Přejít na výpis diskuzí
Může být Hitman Absolution přístupnější a zároveň hardcore?
13.6.2011 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
Tohle prostě musí dopadnou dobře, je to totiž moje srdcovka! *1*
-
Uniklý cover pro Hitman Absolution.
http://i52.tinypic.com/2vjylo8.jpg
*12* -
-
No hele sranda to bejt může, ale hrozí to :D
-
-
Jsem si toho vědom, proto to postuju jako varování.
-
Sorry to bylo na SA-reg@tiscali.cz
-
-
...a to je ten problem, ktereho se lide jako ja prave obavaji. Ja hral Splinter Cell tak, ze na konci prvniho dilu jsem zabil presne jednoho cloveka v cele hre, finalniho "bosse", cemuz se neslo vyhnout z hlediska pribehu. Kazdy nasledujici dil to bylo obtiznejsi a obtiznejsi a bylo nutne zabit vic a vic lidi aby slo ve hre pokracovat az do dopadlo jako ten posledni dil, ktery uz s duchem te serie nema vubec nic spolecneho, mozna to je dobra akcni hra ale stealth uz teda urcite ne.
Stejne jsem hral Hitmana, vzdy jsme se snazil hrat to na rating silent assassin, to znamena zabit vzdy pouze cil mise, nikoho dalsiho a pokud mozno nebyt v prubehu mise odhalen.
Takze pokud je prvni video o tom, jak tam likviduje policejni jednotky jak na bezicim pase tak jsem z toho krapet rozladen, jen doufam ze moznost nehrat to jako Gears of War (proti gow nic nemam, vynikajici hra) zustane zachovana... -
-
to co vidis na videu, je z E3, ide o "training" level, da sa povedat identicky s uvodnym levelom v Blood Money, kde ti hra ukaze vsetky prvy ktore ma, od ziveho stitu, cez skoky z balkona na balkon, az po vhodenie mince. Toto je to iste, nie je potvrdene ci je to prvy level z hry, alebo len level kvoli E3 promu, kazdopadne, nemusis sa bat ze by hitman dopadol ako conviction :)
-
-
vspomen si na SC:Conviction predvadzacky. jak sa tiez vsetci ukludnovali ze to je asi len nejaky skory level. jak vyvojari zas trepali ze furt je to stealth. a aka bola skutocnost ? mal si v podstate linearnu akcnu hru s checkpointami na ktorych si vzdy musel vybavit skupinku ludi (vacsinou ich vsetkych povrazdit) aby si sa mohol dostat dalej (napr v hangari ked bolo treba zaminovat vrtulnik) dalej tam bol vzdy isty checkpoint od ktoreho o tebe automaticky vsetci vedeli, nech si to hral akokolvek. (malta, letisko, lunapark, washington, vsade proste) tu vidim rovnaky scenar. akcne cover hry sa predavaju tak taku spravia, aby mali aj nejake trzby od starych stealth fanusikov tak nakecaju ako je to furt splinter cell, akurat lepsi. a dopadlo to katastrofalne co sa serie tyka.
-
-
To tady opravdu nikdo z Vás nezažil počátky stealth žánru? Všichni tady považujete za stealth pouze ty novodové hry - Splinter Cell, Hitman... - ale co takový Metal Gear? Ta hra byla a je stealth (a je jejím prvním velkým krokem), ačkoli je rychlejší a akčnější (souboje s bossy) a mnohem více zaměřená na příběh a emoce, ale je to výtečná stealth. Tak tady nebrečte, jak Conviction není stealth.
pura: Je zvláštní, že Tebou zmiňované úrovně Convictionu jsem odehrál stealth...
A občas se kvůli příběhu musí hratelnost upravit, protože byto nedávalo smysl, ale v tomto případě nevěřím, že by to bylo směrem k horšímu. -
-
sahim: Pokud jsi schopný něco takového napsat, tak jsi ani jeden díl MGS pořádně nehrál, protože bys věděl, že to co jsi napsal je pitomost.
-
dat na seba kartonovu krabicu a spacirovat sa medzi vojakmi je ukazkovy stealth :)
-
horny prispevok si si nasiel . som zvedavy na tu tvoju 'stealth' odpoved
-
pura: Ano, stěží se zmůžeš na více než to Tvé "lol"...
-
lol
-
-
Pokud sis nevšiml tohle neni SC.
-
-
nevsiml. smrdi to jak scc
-
-
-
-