolo hlavy (kupodivu žádný zásah nedostane, kromě toho "zlého" snipera) a vždycky všechno pozabíjí?
    Ve zkratce jeden hodný voják proti všem a zase zachrání celý svět *1*.
    Vlastně ona stačí zkratka CoD *1*
  • Kdo nevidel video tak vám to napíšu jak to celé probíhalo.

BUm, buuum, bum, boom, bum, bum , krach , bum , BUm, buuum, bum, boom, bum, bum ,
    BUm, buuum, bum, boom, bum, bum , krach , bum
    ...Bum .... bum .. end.
    • Jedno bum ti tam chybi *3* .
  • rancor1223
    Jako bych to už několikrát někde viděl *1*
    • Tohle se nedělá. Když poukážeš na recyklování starých dílů, tak budeš hned za hatera ....haters gonna hate! *1*
    • Neboj, pokud to bude zas jedna z nejprodávanějších her, (což nechápu) tak ještě uvidíš ;), CoD už může zastavit jen 2012 :D.
  • http://i.imgur.com/LK8df.jpg
    • No jo, dobrého stěhováka nevyměníš! *1*
    • Jazz
      Bože můj, to nevidíte ten rozdíl ?
      Má vybroušený zrcátko!
    • MishKonn
      Epic. *15*
  • Děkuji, nechci.
  • Asi tomu nerozumim , co se vsem libi na tyhle nascriptovany strilecce *11*
    • Ty truhlíku, toto je MP, CoD je o MP a MP není skriptovaný......
      • MP v COD ? Na mp tu mame ine veci ... Red Orchestra napr .. Battlefield ...
        • Jenom tupon může toto říci, sorry ale kupovat CoD kvůli Sp, který je na jedno odpoledne může jenom blázen.
          • Nepisu o MP , ale o SP , rekl bych , ze na MP jsou taky lepsi hry , no proste si podle ME COD nezaslouzi takovy prodeje jaky ma .
            • Proč nezaslouzí? Ti lidé to kupují protože je to baví a jelikož to je nejprodávanejší hra tak žádná jiná hra je nebaví tolik jako call of duty serie. Holt se s tím musíš smírit, jinak proc pises o Sp, když tu je Mp trailer na Mp hru.....
  • tohle je uz fakt trapny.. od cod6 to uz nestoji ani za stahnuti..
    dokonce to vypada ze kopiruji kradeni dogtagu z BF3
    no nic, RO2 je uz predobednana *14*
  • studna261
    psí známky kopčej od BF3, ale BF3 bude lepší a kvalitnější, ale asi se ho prodá míň, než CODMW3
    • I když je hra sebevíc dobrá CoD bude vždy úspěšnější *1* třeba češi už ho docela odmítaj ale zas americký děcka to pořád kupují *1* .
      • Danieledl
        Mě příde, že MW3 i BF3 se opakují, v BF3 je lepší grafika a v MW3 je zas parádní příběh a spec ops. V BF3 je kampaň na 5 hodin a příběh tam je nulovej,tam fakt co je dobrý je MP.
        • :D tvl ''pribeh'' v BF3 a MW3 je jako porovnávat ho*no a sr*ku.
          V každim pripade oboje vyšlo z prd*le a myslet si, že je to parádní může jen kkt. *1* .
        • A to si vycetl v kavove sedline?! *5*
          • Danieledl
            To jsem nemusel číst, já vim že CoD bude vždycky nejlepší fps a BF bude vždy na 2. místě.
            • ty příběhy jsou luxusní v obouch hrách. perfektní příběh: pozor!! Rusko napadlo Ameriku *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • Damarus
              že se toho prodá víc neznamená že je to lepší bobe ;)
        • Paradni pribeh? *1* *1*
          To myslis toto: "Here's your objective: Blah blah blah secret base, blah blah blah plan, blah blah blah nuclear missile bomb, blah blah blah counting on you, utmost importance, win, good luck." ?
          Sp je u obou her tragicky kratkej a tragicky preskriptovanej,a pribeh jako by tam nebyl.
          Jak nekdo muze povazovat pribeh v cod za paradni,to vazne nepochopim.
          • Danieledl
            Co si myslíš že je v BF3? xD tys neviděl ten gameplay? modrý okýnko vlevo na obrazovce a tam vypsaný objektivy *15* v CoD je Sp mnohem lepší a všichni to vědí.
            • Danieledl
              Možná jo,ale povíme si za pár let. CoD vždycky porazilo BF na plný čáře a taky porazí, já si myslim že si z BF dělaj akorát p*del.
            • Ty ses dobrej typek.Ty uz ted vis,jaky bude BF4 a MW4 pricemz jeste ani bf3 ani mw3 nevysli.
              Cod fanatik,co si nevidi ani na spicku nosu.
            • Danieledl
              V MW3 bude SP tak na 8-9 hodin a v BF 3 tak na 5 hodin ani ne Až vyjde další titul CoD nebo MW4 tak si povíme co je lepší jestli BF4 nebo MW4,protože BF4 bude úplně stejný jako BF3 proto teď je MW3 stejný jako MW2 protože CoD je o krok napřed a další tituli CoD rozmr*aj BF.
            • Damarus
              kááámo já ti nevím, ale každej BF je celkem o něčem jiným.... podle dementa jen jiná grafika, ale budiž.....
            • No vsak sp v BF3 je stejne tragicky jako je tomu u cod.Jde tam krasne videt,jak se snazi zaujmout cod komunitu,proto ten sp vypada jako z cod,jen v hezcim audiovizualu.
              Dokonce v tom bf3 bude zhruba stejne kratkej jako tomu je u cod.
      • Já kupuji všechny CoD, vžd yjsem se dobře bavil. NEvím proč ta nesnášenlivost, je to nejlepší arkádová fps, multá knemá chybu a novinek v WM3 bude více než dost, v Black Ops mmá nahráno už přes 500 hodin, pár ještě přidám a pak hurá na MW3.
        • 500 h = 20 d = no life?
          • Tak nejak...
          • Proč no life? Nekupuji každou ptákovinu co vyjde a u CoD se skvěle bavím, času je naopak méně. MW1 - 900 hodin, CoD 5 - 1100 hodin, MW2 - 800 hodin. Každopádně si MW3 nenechám ujít, vypadá to jako krok vpřed, novinek je dost a na grafiku vám kašlu, v cod je naprosto dostačující.
            • Danieledl
              Přesně tak,jsem na tom stejně jak ty *3*
              Proč bychs i kupoval BF když mám CoD? *1* *3*
            • Ses dobrej blazen *1* .1100 hodin?to je strasne moc.
    • Danieledl
      Asi tak,přece jen CoD je tu i delší dobu a vydalo více titulů.
  • Ocelot23
    Nic proti, nejsem fanda ani CoD ani BF3 ale když nezávisle porovnám byd jenom první videa obou her...Tak jako MW3 by podle mě vyrobila i banda průměrnej modderů...dyt ty samé animace/textury/zbraně...přidaj akorát ,,super,,vozítko a podobný hovadinky a jsou do nebe volající...o grafice neříkám nic sice je stará ale jsou i horší...Dyt to je stagnace celýho žánru a už i v Multiplayeru...
    Hlavně, že celej trailer je děsně cool hollywoodskej akčňák...
    • No a o tom to je oni mají Engine který prodávají pořád dokola za nehorázná prachy a kupuje se to. Je vývoj tolik nestojí když už mají hotovo.
  • vyzera to trapne, smiesne a uboho zaroven :D

Nech bude BF3 hra aka chce, ale aspon vedia robit trailery...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit