Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Pokud to z ini soubororu nepresunou primo do zdrojaku, tak to takovy problem nebude :D
  • generalx
    To si možná počkáš i dva roky má to být trilogie + nejspíš malé DLC.. A asi stejný koment co jsem tu psal včera budu psát dnes (urýpaných trotlů je dostatek). Co je na tom že Games potažmo CA informuje denně o něčem novým z tak zajímavé a pro spoustu lidí očekávané hry? To se jako hra má v tichosti vydat a nedejbože o ní nic neříkat *7* ? Ach ty pózy že? ..logika jde stranou *15*
  • Ale asi ne tak, že na ní házíš hořící louče *4*
  • Magister_Peditum
    Tak Rome 2 pokakal vícero věcí, já jen mluvím o tom, že zapálit bránu v reálu šlo. *4*
  • Morraw
    Už se o nich dávno psalo. Vampýři byli poslední na seznamu.
  • Chidlink
    Proč pořád píšou jen o nemrtvých, chci se dozvědět i o jiných frakcích *12*
  • Zahada vyresena - addon Ghostery zacal blokovat Google Fonts.
  • Jo, protože dřív ve starších TW se ti mohlo stát, že když ti zničili dobývací stroje nebo sis žádné nevzal, nemohl jsi pak pevnost dobýt a byl to fail mise. Trend dnešní doby je takový, nedat hráčům jakoukoliv možnost něco failnout
  • Morraw
    Nedivím se, že se CA tak snaží, aby byla hra opravdu dobrá. WFB + TW je defacto zlatý důl. Tolik různých DLC pro menší frakce, hrdiny, jednotky.. A vůbec nic z toho nemusejí vymýšlet.

Osobně doufám v dlc Red Duke, abych mohl rozsévat zkázu po Bretonii. Zajímalo by mě, jestli člověk bude moci hrát pouze za Mannfreda nebo Kemmlera. Podle mapy frakcí jsou Vampýři právě i v Bretonii, Ale těžko říct, jestli tam hráč bude moci začínat jako anonymní lord

A předpokládám, že s menším úpravou půjde hrát i za Bretonii, když už je ve hře. Aspoň v předešlých warech se ty nehratelné frakce daly takto zpřístupnit. Nebo už to neplatí ?
  • Diky za tip, ale tim to neni - zkousel jsem to vselijak... a nic. Navic prijde mi, ze se to cele chova strasne nahodne! Pred peti minutama jsem to mel "klasicke", ted to mam jine. Fakt, nedelam si legraci, viz screenshot: http://i.imgur.com/yIdzJ4F.jpg (spodni verzi jsem musel vzit z web archive, protoze se mi to ted ukazuje "nove", ale je to presne ten rozdil se "zakulacenymi" pismeny)...
  • Magister@ Zapáliť takú bránu nebolo vôbec jednoduché. Muselo sa nanosiť raždie atď a aj tk bola úspešnosť dosť nízka. Od Rome 2 však neni problém veľmi ľahúčko prepáliť brány obyčajnými fakľami. Baranidlá a veže sa stali úplne ale úplne nepotrebnými.
  • EDIT: Už se mi to podařilo dohledat, jsou to pochodně, a ony se dají všechny brány tady podpálit? Já zatím viděl jenom variantu, že tam poslali beranidlo nebo nějakou obří stvůru....
  • Magister_Peditum
    Zapálit bránu byl sice ne úplně jednoduchý úkol, protože se ji samozřejmě obránci snažili uhasit, ale taky to šlo.
  • A stále mocné brány prelomíte obyčajnými fakľami. Načo katapulty? Načo obliehacie veže? Máme predsa fakľe *1*
  • Magister_Peditum
    Vůbec by neškodilo, kdyby se tahle různorodost hratelnosti promítla i do dalších "historických" dílů série. Sice tam nepůjde oživovat mrtvé na bojišti, ale nějaký rozdíl třeba mezi Francií a takovým Tureckem by tam být mohl... *4*
  • XorxoxTalarius
    To vypada na naproste maso, za kazdou stranu uplne jina strategie a zpusob boje, to si dam libit. Chtel jsem vydrzet a nepredobjednat, ale ... nevydrzim *1*
  • games za to nemůže

ve firefoxu klikni na ikonu,co vypadá jako 3 vodorovné čárky nad sebou v pravém horním rohu, pak na možnosti, písma a barvy, připadně rozšířené a odškrtnout "dovolit stránkám používat vlastní písma"
  • Já se divím, že v tomhle směru ještě zásadně vůbec pouštíš videohry, když se tu každý den informuje o videohrách... přitom takovýho "hypu" kolem této zábavy.
  • Veskoslav
    Proboha, jsi tak omezený, že Google, Youtube a zpětné projetí článků na games ti nepomůže? Asi ano....
  • Dneska rano jsem mel na games.cz normalni fonty (napr. v titulcich takova ta "zaoblena", uzka pismena), ted tam mam nejaky arial nebo co to je. Je posahany web games.cz, je posahany firefox, je posahany muj pocitac, nebo jsem posahany ja?! Straslive mi to vrta hlavou. Prosim pomozte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit