Přejít na výpis diskuzí
Na GOG.com vychází klasiky RPG žánru z Forgotten Realms
20.8.2015 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
krásné vzpomínky
-
Black Crypt - Absolutní bomba - Hodně těžký a hodně dlouhý. Na tehdejší dobu i vynikající grafika.
-
Nechci bejt vůči tý hře tak dopředu rejpavej, ale nějak se tomu seč se snažím co to de nemůžu ubránit, podle mě to vypadá příšerně tuctově, genericky a nezajímavě. A to sakra Baldury pařím dodnes a miluju je, takže mám obavy, že jen settingem to nebude. Uvidíme, opravdu doufám, že překvapí. Ale moc se nemůžu donutit tomu uvěřit.
-
len to vyzera ako dota
-
Hral som, ale pokazil som si zazitok, viete neviete, prave s glitchom na robenie penazi, hvoorim urobim par drobnych nakupim to ci ono, potom som kupil viac a este viac atd az kym som skoro nevedel prestat, tak som radsej prestal s hrou, neviem ci je na to patch co to nejak opravuje. Inak by som si to dal znova :D. Vyzeralo to na fakt dobry dungeon.
-
Možná je teď ta správná chvíle, trochu zapromovat Might and Magic X. Sice to navazuje na ty starší, krokovací, díly, ale je to super oldschool dungeon, který přitom nepůsobí jako socka. Určitě srovnatelná kvalita s Grimrockem 2, z hlediska RPG podle mě ještě o dost lepší. Rozhodně doporučuju.
-
myslím, že jsem tu četl, že by to nějakou kampan mít mělo
-
Něco se ovšem kuchtí :) a jmenuje se to Sword Coast Legends.
Netuším jestli tam bude nějaká single kampaň, protože podle videii to spíš vypadá, že to bude jak multiplayerová část neverwintru (vygeneruje si dungeon, nahazis tam situace a monstra a behem hrani jako GMko můžeš flakat věci na hráče nebo ovladat bossy). -
MaM 6, 7 a 8 sú moje srdcovky. Tiež si to občas na Vianoce pustím a zaspomínam. Naopak také wizardry 7 či 8 alebo dávam zásadne v lete. *15*
-
Třeba právě proto, že to jsou Forgotten realms...
Ale vážně, třeba nové Neverwinter Nights by udělat mohli. -
Kdo nehrál alespoň jednu hru Forgotten Realms neví co je RPG. *5*
-
aktuálně..
http://aukro.cz/wizards-warriors-legendarni-rpg-cesky-i5617007753.html -
Da se to jeste nekde sehnat? Dal bych si to ke 40tinam :))
-
Kdo do dneška hraje Dungeons and Dragons Pen and Paper rpg ruce horem, éééjj!!!
-
Hry ze světa Forgotten Realms mi strašně chybí. Proč se sakra už nedělají moderní RPG v tomhle světě?
-
Moc hezká mapa, člověk až žasne, jak je to "malý"... tehdy mi to trvalo zhruba 9 měsíců, to všechno prochodit, prozkoumat a vyřešit (včetně dopisu do Score s prosbou o pomoc). Takhle dlouho jsem pak hrál už jenom Oblivion. a Age of Conan.
PS: Taky jsem poměrně dlouho hrál Wizardry 6, ale to má snad ještě EGA grafiku a jenom jeden druh prostředí (chodba), takže rozhodně doporučuju sedmičku. -
Kdejakej neumětel (Obsidian) na kickstarteru rejžuje miliony a Bradley nic. Měl by udělat velkej kickstarter na velkou RPG a la Wizardry nebo WaW, podle mě by mu lidi utrhli ruce.
Dungeon Lords byl tragický nedodělek, ale stejně jsem si je užil, hlavně dungeony byly tradičně kvalitní. Ale bohužel z toho koukal nedostatek peněz. Je to ostuda, že Bradley skončil právě takhle. -
Myslím, že odpověď je právě v tom "nejsou Beholer" - první dva díly myslím jsou Westwood, trojka ne nebo tak nějak. Myslel jsem, že je všechny vyvíjela SSI.
-
Jaka byla tenkrat "podstatne lepsi" varianta k Pool of Radiance by me zajimalo :-)
-
To jo.Hodně se toho naslibovalo a pak ve finále nic moc.A hlavně první ostrá verze spíše připomínala čerstvou betu...Ale nedávno prý vyšla nějaká remasterovaná verze, tak tomu snad i dám znovu šanci. :)