Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O tom se tu nikdo nehada. Sheprd at klidne skape. Ja nepotrebuju podelanej hapyend. Ale rad bych videl po desitkach hodin hrani (ME1+ME2+ME3) a bezpoctu rozhodovani nejakou reakci deje. A ne jen rozdil 3 barev finalni exploze.
    Kdyz sem po dohrani koukal na youtube jak vypadaji ostatni konce tak sem vypadal nejak takhle. *8* *8* *8*
  • MrSanta
    Však z jeho příspěvku vycházím. Těch 90 % je z počtu hlasů v daném hlasování a je to celkem 58.763 hráčů. Jsem si jistý, že hry se prodalo přes milión kopií. Necelých 60k mi nepřijde jako většina.
  • http://alizrak.wordpress.com/2012/03/18/the-broken-promises-of-mass-effect-3-spoilers/ I know you feel this...
  • Proste nejlepsi konec ME3 je Synthesis.
  • Tobě se konec líbil, jo?
    Já jsem třeba neobdivoval dezerci Normandie uprostřed války, přestože to byla jedna z nejlepších lodí, přinejmenším z aliance. Taky jsem nebojoval za to, aby se ti, kteří mi pomůžou, odsoudili k vyhnanství na cizí planetě nebo co hůř, aby je a všechny ostatní lidi požrali krogani, protože na válkou zdevastované Zemi nebude dost zdrojů a bez Mass Rellays ostatní nebudou moci odletět domů. To, že v DLC Arrival výbuch MR zničil celou soustavu a tady ne, opominu, protože řekněme, že se tady mohlo jednat o úplně jiný typ exploze...
    Ale to je ten konec, se kterým si spokojen?
  • Dohrál jsem to a popravdě se mi to libilo. Konec kupodivu taky. Jediné co mne udivuje je, že nase predchozí rozhodnutí konec vůbec, krom bodování, neovlivnili. Pak mě mrzelo že tam byli pokaždé stejné animačky s detailníma změnama. To mne zamrzelo že to nepropracovali. Jinak dobre. :) ukamenujte mne xD
  • anubys.us
    Nemusi bejt porad dobrej konec proboha :D Shepik se obetoval pro zachranu galaxie omg, to je jako spatne ci co ? Sheprd umre no a co ma bejt hlavne ze galaxie porad existuje ne.
  • Neuvedomujes si, nebo nechces, ze spousta hracu muze byt nespokojena,ale jen to nedava vedet.
    Osobne si myslim, ze na zmenu toho nepodareneho konce uz je pozde,nicmene posiluje to moje presvedceni, ze Bioware jdou s kvalitou dolu. Uz Dragon Age 2 byl velmi nepodareny a bohuzel ani ME3 neni ve vsem lepsi, nez jeho predchudci.
  • MarekTV
    Mno, konec se mi rozhodně nelíbil. Příběhových děr tam bylo hodně, ale abych kvůli tomu žádal EA a Bioware, aby vydali DLC, to zas ne. Co podělali, podělali, a nějaké další povyky k tomu nejsou třeba.

Konec by měl přinést nějakou katarzi. Že brečíme, protože to neskončilo happyendem? Klidně ať tam všichni zhebnou a ať si třeba Země vybuchne, hlavně to ale musí dávat smysl. Že jsi asi přeskakoval rozhovor s děckem, které si protiřečilo až výsostně, to už je tvůj problém.
  • To není tak úplně pravda, stačí se podívat na oficiální forum. Podle ankety na foru je 90% hráčů nespokojena s koncem ME3. Odkaz je v příspěvku trolo@tiscali.cz
  • Masa-san
    Má pravdu ten chlapec *5*
  • Dožadujou se oprávněně jiného konce. Stačí se přečíst jejich sliby za poslední rok, podvedli celou komunitu a dělaji že se vlastně nic nastalo.

Interview with Mike Gamble (Associate Producer)
    “There are many different endings. We wouldn’t do it any other way. How
    could you go through all three campaigns playing as your Shepard and
    then be forced into a bespoke ending that everyone gets? But I can’t
    say any more than that…”

Tohle hovoří za vše.
  • Nevim co na tom nechapes. Lide se ozvali ze se jim konec nelibi a pokud neprijde naprava tak od nich penize uz neuvidi. Jak s tim Bio./EA nalozi uz je jenom na nich.
  • MrSanta
    Až na to, že si neštěžuje většina, ale menšina. Sice hlasitá, ale pořád jenom menšina.
  • Masa-san
    BioWare se příliš rozrostlo, připojilo se k EA a snaží se tvořit více projektů naráz a tím také trpí.
    Dokud se soustředili pečlivě na jednotlivé projekty, vše bylo v pořádku.

Nyní to v BW funguje obdobně jako v továrně na náhradní díly. Část se vytvoří, pošle dál, další věc se vytvoří pošle dál, zmetky se hodí do koše,.... atd.
    Už tam není takové to osobní zapojení a vyhýčkání jednotlivých projektů a z BW se stala "dojná k r á v a".
  • Neříkám že máme právo, ale Bioware by snad mělo naslouchat většině svých (platících) fandů.....podívej se třeba na Fallout 3, kde Bethesda ten konec taky změnila
  • zrovna blizzard bych si do huby nebral .... nejsem žádnej zastánce wowka ale ty datadisky rozhodně nebyly jen čtyři zbraně a novej skin.. přidali ohromnou plochu ke chraní outland,northland, cataclysm překopal komplet starej svět...a to že se toho hodně zpřistupnilo až patchema co si stěžuješ..? platil jsi snad za ně? Tak dobrou kampaň jakou měl SC2 nemá žádná strategie a nepřipadalo mi že byla hra nějak ochuzená pokud bude Hearth of Swarm stějně dobrá rozhodně si za to zaplatím nechápu že tento obsah seš schopnej přirovnat k DLC..
  • Fajn, donutili jste mě něco napsat. Ano, konec má spoustu chyb, jak stzlových tak dějových. Já osobně je tak vážně neberu a přijal jsem konec jak byl. Ale chápu že spoustě lidí to vadí, sám bych uvítal něco trochu jiného.
    Co ale nechápu je kampaň za lepší konec. Právo na konec co chcete? Opravdu? Právo? Mě se nelíbili Transformers 2, čekal jsem něco uplně jiného. Mám tedy právo na lepší film? Musí Micheal Bay vzdat novou verzi podle mých představ?
    Nebo LOST. Konec seriálu rozladil spoustu lidí. Kdybych jich bylo dost, musel by J.J. Abrams natočit nový poslední díl podle přání fanoušků?

Je v pořádku být nespokojen, je v pořádku zuřit, ale požadovat nový konec protože "Máme na něj právo!" nedává smysl. A co kdyby se "New ending DLC" také nelíbilo? Udělali by ještě jedno? Konec se vám nelíbil, tak přísahejte, že si od Bioware už nic nekoupíte, nadávejte na fórech, ale nemyslete si, že kvůli vám autoři přepíší konec svého příběhu.
  • MarekTV
    Eh...Hele, jako máš v podstatě pravdu, těch chyb měl třetí díl Mass Effectu dost. Ale místo několikanásobného dohrání by ses fakt měl vrátit do školy a přihlásit se na doučování. Po šesté dohrát hru...ne, nic už ti to nedá. A jsem rád, že jsi psal bez diktatury. Hoď si to do googlu.
  • Mně se konec líbil hodně. *5*

Klidně dodělejte v příštím DLC dovysvětlující video pro ty, co potřebují mít všechno na podnose, pro ty co nejsou schopni použít vlastní rozum a fantazii, pro ty pro které musí všechno skončit happyendem, pro ty co si několik desítek hodin při hraní sci-fi hry nalhávají, že je všechno strašně reálné a pak jim v posledních 3 minutách strašně vadí, že na sebe vzal Catalyst podobu kluka ze Shepardova snu. Jen udělejte podrobný seznam, všech různých průběhů jednotlivých momentů ve hře, které mohli být ovlivněny jednotlivými volbami hráče a nakonec přidejte černobílou verzi závěrečné scény pro ty, co se soustředí na barvičky, místo aby byli schopni se zamyslet nad rozdílností jednotlivých konců. A nechte si za to pořádně zaplatit, za blbost se totiž platí…

A nebo se na to vykašlete, protože se vám evidentně podařilo vytvořit skvělou hru, která pohltila spoustu lidí až tak, že se snaží za svou vizi Mass Effektu bojovat a zapoměli na to, že tahle hra byla vaše vize.

Mně se konec líbil. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit