Přejít na výpis diskuzí
Muzyka slíbil vyjasnění konce ME3 a nové ME tituly
21.3.2012 | Petr Poláček
247 příspěvků
-
Lidé jako jsi ty nezavřou ústa, dokud nedosáhnou svého. Současná hráčská generace je neuvěřitelně rozmazlená a egoistická. Všichni jste středem vesmíru a všechno se dělá kvůli vám.
-
Promiň, ale Blizzard je jeden z těch největších DLC lovců do našich peněženek.
Vydávají všechny hry jako "hotové", ale těch datadisků a pokračování kolem, až si člověk řekne, proč to nemohlo být v "hlavní hře".
Například StarCraft, vyšel jako plnohodnotná hra s třemi kampaněmi za 3 rasy. Nyní Vyšel StarCraft a prostě si řekli, joo lidi si zahrajou teprve za terrany(lidi) a pak možná vydáme další pokračování (blíží se Swarm - Zergové)... Nebo i takové WoW, vyšlo tomu tolik datadisků, které ve hře neudělaly skoro nic, všechno to udělaly následující patche. Ale ty hry které stály X tisíc ti akorát zpřístupnily nějaké postavy a equip, což je za tu cenu málo.
Takže než začneš něco takového, tak se nejdříve zamysli co napíšeš.
DLC je pro mě zkratkou "Datadisk looting cash", která prostě funguje, lidi si to kupují a vývojáři si tak můžou žít líp než dříve. -
Přesně, nic to nestojí. Tak proč to udělali? Asi proto, že chtěli. Říká se tomu tvůrčí svoboda.
Já se jim divím, že se na křiklouny nevyse*ou. Měli právo udělat si to tak, jak chtěli oni sami. Místo toho se podvolují vydírání ze strany komunity. -
Pak prorokuju jednoduchou věc, fanoušci ho hromadně stáhnou a bohužel to povede k naštvání od Bioware a příště se pak na fanoušky vykašle. Měli by udělat dobrý skutek a dát ho zdarma. Pak zavřou ústa lidem jako jsem já :D.
-
http://alizrak.wordpress.com/2012/03/18/the-broken-promises-of-mass-effect-3-spoilers/
do*ebkaju koniec. a potom si za to este nechaju zaplatit aby to bolo tak ako to malo byt a ako to slubovali... bravo. posledna hra co som od bioware kupil. dakujem dovidenia.
DLC si "kupim" inde -
Přesně, plus osobně bych uvítal kdyby předělali i tu fotku Tali, protože použít foto z databáze fotek zdarma a jenom ho trochu upravit ve photoshopu je facka lidem co měli Tali rádi.
-
Konec je bohužel něco ve stylu 2001-vesmírná odyssea. Sice určitě hluboké ale naprosto mimo mísu Mass Effect universa a už úplně mimo hlavní náplň hry. Variabilita nulová a dopad uplně nulový. Žel Bohu někteří lide se spokojí s málem....
-
Hlavne at jim nekdo rekne, ze Mass Effect jako serie byl o postavach.. a ukoncit serii o Shepardovi a jeho crew bez jakyhokoli epilogu jak jednotlivy postavy dopadly.. vsak to nestoji zadny penize dat fotku Tali na te jeji planete + wall of text. Bylo to tak u Baldur's Gate i Dragon Age: Origins ( u 2 fakt ne) meli na konci wall of text pro postavy. Neni treba animacka.. vsak sem to hral 80 hodin dohromady vsechny dily a prokecal tak 40, vim vsechno o postavach a text vysvetlujici kam se nakonec dostali, je to, co chci.. Ani nevim, jestli me muj gay milenec Cortez oplakava?! A co treba ze sem podvadel predchozi romanci v dalsim dile s nekym jinym, opijel se v baru a koncil na dlazbe? Dopad na konec? Zadnej.
-
Lidi nepřišel sem rejpat ale opravdu vas bavi hry co maj DLC??Kdo si chce užit vlastně plnou hru musi zaplat par tisic navic!No fuuj:D Ještě ze existuje Blizzard:))))
-
Je pravdou, že zakončení série je nešťastné. Je ale také pravdou, že je právem vývojářů vytvořit si takový konec jaký oni uznají za vhodné.
Nicméně já si myslím, že ta hra je natolik špatná, že konec je ta poslední věc, která mi na ní vadí. Vadí mi především to, že oproti ME2 se vůbec nezměnil systém soubojů, že hl. postavy někdy mluví jak po lobotomii, a že proslov má ve hře snad každá postava před každým bojem... -
Tak jestli si ten "pridavek" dovysvetlujici konec nechaji zaplatit, dokazou nemozne - prekonat nenazranost Activisionu a jejich pristupu k DLC do CoD.
-
Zkazeny konec no co vyvojarum to urcite neva aspon zas naky prachy navic az na to vydaj DLC!:D
-
Zamerne nevim, ale na me to zacina fungovat. Zvedavost je mrcha :)
-
jsem fanoušek Bioware ale tahle celá aféra smrdí EA( a to tím že konec ME byl udělán záměrně, aby přilákal pozornost ke hře)
-
Ja teda nevim, jakej konec ME3 je, jeste jsem nehral, ale proc si nevezmou priklad ze sci-fi serialu (kdyz uz si evidentne z nich priklad brali), jako Battlestar Galactica, ta mela jeden z nejlepsich a nejuzasnejsich koncu, ktery jsem kdy videl.
I kdyz jsem si chtel ME3 koupit az ve sleve se vsema DLC, mam sto chuti si ho koupit driv, abych videl, co vlastne za spatnej konec tam je. :) -
Tak s tímhle přístupem ať jdou s prominutím do....... *11*
-
takže z článku vyplynulo..vlastně vůbec nic ..já teda po přečtení nemám pocit přicházející změny
-
ty hodně lítáš v oblacích
-
Jakypak napravdny DLC zdarma, vzdyt je to dalsi herni obsah, ktery nic nebude napravovat, ale vysvetli, proc to ma byt, tak jak zamysleli. A za novy obsah se plati. Jsem skeptickej (pak uz muzu bejt jen prijemne prekvapenej, a nebudu zklamanej :)
-
O co že to vydají jako placené DLC *1*