Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
2.9.2011 | Aleš Smutný
217 příspěvků
-
Mám dotaz. Kdo to pořád kupuje?
-
-
To je pro mě osobně ta největší záhada. Dnešní zpráva, že se COD:BO prodalo přes 20 milionů, mně prostě absolutně nejde do hlavy *8*
-
-
Tak ja jsem si BO koupil a jsem sním zpokojený SP jsem dohrál dvakrát a v MP jsem na druhém prestige na 37. úrovni. A momentálně jsem odhodlaný (a natěšený *14* ) že si koupím BF3 a jak jsem psal předtím, pokud na MW3 výjde Mod tool tak kupuju taky. Je mi prostě jedno jak se ta hra menuje nebo jestli tady furt někdo nadáva na to, že je to pořád stejná hra, jestli bude zábavná tak kupuju a všichni mi můžou vlézt na záda.
-
-
Já to plně respektuju - ty píšeš docela racionálně, tak mi třeba odpovíš - proč? Proč nezůstaneš u BO, když je to prakticky totožná hra? Co tě tlačí do toho, utratit za tohle DLC 60€?
-
-
-
-
Trailer se mi moc libil jak byl sestrihany, ale tyhle multiplayery me vubec neberou, hral jsem na Steamu Black ops jak byl free weekend a hra vypadala asi tak, ze jsem vybehl ze zbrani, po 10 sekundach me nekdo sundal a cekal jsem az jedna strana zvitezi asi tak dalsi minutu a pak to same znova, no jednou jsem udelal asi 4 killy a vykosil jsem skoro cely nepratelsky tym a vyhrali jsme a poprve jsem prezil, ale to bylo tak vse. Co se tyka multiplayeru, tak me bavi jen momentalne hrat SC2 na bnetu a 3D fps jen jako single. Takze MW3 si zahraju single a na multi kaslu.
-
-
Ja zkousel MW2 pres freeweekend a tolik headshotu jsem snad v zadne jine hre neudelal az jsem si rikal,jestli nemam zaplej nejakej autoaim.
-
-
Ale no no...
-
-
-
Njn :D Velké DLC na Modern Warfare 2 což:
-Nová singlplayerová kampaň
-Nové zbraně a mapy do multyplayeru
A z něčo z traileru jsem byl zklamán a zhnusen :-( připomíná mi to Black Ops. *9* -
Hmmm....Něco mi to připomíná..
-
-
ghost recon?
-
-
no tak na cod sa mi paci jedine ten throw knife inak je to bieda *5*
-
This is both New and Interesting!
-
Já si řikal, že ten wall-i s kulometem už po mě v ňáký hře střílel.x)
-
ten trailer byl delsi nez campan cod *1* *1* *1*
-
-
Ve skutecnosti to byl walkthrough z MW3
-
-
wau, i když já multiplayer nemusím tohle vypadá solidně...
-
No jsem zastance vyhradne CoDMW ale po tom co sem shlednul za videa jak MW3...tak i BF3, musim byt trosku skepticky. Urcite se jevi jako jasna volba BF3 ale JA OSOBNE BUDU PARIT OBE. A duvod? Ten je jasny.........a to zabava od kazdyho trosku neco jineho. Ale urcite nesouhlasim s tvrzenim ze to bude tak spatny, jak to tady nekteri pisou. Kazda hra nabizi neco trosku jineho a na obe hry se moc tesim. A grafika mne rozhodne neodradi......