Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta grafika je fakt bombastická a to jsou obrázky z ranné verze...
    • El_Kozel
      Právě. Čekej downgrade.
  • V první řadě měli udělat pořádnou singleplayerovou kampaň a mulťák k tomu jako přídavek pro ty, co bez něj nemůžou existovat.A ne to na tom zas celý postavit, takový hry jsou pro mě mrtvý rovnou. Těším se na dobu, kdy zase zjistí, že lidi chtějí mnohem víc příběhy a epiku a ne pobíhat s Polákama na jednom plácku do někonečna jak kokott.. To pro mě pak i to SW nějak ztrácí kouzlo *3*
    • To si musíš počkat na jiný star wars hry, protože battlefront byl vždycky jenom o multiplayeru.
      • To vím.. ale stačí přidat nějaký cut-scény a filmečky mezi mise, na mapy rozmístit nějaký dílčí úkoly co je třeba udělat pro dokončení mise, nějaký skripty aby se tam něco dělo a užije si to i člověk kterýho multi nezajímá *3* A s minimálním úsilim vývojářů zasáhnou ještě větší cílovou skupinu :)

P.S. Na ty "jiný" hry čekam už od KotORů a pořád h*vno, proto mě vytočí, že když už něco pořádnýho ze SW vyrobí je to jenom další multishit do sbírky..
        • Třeba nám spraví chuť Starcharted.
  • Battlefield+Star Wars=Battlefront
  • byl jsem natěšenej, dokud jsem neviděl tohle a neslyšel rozhovory o hře. Jsem totalně zklamanej představoval jsem si o hodně víc, hlavně obsahu (grafika a zvuky ok) https://www.youtube.com/watch?v=CJiMBaOPHkQ asi se budu muset vrátit sem to je pro mě battlefront
  • Nevíte jestli to vyjde na Amiga CDTV?
    • Jen na Atari Jaguar
  • Tak tahle ukázka mě nadobro odradila od koupi hry. Na toto jsem se fakt těšil, ale to jsem ještě nevěděl, jak to bude vypadat. Po brutálním failu BF4 a BF: Hardline jsem si řekl, že pěkně počkám až tak měsíc dva po vydání co se z toho byklube, ale už teď vím, že tohle kupovat nebudu. Jsem velkej fanda SW filmové série, znám to všechno doslova nazpaměť, ale u tohodle pláču. Jedině zvuky se opravdu opravdu povedly, ale to DICE prostě umí.. Jinak obsahově je mi poněkud blujno. Netřeba přebíjet, netřeba uzdravovat, netřeba ničeho, just press W + LTM please, it come around. Sečteno a podtrženo: příznivci BF série si můžou dát klidně voraz, protože tohle není BF ani omylem. Příznivci SW si tak trochu přijdou na své. Příznivci čistokrevné (dle videa mohu s trochou nadsázky říct TUPÉ) on-line střílečky si přijdou na své. Já patřím do první a druhé kategorie, takže tahle hra zřejmě není pro mne.. A docela mě to mrzí, páč jsem se těšil hodně..
    • Plkáš kraviny...
  • Pekny videa - content rejected :)
  • byt tam multak neco jako v PS2 tak bych to hral jinak ne
  • fnuk... no more videos
  • FOV 100?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit