Přejít na výpis diskuzí
Muzyka slíbil vyjasnění konce ME3 a nové ME tituly
21.3.2012 | Petr Poláček
247 příspěvků
-
Tak jestli si ten "pridavek" dovysvetlujici konec nechaji zaplatit, dokazou nemozne - prekonat nenazranost Activisionu a jejich pristupu k DLC do CoD.
-
-
Pak prorokuju jednoduchou věc, fanoušci ho hromadně stáhnou a bohužel to povede k naštvání od Bioware a příště se pak na fanoušky vykašle. Měli by udělat dobrý skutek a dát ho zdarma. Pak zavřou ústa lidem jako jsem já :D.
-
-
Lidé jako jsi ty nezavřou ústa, dokud nedosáhnou svého. Současná hráčská generace je neuvěřitelně rozmazlená a egoistická. Všichni jste středem vesmíru a všechno se dělá kvůli vám.
-
-
Chlape je mě 23, her jsem hrál hodně. Vím že tě to naštve ale holt to je svoboda slova. Mám právy vyjádřit svůj názor a taky mám právo, vzhledem k tomu že hra je produkt, si stěžovat když produkt nesplní slíbené věci. Tomu se pak říká klamavá reklama. -_o
-
-
Promin, ale na krabici bylo "happy end included" ze hra neco slibovala ?
-
-
http://alizrak.wordpress.com/2012/03/18/the-broken-promises-of-mass-effect-3-spoilers/ I know you feel this...
-
-
-
Taky jsem si vsiml, a nepozoruju to jenom na sobe :) To bude asi tim, ze hry obecne jsou zalozeny na tom, ze sam stojis proti pocetni prevaze, cely hry, kterou musis prekonat. Takze kdyz to prekonavas, jsou hry vlastne velka masirka vlastniho ega. Proto mozna takhle vypadaj i herni diskuse :)
-
-
-
-
Zkazeny konec no co vyvojarum to urcite neva aspon zas naky prachy navic az na to vydaj DLC!:D
-
jsem fanoušek Bioware ale tahle celá aféra smrdí EA( a to tím že konec ME byl udělán záměrně, aby přilákal pozornost ke hře)
-
-
Úúúú a já si říkal, že už se nějak dlouho nepřišlo s pořádnou konspirační teorií.
-
Zamerne nevim, ale na me to zacina fungovat. Zvedavost je mrcha :)
-
-
Ja teda nevim, jakej konec ME3 je, jeste jsem nehral, ale proc si nevezmou priklad ze sci-fi serialu (kdyz uz si evidentne z nich priklad brali), jako Battlestar Galactica, ta mela jeden z nejlepsich a nejuzasnejsich koncu, ktery jsem kdy videl.
I kdyz jsem si chtel ME3 koupit az ve sleve se vsema DLC, mam sto chuti si ho koupit driv, abych videl, co vlastne za spatnej konec tam je. :) -
-
Konec je bohužel něco ve stylu 2001-vesmírná odyssea. Sice určitě hluboké ale naprosto mimo mísu Mass Effect universa a už úplně mimo hlavní náplň hry. Variabilita nulová a dopad uplně nulový. Žel Bohu někteří lide se spokojí s málem....
-
-
A četl jsi první ME knížku? Dneska cestou na přednášku jsem četl stránku a půl popisu války mezi Gethy a Quariany, což je v podstatě hlavní myšlenka konce hry, jenom zabalená jinak.
Netvrdím, že je ME jenom o konfliktu mezi syntetickým a organickým životem, ale napsat, že je "naprosto mimo mísu Mass Effect universa a už úplně mimo hlavní náplň hry" už je imho trochu přehnaný. -
Aha, takže na jednu stranu je to hluboké a na druhou stranu stačí příznivcům málo. Tak jak teda?
-
-
No hluboká pokud přijmeš to teorii o to že vše od zásahu paprskem při běhu k bójce je jen Indoktorína a Shepardovi se to zdá (vím divné ale spousta fanoušků si to tak vysvětluje) ale samotný konec tak jak působí na většinu hráčů je prostě šitý horkou jehlou se zbytečným Deus Ex Machina a velmi velmi podobný koncům Deus Ex.
-
-
-
-
Tak s tímhle přístupem ať jdou s prominutím do....... *11*
-
takže z článku vyplynulo..vlastně vůbec nic ..já teda po přečtení nemám pocit přicházející změny
-
O co že to vydají jako placené DLC *1*
-
Tak si fanousci vydupali dalsi placeny DLC, tentokrat dovysvetlujici konec no. :)
-
DLC s obsahem který dá věci dopořádku bude zdarma, jiné DLC (obsahy, textury, equip, postavy) budou za peníze.
Kdyby to takhle nebylo, tak si BioWare kopou hrob a stejnak by nic z toho neměli, neboť šikovnej koderskej kluk zprovozní tejty DLC jako warez (jsem proti tomu, ale tohle bych pochopil, neboť by to mělo být v ceně s hrou)
Takže očekávám něco ve stylu:
Všichni co jste si zakoupili od nás hru a máte již aktivovaný účet (Steam - Origin), tak dostanete online-key k aktivaci tohoto "nápravného" DLC -
-
ty hodně lítáš v oblacích
-
Jakypak napravdny DLC zdarma, vzdyt je to dalsi herni obsah, ktery nic nebude napravovat, ale vysvetli, proc to ma byt, tak jak zamysleli. A za novy obsah se plati. Jsem skeptickej (pak uz muzu bejt jen prijemne prekvapenej, a nebudu zklamanej :)
-
-
No tak snad si za to nebudou účtovat. To by zdvihlo další vlnu nepokojů. Ale jinak jsem rád, pokud vše splní a udělají pořádný konec s dovětky apod. tak budu rád a navrátí mě to trochu víru v Bioware produkty.