Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když jsme u těch starých RPG. Věděl by někdo název jednoho RPG - byl tam normálně pohled z vlastních očí, člověk měl svou partičku hrdinů (jak třeba zmíněné Wizardry nebo MM) a pamatuju si, že to bylo dost těžký (byly tam myslím i nějaký logický úlohy). Jako plnou hru to měl jednou Level, odkud jsem to měl a má to myslím dvojslovnej název (jak je třeba Might & Magic, Dungeons & Dragons atd.). Grafika byla ucházející (zhruba na úrovni Wizardry 8, pokud si matně vybavuju) a žádný další pokračování myslím nevyšlo. Vím, že to mělo dobrý hodnocení, ale docela to ve své době zapadlo
    • Black Crypt - Absolutní bomba - Hodně těžký a hodně dlouhý. Na tehdejší dobu i vynikající grafika.
    • Jo to budou Wizards and Warriors, pro me asi nej PC dungeon všech dob. Dodnes neznam podobnou hru která by mela lepsi design dungeonu nez WaW. Holt D.W.Bradley byl borec..panbu vi kde mu je konec.
      • Kdejakej neumětel (Obsidian) na kickstarteru rejžuje miliony a Bradley nic. Měl by udělat velkej kickstarter na velkou RPG a la Wizardry nebo WaW, podle mě by mu lidi utrhli ruce.

Dungeon Lords byl tragický nedodělek, ale stejně jsem si je užil, hlavně dungeony byly tradičně kvalitní. Ale bohužel z toho koukal nedostatek peněz. Je to ostuda, že Bradley skončil právě takhle.
      • jeste si pak strihnul dungeon lords, coz uz bylo asi moc ambiciozni, hra to nebyla nejhorsi, ale v rade veci nedotazena
        • To jo.Hodně se toho naslibovalo a pak ve finále nic moc.A hlavně první ostrá verze spíše připomínala čerstvou betu...Ale nedávno prý vyšla nějaká remasterovaná verze, tak tomu snad i dám znovu šanci. :)
    • Wizards & Warriors?
      • Da se to jeste nekde sehnat? Dal bych si to ke 40tinam :))
        • aktuálně..
          http://aukro.cz/wizards-warriors-legendarni-rpg-cesky-i5617007753.html
          • Kinet1c
            Hral som, ale pokazil som si zazitok, viete neviete, prave s glitchom na robenie penazi, hvoorim urobim par drobnych nakupim to ci ono, potom som kupil viac a este viac atd az kym som skoro nevedel prestat, tak som radsej prestal s hrou, neviem ci je na to patch co to nejak opravuje. Inak by som si to dal znova :D. Vyzeralo to na fakt dobry dungeon.
    • kaermorhen
      Wizards & Warriors - skvělá hra
  • krásné vzpomínky
  • sakra takovy hry mě vždy lákaly ale nemá to tahové souboje a to mě vadí
    • Goldboxy maji tahove souboje, jak pise Drizzt. Dokonce jsou to dle meho nejlepsi tahove souboje vubec v cRPG hrach!
    • Gold Box hry mají tahové souboje a podle hodnocení dost povedené. Tady se podívej třeba na Buck Rogerse
      https://www.youtube.com/watch?v=UdB65FLT5qo
      ty ostatní Gold Box hry jsou nachlup stejné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit