Přejít na výpis diskuzí
Na Crusader Kings II se řítí pohané s hodně ostrými sekerami
4.2.2013 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
Pak už je jen Republic, z těch velkých DLC, ale jestli už na něj je čeština netuším. Hraju v anj. Pak už tam jsou jen samý lepší portréty, editory postav a hudba. K tomu češtinu nepotřebuješ.
-
Tak snad by takovou botu neudělali. Maďaři se usadili v Podunají až cca 30 let po začátku tohohle DLC. *3* V Paradox mám ještě stále důvěru.
-
Může mi to někdo poradit jaký dlc mají češtinu? Už mam 3 DLC s češtinou ( sunset invasion, the sword of islam a legacy of rome) . Chtel bych vyzkoušet další, ale moc mi angličtina nejde, takže si to anglicky moc neužiju, může mi někdo poradit?
-
Dublin v Irsku. Jako první cíl si stanov sjednotit pod sebe celý Irsko, skrz války hlavně, později skrz diplomacii, potom expanduj třeba do Anglie, vážně se parádně za Irsko hraje.
-
Milovnici CK2, poradte mi, vubec se do te hry nemuzu dostat. Mam rad hry od Paradoxu, ale v CK2 mi neco chybi - nebo naopak prebyva.
Bud se "nic nedeje", protoze zaber hry je preci jen jinde nez valka a vyvoj jako u HoI, a ja jen cas od casu neco postavim. Nebo nekomu poslu dar/ucinim z nej cisnika, aby me mel rad.
Anebo naopak jsem doslova zahlcen skutecnosti, ze mam sto vazalu, coz ovlivnuje dalsi veci (koho vybrat na uceni ditete! jak s nimi udrzet dobre vztahy, abych mohl delat politicka rozhodnuti! atd.).
Poradite neco vhodneho pro zacatek? Aby si clovek tu hru nejak osahal a uzil. Rozumim tomu "co jaky cudlik dela", ale misty mi unika "proc". At uz proste a jednoduse z nedostatku nejakeho duvodu, nebo kvuli neuveritelnemu navalu moznosti. -
Rok 864 no páni uz se tesim az budu valčit proti franské řiší
-
Konečne si budu moct za hrat za aztéky které jsem si kupoval *1*
-
No až tam nebude Veľká Morava a namiesto nej tam budú stále maďari tak nech si ma neželajú!
-
Já jsem dostatečně spokojený s amatérským překladem... ano není to hned po vydání DLC, ale rozhodně se snaží a překlad je kvalitní... Prostě po vydání nového DLC chvíli hraji v angličtině, hra se podstatně nemění a novinky se člověk rychle naučí i bez češtiny... a alespoň mám vždy důvod to rozherát zase znova když vyjde čeština... *2*
-
Pohanská Velkomoravská říše, která ovládne evropu, také se těším... *1* *1*
-
Perfektní, zrovna včera jsem si říkal, že bych si docela rád zahrál za pohany... *1* zatím mám všechny DLC co vyšly a rozhodně toho nelituju... tohle pořizuju na 100% *15*
-
Tak to je opravdu zase dobrá zpáva, škoda že to brzdí překlady. Tuhle hru měl vydavatel přeložit!!
-
Paráda, zahraju si za Velkomoravskou říši. *15*
-
hm už se těším