Přejít na výpis diskuzí
Na Kickstarteru se objevila další stará klasika - Dizzy
23.11.2012 | Adam Homola
31 příspěvků
-
Si při tom názvu vybavuju akorát to vajíčko :)
Prve jsem si řekl, že ne všechno "stařičké" nutně potřebuje kicknutý remake. Ale jak tak koukám podrobnějc, tohle má docela i potenciál ;o) Tak jako tak, jestli se na kickstarteru někdy objeví systemshock (nejlíp mix mezi prvním a druhým dílem, klidně v UE3 engine) ale od opravdových nadšenců, tak ten kicksrarter koupím celý! hehe, pokud někdy vyhraju ty pytle peněz no...... -
-
Vidíš já to mám zafixované jak super videjka co tam byly jakože cutscény nebo jak to nazvat :D, dokonce si myslím, že šli spouštět samostatně mimo hru.
-
-
NENE *1* *1*
-
-
Takže JOJO *1* *1* (to pro ty co se moc nesoustředí) ;o)
-
-
Staré dobré oživení
-
"Připějete na Dizzyho?" mile rad: "la la la la la la laaaa"
-
Puvodni dizzy mam zafixovane jako supr hry, ale kdyz na ne vzpominam tak vetsinou clovek porad jenom chodil tam a zpatky a obcas neco udelal. Dneska by mi to urcite nestacilo.
-
-
na tu dobu tam slo delat opravdu hodne :-) vzpomen si na ostatni hry te doby
-
-
Tak jasne, treba jeste na spectru to bylo v podstate neco jako adventura, v dobe kdy bylo normalni mit textovky. Ale prave nevim jak to udelat dnes, aby to bylo hratelne i pro dospele. Mi to spis prijde jako hra na telefon ;-)
-
-
Přesně Dizzy byla akční adventura na 8bitové Speccy , což byl ve své době hodně nadprůměrný počin . Samozřejmě Kirandia a Monkey Islandy vyšli o trochu později a na celkově lepší HW , ale díky tomu že Dizzy je serie lze i je považovat za současníky .
Dizzy byla jednoduchá adventura , kterou ovšem řádně ztížili arkádoví nepřátelé , ubývání (i jednoho) života a samotné poskakování dizzyho .
Jen nevím zdali tohle dnes dostačuje pro někoho kdo netrpí retronostalgií ...
-
-
-
-
zase nic neukázali začíná být trendem že nic nemaj (maximalně plnou hubu kecu) a natahujou ruce. to nemůžou dělat chvíli na vlastní pěst a pak až maj co ukazat tak přijdou na KS. spousta těchdle mrtvol ty peníze má tak nevim na co si hrajou
-
-
je to divný no, u tohohle typu hry musí mít slušnou verzi základních mechanizmů do tří týdnů. grafiku nějakou připravenou mají, ale je divný, že u hry tohoto typu neukážou nic ze hry... ale moc peněz nechtějí a očividně to promyšlené mají.
-
-
Kde byli celou dobu ? Aha .... stále v businessu ale s naprostými ... ehmmm , no ...
:/ A dnes už by to chtělo něco víc než starý princip vajíčkového národa , s kterým už několik retro titulů přišlo .