Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trailer mi ze vseho nejvic pripomnel film Lola bezi o zivot. A presne pro tento zpusob hrani me MP CoD nikdy dvakrat nebral. Ovsem proti gustu......... Uprimne doufam ze kdyz nic jineho tak BF3 primeje tvurce CoD zacit neco delat s enginem potazmo grafickou strankou hry protoze nelze nevidet ten propastny rozdil. Kazdopadne cca. tak za 599,- si s chuti zaparim kampan a zprijemnim dlouhe vecery coopem. *5*
    • 599kč je na 4 hodinovou kampan moc to si radsi stahni
      • jak dlouhá, že bude kampaň battlefield 3?
        • trolo
          dufam ze tych cca 6 hodin nech mozem ist rychlo na MP
        • a este sa nezabudni spytat co ponukne mp cod a co mp battlefield 3 ...
        • zhruba stejne tak tragicky jako u cod *1*
  • Sice jsem hrál MW, MW2 i Black Ops, hratelnost multiplayeru mi vyhovuje (na odreagování po práci ideální) ale k traileru - sice celkem efektní, ale TO SAMÉ by šlo sestříhat z kteréhokoliv z posledních třech titulů. A ty psí známky, to odkoukali z HALO, ne?:-)
  • PS: mám předobjednané BF3, ale mám strach z jedné věci, která mi vadila i na BF:BC2 - díky jednoduší grafice u MW, není problém vidět soupeře a střílet po něm. Zatímco u BF už z trailerů vidím, že se dostaví frustrace z toho že mě zastřelí někdo, koho ani nevidím. Možná reálné, ale hraje se to špatně...
    • Obzvlast pokud se jedna o nepritele, ktery si lehkou upravou konfigu odstanil travu, listy ...
  • Těším se moc, CoD hraji od prvního dílu v multáku, u každého jsem propařil stovky hodin a jak to tak vidím MW3 nebude vyjímkou. Už aby to tu bylo.
    • Prvni dil byl paradni a posledni slusny dil byl MW,od te doby to jde z kopce.
      • Jak pro koho, já se bavím u všech. Black Ops je super a MW3 zatím vypadá hodně dobře. Toto si pořídím jako fajn odreagovačku a arkádu a BF3 jako teamovku. Budu se bavit u obou a jen se směji těm, kteří musí pořád plivat bud na CoD nebo na BF....
        • Damarus
          Black ops byl natolik super že na něj každej všude nadává :) takže napíšu to to stručně.... po tom co sem si BO koupil tak sem se taaak nasral :D že sem si pak musel koupit MW 2 :D
          • aždej nadává? Já bych řekl jenom uplakánci na forech, jinak by asi neměl prodaných 25 milionů kopií a 18 milionů DLC že........jo a na Xbox Live nejhranější Mp hra od minulého listopadu, stejně tak na PSN. To mluví za vše, kdyby to bylo tak zlé, tak by to denně ty miliony lidí nehrály že? Nebo ty snad hraješ rok v kuse špatnou a hroznou hru?
  • Zayl
    Celou dobu co to hrálo se mi chtělo křičet -

EXTREEEEME!!!

What a fail.
  • Nevypadá to zle. Když opomenu opět stejnej engine a jen pár nových textur, tak to vypadá na dost novinek v MP. Pro perky jako killstreaky, 2 mířidla na zbrani v MP, nějaký ty airdrop mines, nový zbraně, ty "autíčka" na dálkový ovládání, turret, co sestřeluje air, konečně zase víc hráčů v MP...snad se to vyrovná po MP stránce aspoň CoD 4. To by si přál.... *5*

Zatím to vypadá, že koupím všechny 3 hlavní válečný hry do konce roku (RO2, BF3, MW3) i když u toho MW3 pořád váhám.
    • no moc novinek tam teda neni... turret co sestreluje letadla a vrtulniky byl uz v Black Ops, autíčko na dalkové ovládání také, sice tady je to trochu jine ale princip stejny, ty miny co vyskoci byly uz v MW2 SP... nevim, nevim...
    • uuuuh, so REAL...
  • Lidi nekupte ani Battlefield (i když ten mi tak nevadí -vozítka *1* -) a ani CoD. Vývojáře to donutí dělat lepší hry!!!
    • Jestli bude dobrej jako BF2, tak si to rád koupím. Jestli to bude crap jako BC, tak ani za budget.
    • ja som hral BF od jeho zaciatkov a pokial to bude hodne mena BF (teda nie dalsi BC crap) tak si to kupim a nevidim problem
    • Já jdu do obou.. :) I kdyz Black Ops byl sh1t... Jo a do diabla trojky taky...
    • trolo
      o rly?
  • SA-reg
    Super, okamžitě beru deset kousků!
  • Danieledl
    Epic, jinak ten trailer vyjádřit nedokážu.
    Ale možná ... No trailer byl parádní a já jako CoD pařmen se na Modern Warfare 3 těším moc,moc.
    Byly tu myslim komentáře, že se to opakuje.No zkuste porovnat to jak se opakuje Battlefield a jak CoD. Podle mého názoru i přes to že Battlefield 3 bude mít parádní destrukci, tak se mi MW3 líbí mnohem víc.
    • Mohu se zeptat kolik je ti let? Neřekl bych víc jak 12. *7*
      Odpověď na další otázku:Proč se CoD tak dobře prodává? Páč ho z 90% koupí děti, a z toho je jich značná část z Ameriky *4* .A proč? Protože jim připadá "kůl" běhat po mapě jak rambo a kosit všechno co vidí, a taky se jim moc líbí exploze a podobné hovadinky. *1*
    • jde videt ze si tady z toho delas legraci podle tvych navazujich threadu pripadas mi jako frantisek potrebny tusim z ihnedu a takove existence pisici ironicky a sarkasticke komentare ktere se maji tvarit jako ze s danym tematem souhlasi. Jen houst at je legrace:} pokud si doopravy tak mimo pak mi je te lito
    • epic.. fail?
      • Danieledl
        Hlavně v rozhovoru říkali že by to mělo být mnohem epičtější než ostatní díly a teda překvapily mě protože jsem myslel že přejdu k BF ale teď na BF zvysoka se*u.
        • trolo
          gooood goooood. len sa vykakaj na BF3 a chod si hrat CoD.... netreba viac takych hracov ako si ty
        • Epictejsi,to jeste de?Vzdyt v poslednich dilech cod je tolik naskriptovanych radoby cool a epic scen ve spomalovacce,ze to uz snad vic ani nejde.
          Leda ze z tech 4 hodin budeou 3 hodiny tech cool spomalovacek a 1 hodina hrani,jinak uz opravdu nevim jak vic to chteji udelat epicky.
      • Danieledl
        Možná pro ty co hlasují pro BF.
        • a prej že je to vec názoru jo ? tak si proklepni bednu, protože ted tu nadavas na BF chlapečku zamysli se. *12*
        • ja nikdy nemel rad BF, ale tohle je proste epic fail.. grafika a hratelnost na urovni CoD4.. (CoD4 imho nejlepsi z serie)
          stalo se to samy co se deje u sportovnich her jako NHL.. proste jen aktualizujou soupisku a vydaj to znova
          at tomu radsi rikaj datadisk, dlc, nebo budgetovka.. plnohodnotna hra to uz proste neni
          red orchestra 2 rulez *5*
          • Danieledl
            Udělali to na způsob MW2, protože to byla pecka, ale kdyby tu nebyl BF3 tak zas všichni říkaj jaká je to supr hra. Já zůstanu u CoD, protože chci vidět jak bude vypadat MW4 nebo další díly série CoD.
            • Chapes,ze jsou lidi,ktere BF3 nechava chladnym a presto povazuji cod za brak?
              Cod je tragicke bez ohledu na to,jestli tu je nebo neni nejaky BF3.
            • zatim sem nevidel CoD ve vietnamu, nebo scifi ve stylu 2142, bad company je zase blizka budoucnost..
              BF se narozdil od CoD snazi o nejaky pokrok, vcetne grafickyho pokroku
            • Danieledl
              A BF3 je taky úplně stejný jako předchozí tituly BF co je lepší v BF3 je grafika. Prostě CoD rulez.
            • hned ti odpovim, MW4 (CoD 10?) bude vypadat stejne jako CoD 4,5,6,7,8,9..
    • Danieledl
      Klidně dávejte, že vámj to nelíbí, ale je to věco názoru a jen blbec dá "Nelíbí"
      • Haha,pises ze je to vec nazoru a hned vzapeti napises,ze kdo da NELIBI je blbec? *1*
        • Danieledl
          Abych věděl kolik tu je blbců *3*
  • Me to prislo ze sleduju spis CoD4 (MW), nez CoD6 (MW2). Takze pokud bude brzo vydany moodtools, kupuju. Aneb pam mod, vlastni dedic, 5vs5 SaD - uz se vidim jako za dob CoD1...
    • *mod
      • conflig
        No pokud na MW3 výjde Modtool tak kupuju 100% ale doufám, že to nedopadne jako s BO tam mod tool vyšel, ale mapy se v něm dělat nedaly *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit