Přejít na výpis diskuzí
Na novém Xboxu si prý bez internetu nic nezahrajete
5.4.2013 | Adam Homola
231 příspěvků
-
Tak mám takovej dojem, že si kopou hrob. To se nepoučili u Ubisoftu? *7*
-
Ono kouzelné slovíčko prý dokáže docela divy. Aby se nakonec i majitelé PS4 nedivili, co jim Sony připraví za překvapení:)
-
-
Na PS4 se PRÝ každá hra při první instalaci nějako naváže na danou konzoli a na žádné jiné nepůjde spustit. Elegantní rešení. Žádné bazary a navíc, když se ti pokaká konzolka, tak si koupíš nejen novou PS4, ale znova i své své oblíbené hry *15*
-
-
A to slyšels kde?
-
Vyvráceno -drb ;)
-
-
Já vím, ale ta informace byla tehdá podána v podobném stylu. Na PS4 si prý...
Jak píše Veskoslav, ono slůvko PRÝ má úžasné vlastnosti. Dost mění význam daného sdělení a někdy se dokáže stát neviditelným a spousta čtenářů ho v dané větě pak vůbec nevidí. Je to pěkná potvora *1* -
-
No, ukazalo se to jako pravda, ja to prehlidl a to jsi to jeste zvyraznil :D
-
-
-
-
Pokud se budem ridit temahle drbama tak tu byl clanek ze Sony nehodla nejak resit bazarove hry, takze v tomhle ohledu nic. Pro me za me at jsme klidne porad online na psku, stejne to vpodstate kazdy ma na wifine/kabelu a PS+ uz si platim tak jako tak, takze me snad nijak zasadne neprekvapi
-
-
Já to vidím podobně. Navíc kdybych měl věřit všemu, co se pomalu o konzolích napsalo, tak myslím, že můžu vesele vyhodit pračku, ledničku či sporák, protože to konzole s takovou zvládnou taky *1*
-
-
-
Když nejde elektřina, tak je snad jasné, že nepůjdu luxovat. Jenže když vypadne internet, tak občas zapnu konzoli a něco si zahraji...
-
Je to pitomost. Pokud to tak MS nechá na novém Xku, ať pak nebrečí, že zisky nebudou takové, jaké si představovali :P. To úplně nesnáším - když někdo brečí nad vlastní blbostí :P.
Zase na druhou stranu - myslím si, že nepotrvá dlouho a bude se na novém Xku pirátit tak jako na tom současném ;). Hackeři tu jsou, vždy byli a vždy budou ;).
Takže to není tak úplně pravda, že je to jen kvůli "pre-owned" titulům, nýbrž i kvůli pirátství.
No uvidíme jak to nakonec bude, ale zatím mě velmi oslovila PS4 ;). -
Sony zvitezi, protoze WiiU to zabalilo uz ted a tenhle online je smrtici..
-
-
Napsal si uplnej blabol. Tak se vzpamatuj
-
-
Na oznameni noveho Xka jsem se tesil, ale pokud se tohle ukaze byti pravdou, tak uz me nezajimaji.To je jako koupit si mobil s tim, ze bez internetu si nezavolam ani nenapisi pojeb.nou sms.
Si asi v MS sedi na vedeni, ted po aferach se SimCity a Diablem 3 oznami takovou zrudnost.Nastesti mame moznost volby a tou muzu vyjadrit, kam si to muze MS strcit.Diky za Sony, ktere zbyla alespon cast rozumu. -
http://youtu.be/cW28VSmXnCo
you sons of bitches!
vypadá to, že Microsoft si kope hrob, poslední dobou si proti sobě poštvali i nezávislý vývojáře a pokračují se zákazníkama... -
-
http://i.imgur.com/fulDo2f.jpg
http://i.imgur.com/I5Gaw25.jpg
http://me.reddit.com/r/gaming/comments/1bpbp0/im_glad_microsofts_creative_director_cares_about/ -
On je pěkný kokot:) On si stěžuje naprosto na všechno.
-
-
error 37 , error 37 :D
-
Tak ignoruj jeho žvásty a soustřeď se na ty fakta o tam rika a zhodnot si to podle svojeho, ty tweety o kterych mluvil jsem fakt nasel
-
-
Tweet není pro mě směrodatná informace. Dokud se to nepotvrdí na tiskové konferenci, tak jsou to pořád jenom dohady atd. O Sony se taky spekulují dobrá svinstava viz reklamy ve hrách, kdy Sony nedávno na to získalo patent. Jak říkám, počkám si, až bude tisková konference a pak se uvidí.
-
-
Ja to neberu jako jasnou vec o Xboxu, ale ze se takovyto zamestnanec verejne zastava always online neco znamena. Reklamy ve hrach budou v F2P hrach, i Oujá to tak bdue mít
-
-
-
-
Jestli fakt ten microsoft manik takle odpovídal tak to je ubohost
-
-
odpovídal, na jeho profilu ty tweety neuvidíš, ale třeba bonusweb je má vytípaný
-
-
Tak to nechapu jeho pristup. Proste jen kazdyho nějak "utřít"? On jako někomu radí at se prestehuje pokud chce pouzivat novej Xbox? Tak to doufam ze neprodaj ani jeden kus
-
-
-
-
No když mi vypadne internet, tak obvykle nadávám na poskytovatele a pak jdu hrát. Kdyby mi bylo sebráno i tohle, tak nevím... asi bych šel dělat něco užitečného. A jako že internetové připojení je zatím v různých vesnicích a menších městech pořád pěkně naprd. Poskytovatel tak jeden, maximálně dva, připojení přes wifi je pomalé a když pořádně foukne nebo zaprší, padá to jako opilý bezdomovec.
-
-
tak to nevim kde žiješ. ja bydlím na moravě v takove prde.. nic tu není ale net je za pár šupu naprosto solidní ping drží max na 50 ms atd.... a tady v okolí po všech vesnicích je to stejny takže tam bych problem neviděl stačí si nepořizovat net od vydřiduchů o2 a podobne...
-
-
Jsem si docela jistý, že od O2 by mohl být net lepší, ale ne, tady je jen jeden poskytovatel, který je hodně malý. O ping ani tak nejde. D3 si zahraji v pohodě, i když v odpoledních a večerních špičkách už je tam lehká latence. Jde o výpadky.
-
btw: mam wifi
-
-
-
Takovou škatuli bych nechtěl.
-
Thanks for letting me know Microsoft... now... let me just go over to Sony..... yeah I`ll be right back....