Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SA-reg
    To je to samý.
    Tacticool zanmená, že se to jen snaží působit takticky, aby to bylo drsný pro děcka, co si chcou hrát na vojáky.
  • Bohužel je to přesně opačně, CoD vydělává tak max. 20%, možná elite to zvýší na 23%, zbytek je Blizzard a World of Warcraft (130,000,000 Euro měsíčně, to je docela dost :-))
  • Me to spis prijde jako hollywood shooter.
  • SA-reg
    No jo... proto se tomu říká tacticool shooter.
  • dr.gonzo
    mám takový pocit ze na tomto dělali víc jak na celem MW3
  • Hra asi nebude žádný překvapení, prostě klasickeý "sériový" COD. Ale to Elite maj dobře vymyšlený, tak čtvrtina lidí si to koupí, takže za hru zaplatěj celkem 100 doláčů. Navíc ještě ty DLC, to vypadá že COD dělá tak 60% příjmů Activision Blizzard (30% WoW a zbytek ostatní hry). Prostě věděj jak z lidí vytáhnout prachy, k obyčejný hře přidaj "něco navíc" co je u většiny her obsaženo už v základu a peníze se jen hrnou.
  • To teda nvím proč mu nadáváš? Má svůj názor.. a není důvod mu nadávat.. žiši. *7*
  • Protože to lidi kupujou. A dokud to kupovat budou, vydavatelé budou ždímat. Aneb komu se to nelíbí, ať hlasuje peněženkou.
  • Nic než módní trend, lidi se přejedí a zase to přejde. Normální FPS nijak neovlivněný CoD vznikají dál. Z těch co jsem hrál série Stalker, Metro, Borderlands, Bulletstorm. Z klasických válečných arkád mě napadá Flashpoint, kterej jsem sice nehrál, ale nějak jsem nezaregistroval, že by se podobal CoD, to mě kdyžtak opravte. Bezkonkurenční onlinovka, kterou poměrně často hraju, je Battlefield play4free. Za zabitý panáky si pokaždý na den "zaplatím" M24 a jsem vysmátej. Na to, že je ta hra naprosto normálně hratelná i skutečně zadarmo je senzační. A s Call of Duty jděte už projednou někam. kkt se chová stejně blbě, jak se jmenuje, i bez těch dvou o...
  • Fanoušek ??? naopak já nejsem fanoušk ani jedný z těhlech dvou her já jen řikám jak mě přijde extrémně úsměvný když na každým članku o COD nacházím každej druhej článek něco o tom jak bouráme herní průmysl ,že kupujem COD a jak bude Btf 3 lepší mě naopak přijdou úsměvný ty jedinci co viděli jeden trainler a píšou ,že to bude hra roku ,která COD hravě překoná to mě přijde vtipný :D :D ( Kdo je tady pak stádo ovcí co tupě žere herní průmysl ,když se rozhodujete podle jednoho videa) :D :D
  • Prej realita *1* . Vzdycky se nemuzu ubranit smichu,kdyz si fanousci cod nebo bf mysli,kdo vi jak ta jejich obllibena hra neni realna,pricemz realitu nevidela ani jedna hra z rychliku.
    Obe hry jsou arkady jako remen,coz neznamena,ze je to spatne.
    Ale na muj vkus je cod a posledni dily bf arkadove az moc.
  • Ty seš asi pěknej idiiot viď ?? a podle čeho jako soudíš podle 3 trainleru a jednoho videa ze hry ?? ježiši ty seš ubožák. Jedna věc je že se tady pořád nadavá ,že se bezhlavě kupuje COD ,ale soudit celou hru podle 3 videii ,který jsou vždy dělaný jen aby tě uchvátili tak to seš eětě větší ubožák než oni :D :D :D
  • O Elite se vyjadřovat nebudu - jako službu to za nic nového nebo snad převratného a lákavého nepovažuji. Ale Ridley Scott bude připravovat show nazvanou Friday Night Fights??? Proboha... Můj oblíbený tvůrce, intelektuál a vizionář se bude podílet na reklamní frašce okolo CoD??? To nemá na práci nic lepšího (to snad ne) nebo mu Activision za jeho jméno tak dobře zaplatí? Nechci show odsuzovat předem, ale myslím si, že účast Ridleyho bude jen papírová a zachránit něco, co už teď působí jako pořad pod úrovní takové Pevnosti Boyard... Activision se nehodlá vzdát trůnu nejprodávanější a nejdiskutovanější střílečky roku... Je toto ale ten správný přístup?
  • Podle mě jako bude Battlefield 3 ty lepší než MW3 ! to vidím podle grafiky! + realita ! takže já si myslim že v letošním souboji vyhraje Battlefield 3!! pro mě je to nejlepší hra a multiprayer MP! a singl bude taky dost husteJ! řeknu pravdu: děte se někam zahrabat z MW3! nemáte na BF3! protože to rozhodně vyhraje BF3! a ja DICE věřim! takže pro mě Modern warfare 3 je jenom připracovanější grafika a postavi a zbraně a mapy, nic jinýho! Battlefield 3 win of the World<3 jsem velkej fanda Battlefield 3 a nikdy nezradím.! *5* *4* *2*
  • Kdyz zavolas a objednas si to do 20 min, tak ziskas dreveny AK-47 zdarma.
  • Kdyz to mas tezky,nebyt tech rekordnich prodeju,tak s tou hrou nemam problem,koneckoncu kdyz je nekdo ochoten za to platit a bavi ho to,je to jeho vec.
    Problem ovsem jsou prave ty prodeje.A to z toho duvodu,ze tim obrovskym uspechem ovlivnuje cely herni prumysl,nebo alespon fps zanr.
    Kazdy vydavatel chce mit "vlastni cod" a jak jinak toho dosahnout,nez ze se pokusi zaujmout prave cod komunitu.Timpadem se cim dal vice fps her tomu cod podoba vice a vice.
    U EA je to asi nejzretelnejsi.Novy MoH,BF3,Crysis 2.Vsechny tyhle hry se od svych predchudcu priklonili hratelnosti prave k tomu cod.
    A nejde tu jen o hry samotne,ale i o pristup activisionu k hracum,zdimani zancky bez spetky invence,noveho enginu,predrazene dlc apod rok co rok a kdyz tohle vidi ostatni vydavatele,tak si reknou,kdyz to prochazi jim,tak proc by sme to s nejakou uspesnou znackou taky tak delat nemohli.
    Takze ono je sice hezke rict "tak tu hru proste ignoruj",ale ono to jaksi nejde kdyz to przni i ostatni hry a pristup ostatnich vydavatelu.
  • Právě že on je spíš fanda RO.
  • Ja byl fanoušek do čtvrtého dílu poté začala ta zmiňovaná ždímačka peněz a na tuto sérii jsem se vykašlal mimo to jsem nechtěl být spojován s touto po děsnou komunitou neříkám že všichni jsou stejní ale jedinci co se vyskytuji v diskuzích mluví mnohdy za celou komunitu, mysli si to tiš ze jsou vsichni stejny jako oni.
  • Za chvíli se budou DLC oznamovat dřív než samotná hra.
  • Nevim, jak jsi přišel na to, že je to chlapeček. Co ale vim je, že inteligentní člověk nemá zapotřebí se takhle do všeho navážet. Tady pomalu neexistuje diskuze, kde by se nepropíralo CoD, i když je článek třeba o něčem jiným. Někteří prostě mají pořád potřebu všem dokázat, že je to kaše největší a převíst je na svoji, tu jedinou správnou, víru. Pokud na to má peníze a baví ho to, tak ho při tom nech, chlapečku. Je to blbost, tak to nekupuj a šoupej nohama. To zas někdo nemůže přenýst přes srdce, že se tý hře finančně daří.

PS: Jedinej CoD, kterej jsem hrál, byla stará dvojka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit