Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow viděli jste tu destrukci skla ?! *1* . Nebo jak vybouchlo to auto ?! *1* ,a ten jezdící turret což je prostě paráda !!! Chyběl mi tam ten ovládací pes s C4 kolem hlavy , snad v dalším díle ( asi 5 světové ? ) ... jen 60 euro , tak to se vážně vyplatí a co teprve ta limitovaná edice , brýle které vám dvojnásobně dají záhul na vaše oči no to je pro mě a mé 5 leté kamarády opravdu potřebné ! *1* . Ale ty známky no to byla bomba , jako v gta když zabijete týpka s pistolí tak nad ním začne ta pistole rotovat , NO BOMBA ! Už se těším až si to zahraju a najdu si tam nové kamarády z jiných školek .
    • IsimonI
      Už jenom kvůli tomu odpálení psa bych si to koupil*1* *1* *1* *1* Modern warfare 100x jinak...
      • Jen bych to opravil , ovládací pes s Tactical Nuke a můžete si ho také posprejovat a když ho zabijete tak z něho vytryskne kopa dolarů a nad ním se objeví jeho obojek s jeho známkami *1* ( vím přeháním , ale aspoň méně než lidi kteří recyklují cod )
  • Hra vypadá pořád stejně. Podobně jako tady ty vaše komentáře *2*
  • Až vyjde BF4 tak bude COD MW10 . vole *3*
  • Ta recyklace zvuků z Cod 4 mně dostává a ten trailer je dost podobny na trailer z cod 4 jen tehdy byl cool....
  • tak to je dost špatý trailer. Ani jsem to nedokoukal. Dřív cod něco znamenal dnes se to začíná podobat hrám od City Interactice - tedy hrám na jedno brdo na stále stejném enginu a odehravájících se v neinterativním světě.
    • co ja bych dal za dalsi hru typu space interceptor :(
  • Tak musim poprve trailer pochvalit, protoze presne vystihl a ukazal muj nazor na tuto serii. Presne jako ve videu totiz v MP clovek beha po ulici jako blazen a strili od boku, az ho nakonec sunda zakempenej sniper.:D
  • uz len budgetofka .
  • Najlepšie je to, že ako v každej scéne tam vojak rozstrieľa to sklo, lebo to je jediné čo sa dá v CoD zničiť ( oh a samozrejme autá aj tie tam furt vybuchujú a tiež melóny na tržnici :D ) :D
    • CoD predstavuje kompletni model znicitelnosti melounu!
      • Ted už mají v BF3 o čem přemýšlet co ještě zavést do hry :D
  • Mw3 už trošku ždime viděl bych to nadějně spíš s Red Orchestra 2
    • RO 2 bude sra.ka
      • Pravil Brcko s cigaretou v puse a dvojklikem spustil nejdrsnejsi hru pod sluncem,kam se odvazi jenom ti nejvetsi drsnaci - cod:BO.
    • Jak se vubec opovazujes davat Red Orchestru a *** do jedne vety ?
      • páč už nejsem dávno žádné děcko
  • Modern Warfare 2 and Black Ops porodili hodně ošklivé děcko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit