Přejít na výpis diskuzí
Může Diablo 3 ohrozit WoW? Podle Blizzardu ano
21.3.2011 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
taky se tesite na tuto hru? ja jiz mam objednavnou na tojepohoda.cz za paradni cenu
-
No, vidíš. Mě by zase vůbec nebavilo hrát hru, ve který můžu po dosažení max. levelu chodit tak akorát heroics a dělat dailies. K čemu taky, vlastně, když pro to, abych se dostal do raidu musím
1) strávit x desítek hodin přípravou
2) sehnat dalších 24 "exotů", co na tom budou stejně.
Ani si to nemůžu dost dobře dovolit. Mám práci, byt na splácení, a taky nějaký skutečný kámoše, který chtějí chodit za muzikou, na pivo a tak...
Takže zaplaťpámbu za WotLK raiding. A o tom, jestli něco dává Blizz zadarmo se pobavíme poté, co mi pošleš odkaz na svůj char s achievem Light of Dawn *3* -
nejlepsi je, kdyz prijde klasicky wowkar a zacne se navazet do everquestu, ze je to lacina kopie wowka.. to se jen smeju
-
Co máte všichni s tim, že je každé MMO podobné WoW? Co takový Everquest, od kterého většina novodobých MMO (včetně WoW) bere nápady...
-
Je rozdíl mezi interakcí a mezi PvP kdekoli - mě hra proti hráčům bavila tak maximálně v nějaké té FPS. Interakce s otatníma hráčema? Fajn, ale preferuji uzavřenější skupinku lidí (guildu), kde se vše řeší a domlouvá, nepotřebuji, aby mě kdejaký jouda otravoval.
-
Na tom přece není nic špatného, když je tady hra hodně podobná WoW. Příběh mě nějak u MMO nevytrhává takže ok:) Grafika je super, mechanismy jsou kopírka. I když jsou tu fajn stromy s velkou variabilitou, uvidíme ještě jak budou kluci balancovat, myslím, že si daj. RIFTY alias public q jsou fajn uvidím jak se to za čas okouká:). No všechno ukáže čas.
-
to je dan za 12 milionu uctu. zjednodusovat, zjednodusovat, zjednodusovat
RIFT bohuzel nema originalni ani pribeh, ani prostredi, natoz vetsinu mechanismu. To ale nemeni nic na faktu, ze je to solidni, odladena hra a celkove vypada k svetu. -
Dejme tomu, že mě se líbí model WoWka. Respektive líbil. To co z něj dělá Blizzard teď je k blití. Dejme tomu, že TBC bylo fakt nejlepší. Jak s přístupem do raidů, modelem získávání epiků atd.
Nechápu proč Blizzard dává všem všechno a v podstatě zadarmo. Hru zjednodušil na samé dno. Jasný, argument chtějí hráče. Ale už v době TBC měli miliony hráčů. A mnozí se do raidu ani nedostali, ale i přesto to hráli. Tak proč? To jsou tak nenasytný? Nevim mě už WoW přestalo bavit kompletně. Zatím hraju RIFT, je to sice kopírka. Ale baví mě to. Možná proto, že se mi model WoWka jako takového líbí. WoW je víc propracované. V určitých věcech. Snad se trion pochlapí a nezabije ho:) -
Souhlasím s dromem. Je to hnus když oddělís PvP od PvE. Všechno musí bejt celistvé a uzavřené. Nesmí bejt nic jakoby outside. To je jakoby by pak všechno bylo z modulů. A to není hezké.
To: T.L.Blade lol nebaví tě MMO, protože nechceš interakci s ostatníma hráčema. Hmm zamysli se, jestli MMO je pro tebe ten správnej žánr. -
Jen aby nepřišli o nějaký ten dolárek.
-
Nemusi byt plne oddelene, ale treba u wow mohou byt pvp a pve talenty, a ne ze budou cpat pvp i pve do obou...
-
SOE je podradna firma, nabira lidi primo ze skol a ti dobri jim pak odchazi treba napriklad do Bioware makat na TORu :D A o jejich community managerech radsi ani nebudu mluvit :D to mu by snad tady ani nidko neveril :D
-
Ale nejhorší na tom je, když si vezmeš, kolik některé hry měly potenciálu. Si vezmi zrovna to SWG, které mělo slušný počet hráčů a po té masivní změně to šlo ke dnu... Mi připomínáš kamaráda, ten také vyzkoušel naprostou většinu projektů od nich a pokaždé, když jsem se ho na to ptal, tak to končilo průserem...
-
v tom dost pomahaji P2P hry. Tam neni vetsinou tolik ubozaku, co cely den jen otravuji lidi.
-
jiste, ja jsem pres SOE faily skoro odbornik :) od matrixu online, pres NGE az po Free Realms a DC universe. Sleduju vyvoj ty firmy uz radu let a nestacim se smat. Firma co ma milion projektu a vetsina je naproste fiasko. A to nemluvim o pruserech typu Station launcher, Fan Faire atd. :D to je proste firma k zasmani v cele s tatarem Smedleym
-
To je přesně ono, mě klasické MMO nebaví, protože nemám zájem bojovat s kýmkoli kdekoli... Nebo se nechat jimi otravovat (což i na PvE serverech Tě mohou otravovat). Raději si zahraji Guild Wars či D&D Online, kde je PvP od PvE odděleno.
-
Hrál si Vanguard? Snadboxové RPG zaměřené na craft, stavění lodí, domů... Prostě si hráč dělá co chce v obrovském světě. Problém je, že je také od SOE... Mnoho lidí po smrti SWG zkusilo Vanguard, problém byl, že ta hra byla příliž obtížná... Ani nevím, jak na tom pořádně teď je.
-
sice to zamezi problemum, ale uplne to znici pocit z perzistentniho, celistveho sveta. Ale to o Guild Wars palti obecne. Muj nazor. Nikomu ho nevnucuju. Spouste lidi se to tak libi.
-
Pro me je idealni SWG, ale to bohuzel se svym podelanym enginem a prakticky zastavenym vyvojem, je uz nedostacujici. Na co sahne SOE, tam 100 let trava neroste.
-
Promiň, ale to ne to nejlepší, co se dá dělat, protože každý balanc, který dokonale vyvážil PvP zmrvil PvE a naopak. Tohle byl kompromis, který zamezil problémům...