Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Docela úsměvné číst titulek :P  když na PC byl a je ještě, ještě Mmmmnohem kráááásnější... 😉

  • Není lepší počkat, jestli nevyjde lepší verze na PS6?

  • Derp_1337

    Nesouhlasím. Lidi, co tvrdí, že souboje v Zaklínači 3 nejsou dobré, buď pořádně nepronikli do soubojové systému a nebo se ten combat snaží srovnávat s Dark Souls. Zaklínač prostě není Dark Souls.

    Spousta lidí u toho soubojového systému nepronikla do jeho hloubek, protože byli příliš líní. Některé nepřátelské útoky šlo skvěle parírovat, na jiné člověk musel používat úkrok a na další člověk zase musel používat piruetu. Jenže někteří hráči byli příliš líní experimentovat a prostě spammovali jednoduchý kotoul (do toho občas nějaké znamení a útok) a pak si stěžovali, že ty "kotouly" byly nudné. Přitom oni sami jsou vinni tím, že nezkusili něco jiného. 


    A k tomu tvému přirovnání:

    K tomu aby sis užil přijemný večer s krásnou holkou, tak opravdu nepotřebuješ, aby měla hodně vyvinuté druhotné pohlavní znaky (b**bs) 😉

  • Inquisitor

    Skvělá příležitost pro nás, co ještě nehráli.

  • Za mě ta hra vypadala skvělé na ps4 pro a jsem zvědav na ps5 verzi, kde už nebude nic brzdit pomalej a zastaralej procesor. Ten Jaguar je fakt tragickej. Že bych to rozjel celý znova? 

  • dworkin

    Když vývojáři říkali, že jsou to záběry ze hry a takto si to lidi budou moci zahrát, a pak se ukázalo, že to není pravda, tak je snad jasný, proč z toho jsou lidi zklamaní, ne? Jasně, že bych to býval chtěl v té slibované grafice. Kdo by nechtěl, za stejný peníze? Hru jsem si užil i tak a je parádní, ale tohle byl od CD Projektu úlet, navíc v té době špatně odprezentovaný.

  • virgil

    😱

  • Coffin.Corner

    RPG bez dobře integrovaného soubojového systému je jako krásná holka bez druhotných pohlavních znaků. A musím souhlasit s názorem že boj v zaklínači není dobrý...

  • Derp_1337

    Jelikož přes 3/4 toho videa jsou (cinematic) cutscény, tak nevím proč jsi z toho tak zklamaný? Ve hrách ty cutscény téměř vždycky vypadali lépe než skutečný gameplay.


    Nicméně máš pravdu, že je škoda, že ne každá hra dokáže mít takovou grafiku, jakou prezentovali vývojáři v trailerech.

  • dworkin

    No oproti tomuhle

    https://youtu.be/kbXvl7-XlaY

    to mizerne vypadalo a navíc udělali ještě další downgrade po vydání. 

    Mnohem později vývojáři přiznali, že tak jako v tom traileru hra nepobezi na sebelepším PC. Čili když tvrdili, že jsou to záběry in-game, tak přinejmenším mlzili.

  • Derp_1337

    Jestli jsi to hrál na dřevěném zastaralém PC, tak to vskutku mohlo vypadat mizerně.

  • Derp_1337

    To je problém s hrami a filmy, které byly vytvořeny na základě knižní předlohy. Každý fanoušek si totiž udělal nějakou představu, jak by to mělo vypadat, a vývojáři či filmaři se nedokážou zavděčit úplně každému.

    Jde o základní princip knižní tvorby: dobrá kniha rozvíjí čtenářovu představivost (ve výsledku různí čtenáři dostanou různé představy). Problém je v tom, že v herní a filmové podobě už na něco takového není prostor a casting či kulisy musí být pevně dané. Proto se ještě nenašlo dílo, které by se zavděčilo úplně každému fanouškovi knižní předlohy.

  • Herní assety mi připadali lepší než na E3 2013 ale nasvícení a paleta barev byla vážně nic moc, bylo to pohádkové, nebylo to temné fantasy

  • Dolero

    Pc verze prošla také downgrade a to dost velkým, sami cdpr to to přiznali. 

    Někdy vypadal třetí zaklínač opravdu mizerně, 

  • Derp_1337

    Pokud jsi hrál Witcher 3 na konzoli, tak chápu, že ti ta grafika nepřipadala tak dobrá jako trailery na PC verzi, ale Witcher 3 rozhodně neměl problém s nějakou downgradovanou grafikou. Na výkoném PC ta hra ukázala opravdu dobrou grafiku.

    Bohužel konzole jsou limitované slabším hardware (ani v době vydání konzolí se ten jejich hardware nedal označit za "high-end").

  • Derp_1337

    Hrát hry v době vydání má určitě svá pozitiva.

    Člověk tím získává skvělé téma, které může probírat se svými známými, co taky hrajou hry. (např. diskuze o tom, jak člověk projel Detroit:Become Human). Pokud ale hrajete hru 7 let po vydání, tak je velká šance, že v té době už to nikdo nebude hrát a nikoho to nebude zajímat.

    Samozřejmě pokud nemáte žádné známé, kteří hrají hry, tak tohle plus je pro vás bezpředmětné.


  • Super, zatím se mi stále válí v knihovně a ještě jsem se k němu nedopracoval, tak je fajn, že až se k němu dopracuju, tak bude už s faceliftem. BTW docel by mne zajímalo, co na to řekne ten borec, co do mne šil, jak přicházím o hodně, když hru hraju až po x letech, že v té době už jsou čerstvě vydané jinde...

  • Líbilo by se mi kdyby to vypadalo jako na E3 2013

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit