Přejít na výpis diskuzí
Na novém Xboxu si prý bez internetu nic nezahrajete
5.4.2013 | Adam Homola
231 příspěvků
-
Co se divíš? Mrkvosoft teď prodává i rodinné domy a byty v oblastech s dobrým připojením k internetu.
-
hmm překládají jen hova*iny? Je UNCHARTED 3 hova*ina?
Nemluvě o tom že už si se mohl naučit anglicky. -
ms.myli jen na USA,tam maj net i ve vlastni prdeli!a abych jen neurazel ms.cesky reditel sony me taky sere!nechava prekladat do cz a jeste s profi dabingem s prominutim takovi kokok.tiny,ze asi fetuje nebo co!dit akorat na tom prodelaj!kde je god of war cz?havy rain cz?killzone2,3?in famus2?starhawk?zas to budou mit vse akorad psonci!ale jen kuli vam pane rediteli,jen kuli vam.nechavate prekladat kok.tiny!bude aspon the last of us v cz?jetli ne!tak rezignujte!na tv od sony zadny reklami nic!a pritom obrazove samsung na ne nema!a zse vymluvy:psonci jsou vetsi a je jich vic!houby !neprekladejte hovadiny,ale AAtituli a lidi to budou kupovat!
-
lituju xboxgamery na chate si nezahrajou.ted odbocim.me srasne stve,ze ps4 neni spetne kompatibilni,co bych za to dal ,aby to slo!aby byli dve verze. jedna drazssi s podporou ps3 a druha treba o 3000tis levnejsi bez podpory.mam doma 39 ex.her,a jestli se mi moje staricka ps3 vysere tak jsem pekne v haji!ponevadz tu sitku s poklopem si nikdy nekoupim!a slimku uz nesezenu!tu mechaniku tam meli nechat zasunovaciii!!!kurna!
-
Jsem si docela jistý, že od O2 by mohl být net lepší, ale ne, tady je jen jeden poskytovatel, který je hodně malý. O ping ani tak nejde. D3 si zahraji v pohodě, i když v odpoledních a večerních špičkách už je tam lehká latence. Jde o výpadky.
-
Nikdy bych nečekala, že mě něco přesvědčí vybrat si playstation před xboxem, ale tohle je velmi solidní důvod.
-
To co jsi napsal snad ani nemůžeš myslet vážně :)
-
Student Pro+, v nabídce už není, na českém čísli mám taku studentský tarif Pohoda, který taky bohužel už není v nabídce O2.
-
Já bych nebyl tak skeptický, teď něco rěšit je na nic, konzole je ve vývoji, tak je nepřekvapující neustálé připojení k internetu. Nejlepší co se dá teď udělat je moc se nestresovat a počkat na oficiální ohlášení konzole přímo od Microsoftu.
-
To je pekna kravina kdyby tam byly vsechny hry z tech konzoli a jen jsem si v menu zvolil kterou budu hrat tak klidne, ale tohle je dnes k nicemu
-
Souhlas s tou chatou. Je to na samote internet tam proste neni ani kdybych 100* chtel neco platit. Xbox si tam samo rad vezmu a neco po vecerech zaparim. Takze u me tim taky skoncili...
-
Parada. Takze lidi, kteri nebydli ve velkych mestech a nemaji moc dobry pripojeni k internetu si s novym Xboxem asi moc srandy neuzijou.
Za chvili uz nezbude asi jina moznost jak hrat bez pripojeni k internetu nez na podobnych zarizenich jako je tohle:
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/298090-nejpopularnejsi-stare-hry-opet-oziji-s-novou-retro-konzoli.html -
A to neni vsechno. Dalsi problem je zahlceni a presyceni. Ja si na ps3 koupil tolik her, ze je nemam ani sanci si vsechny povrchne zahrat, natoz dukladne, pokud budu hry dal nakupovat stejnym tempem. A jak ma clovek tolik her, tak si jich daleko mene vazi, preskakuje mezi nimi, vsechno mu hned vadi a nevychutna si je a neuzije si je. A to je problem piratu na pc, ti jsou proste tak presyceni, ze je vlastne uz nic nebavi a nic se jim nelibi, vsechno je spatne, jsou vecne nespokojeni a nic proto nema smysl kupovat. Proste uz si t hry neumi uzit. A malokdo ma natolik pevnou vuli, aby sam sebe dobrovolne omezil treba na max. jednu hru tydne, aby si to hrani dokazal vychutnat a mit z nej radost. I to nejlepsi se proste preji, kdyz je toho moc. Proto jsem si zakazal hrat vic her najednou a kazde hre kterou hraju ted venuji minimalne tyden a kupodivu to funguje, vybiram si pecliveji co budu hrat a mam z toho hrani lepsi pocit a radost.
-
Thanks for letting me know Microsoft... now... let me just go over to Sony..... yeah I`ll be right back....
-
a co máš za tarif? žádný tarif s 1000 minutami v EU tam nevidím
-
No prave, ale nemusim kuli tomu jezdit na chatu, bud jedno nebo druhy
-
Na oznameni noveho Xka jsem se tesil, ale pokud se tohle ukaze byti pravdou, tak uz me nezajimaji.To je jako koupit si mobil s tim, ze bez internetu si nezavolam ani nenapisi pojeb.nou sms.
Si asi v MS sedi na vedeni, ted po aferach se SimCity a Diablem 3 oznami takovou zrudnost.Nastesti mame moznost volby a tou muzu vyjadrit, kam si to muze MS strcit.Diky za Sony, ktere zbyla alespon cast rozumu. -
Ono se da i relaxovat u dobre hry.
-
Sony zvitezi, protoze WiiU to zabalilo uz ted a tenhle online je smrtici..
-
Ja aktivne hraju na pc, ps3, ps vite wii a androidu. Tedy mam daleko vetsi vyber her, nez hrac omezeny jednou platformou. Presto vetsinu nakupu realizuji pro Vitu a PS3. Neni to proto, ze musim jak seme snazis presvedcit, ale proto, ze chci. A smutne je, ze jsem si pro pc koupil treba Lord of the Rings: War in the North a stejne ho hraju az na PS3, kde jsem ho dostal zdarma, protoze na tom pc se mi to proste hrat nechtelo, ani jsem to nenainstaloval.