Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No hluboká pokud přijmeš to teorii o to že vše od zásahu paprskem při běhu k bójce je jen Indoktorína a Shepardovi se to zdá (vím divné ale spousta fanoušků si to tak vysvětluje) ale samotný konec tak jak působí na většinu hráčů je prostě šitý horkou jehlou se zbytečným Deus Ex Machina a velmi velmi podobný koncům Deus Ex.
  • Mike Gamble (Associate Producer)
    “And, to be honest, you [the fans] are crafting your Mass Effect story as
    much as we are anyway.”
    Prostě to tu nechám
  • Hairy_Ass
    CainPullo: A jéje. Sám kážeš vodu a přitom piješ víno. *7*
  • Doporucuju vsem skouknout tohle. Hlavne tem co nechapou, proc tolik lidi neni s koncem mass effectu spokojeni.
    http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/proc-nenavidime-konce-mass-effectu-3
  • trolo
    1 - http://social.bioware.com/633606/polls/28989

k druhemu komentu - riadne od veci
  • Hairy_Ass
    Třeba u knížek se to už stalo taky, vis zmrtvýchvstání Sherlocka Holmese. *3*
  • Chlape je mě 23, her jsem hrál hodně. Vím že tě to naštve ale holt to je svoboda slova. Mám právy vyjádřit svůj názor a taky mám právo, vzhledem k tomu že hra je produkt, si stěžovat když produkt nesplní slíbené věci. Tomu se pak říká klamavá reklama. -_o
  • Cahir
    Fakt?
    1) Ukaž mi onu statistiku, kde se píše, že je to 90%. Nevycucal sis jí náhodou z prstu, že ne?
    2) Od kdy je kvantita názoru více než kvalita?
  • SPOILER Osobně? Hra by měla zkončit se smrtí Andersona, ten okamžik kdy i Shepardovi klesne hlava nastopí stmívačka. Následně Crucible zakotví u Citadeli. Několik prostiřihů na boje na Zemi ve kterých se promítnou War Assets. Crucible se odpálí a Reapers tím ztratí kontolu a následně Victory Fleet přejde do protiútoku a obrazovka zčerná. Nyní by se promítlo vše co hráš udělal za celou hru: Nízké War Assets a špatné volby - Reapři zníčí veškerý odpor a dojde k vytvoření nového Reapra- The Shepard. Pojemenovaný jako ultimátní potupa hráče. Zbylé konce by se pak odehrávali po 6 měsících formou TV zpráv, které shrnují volby hráče. Ve všech je ale Shepard mrtvý ale jeho odkaz žije dál. No a pak samozřejmě pokud by měl hráč maximální War Assets a Galaxy readiness na 100% a kdo ví co ještě tak by měl získat ultimate Paragon konec, kde přežije, sice zlomeny a třeba chodící o holi ale přežil a v závěru je se svým Love Interest.
    Takové nebo podobné konce jsou dle mého názoru mnohem víc podobné Mass Effect universe než dítě bůh a jeho neprůstřelná logika Vytvořím Syntetiky, kteří vás zabijí aby jste nevytvořili syntetiky kteří by vás zabili. Takže asi tak.
  • Hairy_Ass
    Bohužel není. Podobnost je možná v té scéně v CIC a Kařině naťukání "čísel", ale právě že něco na způsob scén na Zemi, tam vůbec není. Takhle bych konec asi nejlépe popsal. *3*
  • Když má 90 % lidí pocit, že je něco špatně, tak je asi fakt něco špatně.
  • Přijde mi to jako Muzykovo prachsprostý PR řeči.No nic nového pod sluncem...
  • Ja teda kdyz jsem videl tu nadhernou novou Zemi a uz jsem vedel, co je to za Zemi a kdo na ni pristal, cim je pro nas posadka Battle Star Galacticy, i kdyz jsem do te doby netusil, ze by to melo s realitou nejakou souvislost. A pak kdyz cylonka s Baltarem o 150 000 let se divaj do casopisu, ze nasli pozustatky prvniho cloveka, Evy, pozdeji a tohle vsechno, me se uplne zastavil dech. Ten konec na me strasne zapusobil. Mozna to bylo nejaky momentalni rozpolozeni, ale chvilku jsem se musel zase ucit dejchat. :)
  • Cahir
    To určitě, ale všeho s mírou. V tomto případě si to zákazník nakráčel až k nám domů, sedl si vedle scénáristy a začal mu diktovat, jak by to mělo správně vypadat.
  • Cahir
    Aha, takže na jednu stranu je to hluboké a na druhou stranu stačí příznivcům málo. Tak jak teda?
  • Hairy_Ass
    Náš zákazník, náš pán, no. *3*
  • Cahir
    Uf, většinou se s tebou shodnu, ale závěr BGS považuju za největší seriálovou sci-fi katarzi vůbec (ano, se samotným průběhem série už je to horší). U mě zatím nepřekonán. Jestli se ME3 nese v podobném duchu, tak se velice těším!
  • Cahir
    Úúúú a já si říkal, že už se nějak dlouho nepřišlo s pořádnou konspirační teorií.
  • Problém je,že série byla od začátku propagována za sérii s obrovskou možností rozhodování kolem kterých bude hra stavěť, doslova "udělej si svůj příběh,svého Sheparda" a na konci tě hra nutí do jednoho ze tří konců což jde zcela jasně proti jejím principům...Myslím že taky hodně lidí štve ty Pr kecy co kolovaly před vydaním hry kdy nám toho naslibovali tolik a skutek utek. S tým názorem že se soubojový systém nezměnil musím silně nesouhlasit protože to je prakticky jediná věc která se oproti 2 změnila ale je to jenom můj názor,nechci ho nikomu podsouvat. já myslím že Mark Meer odvedl slušnou práci,hlavně když to porovnáš s J. Chobot... Už její přítomnost ve hře byla velkou uražkou pro mne. Zaměstnanec stránky která hodnotí hry ? WTF Opravdu z nás EA/Bioware dělají kr*tény.
  • Taky jsem si vsiml, a nepozoruju to jenom na sobe :) To bude asi tim, ze hry obecne jsou zalozeny na tom, ze sam stojis proti pocetni prevaze, cely hry, kterou musis prekonat. Takze kdyz to prekonavas, jsou hry vlastne velka masirka vlastniho ega. Proto mozna takhle vypadaj i herni diskuse :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit