Přejít na výpis diskuzí
Na max levelu zábava v Mists of Pandaria teprve začíná
3.11.2012 | Martin Kapalka
88 příspěvků
-
Správně bude spíš "Kronne" pane docente...
-
Ne. Na začátku hry si vybereš specializaci, a pak si vybíráš každých 15levelů jeden talent ze tří, který jsou společný pro všechny tři specializace. Vůbec žádný stromy. To je všechno *13*
-
OK, takže jestli jsem to pochopil, vyberu si skill (talent) a podle něj se budou odvíjet následující, než si vyberu další (velký po těch 15cti)? Tudíž odpadne ta kombinace? Pak asi souhlasím :| tenhle typ stromů mě baví nejvíc :(
-
Jo, talenty. No...abych pravdu řekl, tak to podle mě nebyla dobrá volba. Vím, že se snažili odstranit cookie-cutter buildy, ale to prostě z podstaty tý hry nejde. Vždycky bude nějaká kombinace pro nějaký prostředí nejlepší, vždycky jí někdo vyzkoumá, a vždycky to pak zbytek hráčů - minimálně ti, co to s raidováním myslí vážně - obšlehne podle něj. Obávám se, že nejlepší byl ten starej systém buildů, který mohly bejt klidně i hybridní. I když i tam to bylo tak, jak jsem řekl, aspoň si měl člověk s čím hrát a ne jak teď.
Spíš než jako chybu Pandalandu bych to ale viděl jako neopravenou chybu Katáče *10*, tohle je prostě jenom další krok stejným (blbým) směrem.
EDIT: Možná bych měl ještě doplnit, že to, co jsem napsal vidím z pohledu pouze svý jedný postavy, což je rogue, kterej navíc (v tomhle datadisku) nevlezl do raidu. Možná, že jiný třídy to budou vidět jinak, a možná taky, že je v raidech nějaký speciální prostředí, kde se vyplatí ty buildy přizpůsobovat. Kdo ví?
Podle mě by celej systém talentů měli odpískat a vymyslet něco jinýho, co bude dynamičtějš reagovat na složení raidovacího týmu, aktuální výzbroj postavy a tak. Jenže se obávám, že doby, kdy něco takovýho bylo možný, už má WoW bohužel za sebou. -
Béééééé *1*
-
(OT) A to sem byl max na OL... sakra. Má smysl hrát to po datadicích nebo stačí jít rovnou na MoP? Hlavně co se týče příběhových questů, nevíš? *3*
-
MoP je naprosto úžasný datadisk. Ten, co tvrdí opak, to ještě nehrál a je jen ovce, která jde s ostatními, kteří někde četli, že by to mohlo být Kung-fu Panda. Ach jo. A že jich je...
-
treba me se cataclysm líbil i když jsem moc questu nedelal ale ty zony byli fajn, treba podvodní svet je imo neprekonan, pak mount hyjal atd.
-
Jasně, je to otázka každého hráče. Je taky pravda, že jsem to mohl vzít do podrobna, ale snažil jsem se napsat to nejhlavnější. Kdybych se měl rozepsat dopodrobna, bylo by to podstatně delší a otázka je, jestli by to vůbec někdo přečetl. Ale i tak, děkuji za věcnou připomínku. Jsem rád, že se recenze líbila. *4*
-
treba me se ten system talentu líbí, dokonce bych rekl ze je lepší nez to co bylo predtím.
-
A názor na talenty nebo co s tím udělali?
-
Velice dobrá čtenářská recenze. Jen bych dodal že mě narozdíl od tebe baví daily questy a jsem rád že je blizzard dal jako hlavní prostředek ke získávání reputací. Protože co se týká cataclysmu tak tam absolutně nebylo co dělat po tom co jsem získal plný gear z heroic dungů tak jsem se logoval akorát na raidy nebo když chtěli kamarádi s něčím pomoct. Tady mám zatím pořád co dělat.
Jinak ses mohl ještě zmínit o dalších rasách které jsou na pandárii například Hozeny, Mogu Mantidy atp. -
My jsme to poznali, nemusíš se přiznávat. Hloupé dítě. Velmi hloupé dítě.
-
Ještě si zapoměl zmínit uvozovky a závorky *3*
(btw, myslí: Proč? (né Proč ?); udělal: „Aáááá“; suma sumárum:; kapišto?! *4* kdyžtak viz http://www.abclinuxu.cz/blog/naopak/2008/4/typografie-spravne-psani-mezer) -
Pandy jsou překvapivě velice fajn, alespoň po tu část, kam jsem to dotáhl já (pár dní po 90ce). Rozepisovat dlouze se mi nechce, stejně by to v záplavě těch hoven, co se sem za chvíli spláchnou nikdo nečetl, takže jenom ve zkratce:
Pandaria vypadá vizuálně naprosto úžasně, Kung-Fu Pandu mi připomněla jenom místy; vzhledem k tomu, že se jedná o uzavřenej kontinent a zpátky do "starýho světa" se příliš nechodí, tak inspirace Čínou nepůsobí nijak strašně rušivě a vůbec, levelování jsem si ohromně užil, což se o předchozím datadisku fakt nedá říct ani omylem. Jednotlivý zóny jsou odlišný, a přece na sebe tak nějak pasujou (opět totální výsměch Cataclysmu) - nejvíc se mi zamlouvá asi "tibetskej" Kun-Lai Summit.
Dungeony jsou sice totálně blbuvzdorný, alemotivacenutnost do nich chodit každodenně je fuč, takže to ani tolik nevadí.
Po 90ce vás čeká ohromná (!) záplava dailies; tady se názory budou asi dost lišit. Já jsem hrál jen pár dní a vzhledem k tomu, jaký jsou jich hrozný kvanta, nezakusil jsem žádnou protivnou repetetivnost. Koho ale z podstaty nebaví questování, bude asi řvát (otázku co potom dělá ve WoW, který questováním proslulo nechám taktně stranou *3* ).
Na raidy jsem se nedostal, takže nemůžu v tomhle ohledu nijak sloužit.
Hodnotit datadisky MMOček po releasu je ošidný, vzhledem k tomu, že dva blbý content patche za sebou jsou schopný i jinak úžasnej datadisk totálně pohřbít. Když bych to měl ale porovnat s Cataclysmem, tak má MoP opravdu slibně nakročeno; hlavně úvodní levelovací část dává místy vzpomenout na WotLK, kterej jsem doposavad považoval za v tomhle ohledu (immersion) nedostižnej. -
Mezery dělám za interpukncemi nee ?? *15* ?? Jestli to mám obráceně, tak se omlouvám .. *5*
-
Před interpunkčními znaménky jako je tečka, vykřičník, otazník nebo dvojtečka se nedělá mezera.
-
Kronnosi chybí mi tu tvůj příspěvek :)
-
dítě.
-
triple facepalm!