Přejít na výpis diskuzí
Na internet se dostávají první obrázky a videa uniklá z alfy Star Wars: Battlefront
2.7.2015 | Honza Konfršt
59 příspěvků
-
Moc mě mrzí, že nevyšel předchozí battlefront 3...pozemní bitva...poté odletět z planety na oběžnou dráhu, kde probíhala vesmírná bitva..a to bez načítání.. ach jo :(
-
Toto je vrchol casualnosti. Stejne jako bf a cod.
-
-
On zrovna battlefront nikdy nebyl zadna hardcorova zalezitost..
-
-
Arcadový odpad !
toto vyjadrenie pochopia len rozumný ľudia ktorý zažili staré BF.
Jedine čo sa mne natom páči sú podobnosť zbraní s WW2 a to ST 44 a MG 42 ...
Die odpad hnusny arcadový COD style.
A toto nieje ALFA, preberte sa - takto bude vyzerať hra vo finále. Sem tam nejaka 2D uprava a hlavne Bugy opravene nic ine -
-
Stále zažívám staré Bf, ale toto vyjadrenie nechápu. To už je ten odklon od té velkolepé simulace a nearkádovosti necodových starých dílů už dneska tak daleko, jo? Tak hlavně, že to vypadá pořád zábavně, tak aby se to do toho finále drželo. Ale počítám, že tebe to s trpaslíkem přesto nějak znervózňuje.
-
-
Mně to právě už ani zábavné nepřipadá *1* Grafika, zvuky super, do mé představy zábavy to má daleko. Postřílejte jeden druhého v totálně stupidní mini bitvě s neřízeným AT-AT (nebo jak se tomu nadává, nejsem fanda SW). Nad DICE jsem už zlomil hůl při BF4. A jestli toto má být ještě přímočařejší, potěš... Dneska zkrátka prodává značka a forma, než obsah. Požehnány budiž výjimky typu Zaklínač apod.
-
-
Obávám se že jsi daleko blíž pravdě než ti ostatní nadšenci tady kteří už zapomněli na BF 4 a Hardline.
-
-
Automatická regenerace životů a hit-kříže. Paráda. Bez toho by to nebyl Battlefront.
-
-
bude Hardcore mode jako v BF BC/3/4, kde není ani ukazatel životů ani munice..
...
-
-
Graficky to vypadá fakt skvěle. Jen škoda, že neudělají Stargate v podobném stylu *1*
-
-
to je take jedine co EA stale jeste umi udelat Graficky na frostshit enginu hru v 4k pro ne problem nikda nebyl ale ze znicily cele BF, NFS, dve nejvetsi a jedine serie co tahly firmu to je jim fuk zajimave jak se kazdej zajima o battlefront po tom co rekli ze ho zrusily polovina ani nevi a nezajimala se o prvni dva dily proste no comment
-
-
Jak zničili Batlefield? Já jsem teda hrál jen Battlefield 1942 a pak jsem hned přešel na čtyřku, ale podle je to parádní hra.
-
-
Prodeje rikaj neco jinyho.
-
-
Vzhledem prodejnosti "kuchařky" Ládi Hrušky je prodejnost a kvalita propojená asi jako moje sraní a objev nového živočišného druhu. A ne, nežeru tak obskurně, abych každé ráno tvořil nové druhy.
-
-
-
-
"Vedle videí uniklo také několik obrázků, které jsou přímo z PC verze hry..."
"Jak jistě sami uznáte, hra nevypadá hezky jenom na konzolích..."
"Ostudu DICE nedělá ani PC verze..."
Troll? -
-
Hra vypadá "skvěle" dle mého, daleko víc mě znepokojuje gameplay, čekal jsem trošku víc zbraní a kustomizace. Tři bambitky a volba mezi přenosným štítem, nebo jetpackem, jako doufám, že mám jen málo informací..
Jinak se nemůžu dočkat až uvidím další vozítka AATka, AT-TEka, ARC-170ky, rep. gunšip a celkově vyobrazení klonových válek a jejich map ^^ https://www.youtube.com/watch?v=M2GrBqncadA -
-
Zbrane, vozidla a mapy si prikoupis v DLC. (o skinech helmach a podobnych k0k0tinach ani nemluve)
Muj tip je 5 day one dlc a pak jedno dlc kazdej vikend.
Proste fuck off EA
-
-
-
Koukám, že se ani nedají vybírat třídy, jen zbraně. :/
-
-
precti si preview, tridy tam nejsou
-
-
Já vím o tom právě mluvím
-
-
A z nějakého důvodu může používat i zbraně nepřítele.
-
-
Ze ty videa vzdycky hraje nejaka lama *1* To je strasny *1*
Musim teda rici ze to vypada skvele graficky a i zvuk je super, ale nevim, tady jsem sice ve svete SW ale nepripada mi to tak ... nevim neco mi tam proste chybi -
-
asi nejaka nadsazka, ktera je v cely serii, tohle pusobi tak nejak jakoze "realisticky" a suše
kdyby tam mezi palbou behal zmatene R2 D2 a C3PO a pri zabiti tri nepratel najedou se zjevila postavicka Yodi, ktera by rekla - "multikill you made", tak by to mozna dostalo vic starwarsovskej rozmer -
-
To s tim Yodou je super :D
-
-
-
opravdu? opravdu tohle chcete hrat?
-
Jenom multiplayer? Nezájem..