Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten zvuk tej snajpy bol taký istý ako z CoD4 zvuk M40A3 a zvuk prichádzajúceho výbuchu pri "stealth airstrike" bol z CoD1 z misie v Stalingrade. Nové CoD nemám rád ( nové myslím všetko od CoD4 vyššie) ale musím pochváliť ten koniec s pekne urobenou animáciou prehodenia zbraní. Síce Rambo style ale ten koniec bol pekný.
  • IsimonI
    xDDD.. a to je tedy vše.!xD krásná ukázka multi. CoD - Všichni jedou jen na svoje triko,, když chcete sundat rozjetýho hráče, musíte kempit.x) a hlavně si hustoňsky pomalujte ksicht - opravdový drsňáci maj masku.x)) Tohle už jsem hrál, ale myslim, že se to jmenovalo MW2... tahle serie už nutně potřebuje vystřídat - Bettlefield 3!! viz. srovnání mult. videí obou her
    • MishKonn
      Nene, pravý drsňák si vezme brýle Gunnar za 100$. *15*
      • IsimonI
        xDjj... byli by schopný tam dát i klaunskej kostým.x) ty by byla multiplayr konkurence battlefieldu
    • moje slova, kdyz sem videl tohle video tak sem trosku nechapal na co chcou lakat. CoD musi oblect jiny kabat toto je pro me ohrane:) BF3 RULEZZ *1*
  • Hedex: To ze se arogantni a blbej neznamena ze bf se nehraje. Se koukni na posledni codka jak se hrajou, jdou hrat bez originalnich klicu, takze gratuluji vsem co si hru zakoupili. haha
    btw kolikaty uz to je codko? Od pateho dilu uz to je hrozna arkadovka pro bezmozky, pulku hry tvori stupidni animace, optimalizace taz na draka. No ale tak vynasi tak proc nedelat dalsi dili ja bych byt vydavatelem tez tohle udelal, kdyz se dnesni mlades necha opit rohlikem.
    • Zapomel si kratky singlplayer za premrstenou cenu,lidi jsou holt blbi. Bojim se aby takhle nejak nedopadlo napriklad Valve. Si treba pak nekdo od nich rekne, heled jak jsou ti hraci blbi. Dej jim 5 hodin singlace z toho tak 2 hodiny animaci udelej par traileru jak bude multiplayer totalni pecka a mas z toho kasovni trhak. Nepotrebujes k tomu ani zadne napady,nemusis prijit s nicim novym,lidi si to koupi a to je hlavni.
    • SA-reg
      Optimalizace je špatná schválně.
      AMD/Intel/NVidia/kdokoliv vidí, jak se to prodává a jdou za Bobbym s pár mega, ať jede další CoD jen na nových strojích. No a ovce musí kupovatnovej procák/grafiku...
    • call of duty jeste nekdo hraje? xD
  • kdo to pořád může kupovat? dokola to samý...
  • MishKonn
    No tedy, tohle JE ALE.......hmm. Už mě opravdu přestalo bavit komentovat CoD videa:) Koukám, že lidé, kterým jsem tady tak strašně vadil, dostáli svého. Gratz, už mi to nestojí ani za komentář. *3*
  • Ježiši děte už někam s těma vašema kecama tohle si nekupujte to je na jedno brdo, jak si tohle může někdo koupit atd... Každej ať si koupí co si zamane a vy se starejte sami o sebe...
    • Já si to nekoupim já si to stáhnu tak jako minulé díly.
    • nebrec
      • Nemel.
        • Nebud drzej.
  • Já si nemůžu pomoct, mě to prostě příde celý nakreslený. Kreslený cihly, kreslený kapky deště, kreslenej kouř, kreslená krev, je to celý jako z umělý hmoty. Nakreslený umělý hmoty. Tohle je prostě jeden obrovskej komiks. Třeba ten tetelící se vzduch při výstřelu. Kdo někdy vystřelil musí vědět, že nic takového vidět není. Doufám (ne kvůli mě, já si tohle ani nestáhnu, natož abych si to koupil), že to DVD na kterém se hra bude vydávat, nebude taky jen nakreslený...
    • Jasny radsi si zahraj BF3 kde grafika bude zabirat tolik ze tam toho(zbrane,eq,...) budes mit tak 2x min nez v MW3.Nemam nic proti tomu,kdyz se ti libi BF,ale tak se nam nes*rte do COD porad.Budte si na svym pisecku z mega grafikou,z realistickym kourem a krvy,ale nam staci kdyz kazdej rok pribidou novy zbrane,perky,eq apod.
  • Vždy jsem psal že CoD je jen o běhání a držení tlačítka střelby a teď to dokazuje i Trailer :D Ať je to TD nebo klasickej DM pořád jen běháš a střílíš. Když jsem hrál COD 4 tak to bylo super ale teď je to jen horší a horší a kupuje se to více a více a nejhorší je že to lidi kupujou za plnou pálku co se hra dá sehnat 1200 kč. Na steamu za 1400 kč. Potom se nemůžeme divit že to vydělává. Nad 1000 kč by tato hra stát ani neměla a to ještě taková která je rok co rok.
    • Tak prej kvůli tobě v dalším díle bude v akčním FPS kompletní simulator zahrádkáření a pokud to budeš dělat fakt kvalitně, můžeš vypěstované růže strkat teroristům do hlavně.
      Díky bohu, že BF 3 nebude jen o běhání a střílení, ale místo toho se tam bude jen běhat a střílet. http://www.youtube.com/watch?v=G-ukxgldpOo&feature=feedu no a samozřejmě tam díky bohu budeš moci taky jezdit a střílet! Rychle jim vyplajzni těch dvanáct stovek *15*
    • Souhlasim s r-tym protoze TDM jsou staveny na to aby se behalo a jen strilelo ale asi jste nehrali mod SD s kamaradam po TS. To je jine kafe. Tam uz jde o taktiku a proto se taky konaji celosvetove turnaje v tomhle modu COD kde vali esuba a jini. O BF jsem jeste nikdy neslysel!!!
    • Ty vole, v DM a TDM se jenom střílí *8* Není to tak už takových dobrých dvacet let?
      • Ocelot23
        jenže ono se jen střílí i v CTF a podobnejch modech...2 lidi se tam snaží hrát takticky a zbytek si mastí killstreaky...
      • Tak jestli si to nepochopil (což asi ne) tak se zamysli.
  • Oni PLAVOU! *1*
  • ach můj bože MW2 s novými kulisami.. dokonce i ty zvuky a pohyby jsou totožné, ba dokonce ten malý podpůrný robůtek je převzatý z Homefrontu!
    SHAME KO(KO)TICK, SHAME YOU! *11*
    • Ale vsadim se, že obdrží nový rekord v prodejnosti XD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit