Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to obklucenie policajtami,ked drzi ludsky stit je ozaj "stary hitman"... ta scena vyzera ako keby zobrali SCC a len preskinovali postavy....
  • Nejzabavnejsi stealt hra je pro me batman: arkham asylum, i kdyz tam jsou stealth jen nektere pasaze :-).
    • batman a stealth hra. dakujem nemam dalsie otazky.
      • RavenHolm
        "i kdyz tam jsou stealth jen nektere pasaze" nauč se číst. Batman nebyl čistě stealth hra, ale dost pasáží tímto stylem šlo projít a v případě ozbrojených nepřátel byl stealth nutný. Uvědom si, že stealth není jen o plížení a nezabíjení, ale o mém přístupu k protivníkům. V Batmanovi o tobě většina řadových nepřátel do okamžiku takedownu nevěděla, to snad není stealth?
        • to je asi taky stealth jak conviction.
          • RavenHolm
            Panebože to ti Conviction zabil matku nebo co?
            • Áááá! Vytasil se s narážkou na věk, ergo už nemá argumenty a navíc mu patrně nebude víc, než na kolik se sám ptá - jo, takový jsem už potkal. *7*
            • RavenHolm
              Ne jsem 8letý harant, který nemusí pracovat a nemá žádné povinosti a už vůbec mi pod rukama neprošlo tolik her, že vůbec nemám žádný přehled o herní scéně, ale strašně mě baví debatovat s někým kdo má blízko k hroznovému vínu. Víš co? Nadávej jak chceš když tě to tak baví mezitím co já si nového hitmana rád pořídím a věřím, že se u toho budu náramně bavit. Od toho jsou totiž hry, pokud se to k tobě nedoneslo.
            • conviction zabil sama fishera a celu splinter cell seriu = monstrozny zlocin !
            • hlaska jak od rytmusa.
              kolko mas chlapce? 15?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit