Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 2028: prave jsme tam pridali zviratka
    2038: pridali jsme jidlo, muzete jist v hotelech co hrdlo raci
    2048: uz muzete s lodi i letat okolo planety
    2058: muzete s lodi letat i pristavat, nakladani lodi zase priste
    2068: lodi lze manuelne nakladat, v pristim updatu, vykladani.
    2078: tak uz jsme od vas, mila paka, vybrali 100 miliard $. Takze odted si vylizte P. byyyyy *15*
    • Děcka mají prázdniny... je to poznat :D
      Nevím proč SC musej všichni hejtovat, asi milujou EA, UBI a jejich styl vývoje her :)
      • to vis, mrzackove z konzoli maj z tehle hry mindraky, nejak si to lecit musej *15*
        • Njn, co naděláš, prostě lidi by tu hru chtěli i na konzolích (v což doufám BTW též, nemá pro mě smysl kvůli jedné hře kupovat lepší PC než mám už dva roky), tak se nediv, že se i takoví lidi v diskuzích objevují a nepíšou tam úplně nadšené věci. U konzolových exkluzivit se tohle objevuje furt, tak je hezké, že si to zažijete na taky.

Osobně jsem ale vážně za PC hráče rád. Konečně na PC po 10 letech (Crysis) vyjde taky jednou zajímavá AAA hra, která na konzole zatím oznámená není (snad tedy později).
          • walltar
            Nečekal bych SC na konzole... Chris má celkem nerealistické požadavky na to aby vůbec začal o konzolové verzi přemýšlet. Například by si Sony/MS museli tu verzi zaplatit, protože peníze backerů do toho nedá. Nebo by mu museli dát možnost v tom jak a kdy updatovat hru.

Plus pochybuju, že současná konzole by tu hru utáhla, bez úpravy grafiky.
            • Již před rokem když poprvé prezentovali první verzi social modulu ( lokace na videu v článku, kde naprostá většina byla nedodělaná a chyběli tam efekty atp... ) tak CR řekl, že by bylo potřeba minimálně 10next-gen ( ps4/X1 ) konzolí aby to vůbec rozjeli na pár FPS.

Teď tu lokaci rozšířili, zkvalitnili textury, efekty a přidali "pozadí" - takže náročnost ještě stoupla....
  • faitheater
    Já mám problém s posledním launcherem a W10. Hra se mi odmítá spustit, pouze zahlásí Star Citizen has stopped working.
    Nemá někdo nějakou radu?

Na W8.1 jsem hrál bez problémů, na W10 to nejde ani spustit :/

Rád bych dodal více informací, ale bohužel hra se mnou odmítá jakkoli komunikovat...
    • walltar
      A stáhnul si nový launcher s patchem 1.1.6?

Popřípadě zkusit stáhnout Net Framework 3.5 https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=21

Jinak nevím, mě to na W10 jede bez problémů.
  • sarin
    @ walltar: Vzhladom na to že máš asi najväčší prehlad, nevieš či už niekde vývojári potvrdili/vyvrátili podporu DX12?
    • podpora DX12 100% bude, je jen otazka jestli vzejde od tvurcu enginu, nebo si to ve SC vytvori sami
      • walltar
        Na podpoře DX12 už pracují ve Frankfurtu ... čeká se jen na implementování poslední verze Cryenginu do hry.

Což je celkem složitá operace, kvůli tomu kolik toho už ve vlastní verzi Cryenginu upravili.

Jakmile bude tahle verze ve hře, tak by měla fungovat nativní podpora DX12.
        • On se ten přechod na 64bit čísla nebude zaintegrovávat zpátky do původního Cryenginu? Já si vždycky myslel, že je tam nějaká dohoda, že jim to pak dají nazpátek...
          • Tak ono to není zas tak složitý. Přepsat všechny souřadnice ve hře, upravit kameru. Vynásobit všechny transformační matice ve hře -1. Odečíst od souřadnic, které půjdou do shaderů souřadnice kamery(souřadnice kamery, které půjdou do shaderů budou nulové). Použít pro výsledný hloubkový buffer jiný přepočet.

Není to tak složité, ale je to mravenčí práce a nakonec se musí vše otestovat. Další problém, který by se musel v CryEngine změnit je práce s kamerou a postupné načítání mapy a lepší lod, aby se to vešlo do operační paměti. Crytek by musel vyčlenit pár lidí z vývojového týmu, ale Crytek si asi nemůže na to vyčlenit zdroje.
          • walltar
            Nikdy jsem o takové dohodě neslyšel.

Technicky by musel CryTek za takovou technologii celkem zaplatit, ale pochybuju, že by to CIG pustilo z ruky a pomáhalo tak konkurenci.
            • Walltare pokud bys chtěl mohl bych o double souřadnicích napsat článek. Já vím poměrně přesně, jak to funguje. Mohu ukázat i příklady kodů. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit