Přejít na výpis diskuzí
Na novém Xboxu si prý bez internetu nic nezahrajete
5.4.2013 | Adam Homola
231 příspěvků
-
Trvale pripojeni neni technicky problem, ja mam trvale pripojeny tablet a nemam s tim sebemensi problemy. Vetsina lidi je i beztak trvale pripojena k netu, at na pc nebo konzoli. PC hraci dnes taky uz musi mit internet i kdyz zatim ne vzdy trvale a nevadi jim to. Ceho bych se bal je zneuzivani a predevsim blokace sluzby ddos utokem ze strany anonymous a podobnych skupin.
-
-
To je to poslední, čeho bych se jako majitel obával. Spíše kdyby měl v sobě Xbox či PS zabudované rozpoznání pirátských kopií, to by byla teprve sranda:)
-
-
Staci si vzpomenout, jak anonymous utocili na sony. Porad ale slo hrat offline. U noveho xboxu by to melo daleko horsi dusledky a stacilo by takhle otravovat xbox hrace kazdou hodinu pet minut.
-
-
Co jsem četl jejich prohlášení, tak to byl útok z nějakého důvodu přímo cílený na Sony. Zkusím dohledat ty důvody.
-
-
Zruseni linuxu na ps3, zaloba na geohota a podobne zalezitosti. Microsoft neni nijak oblibena spolecnost a uz samotna nutnost byt trvale online je dobrym duvodem microsoftu ukazat, ze to se nedela a nevyplaci.
-
-
-
-
-
lituju xboxgamery na chate si nezahrajou.ted odbocim.me srasne stve,ze ps4 neni spetne kompatibilni,co bych za to dal ,aby to slo!aby byli dve verze. jedna drazssi s podporou ps3 a druha treba o 3000tis levnejsi bez podpory.mam doma 39 ex.her,a jestli se mi moje staricka ps3 vysere tak jsem pekne v haji!ponevadz tu sitku s poklopem si nikdy nekoupim!a slimku uz nesezenu!tu mechaniku tam meli nechat zasunovaciii!!!kurna!
-
-
Proc bys nesehnal: http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=531
-
-
To mě nevadí, já internet mám takže hrát moci budu.
-
-
ano pokud nebude mit zrovna vypadek poskytovatel tveho internetu, nebo pokud pobezi server ms, nebo pokud nebudou vsechny porty nove vydane hry zahlcene a tebe uz to nepripoji, nebo pokud se ms rozhodne tu a tu hru jiz nepodporovat a nebo.... si to uzij no *1*
-
-
ano pokud máš internetové připojení, tak je jasné že ho v podstatě nemáš, jsi pořád offline, všichni mají výpadky a nikdy to nejede.. prober se
mám výpadek jednou za dva měsíce, nepřeháněj to jo.. -
-
Problem nemusi byt na tvojej strane, ale na strane opacnej. A ak nie problem, tak im budes vydany na milost, ako dlho si tu hru budes moct hrat (dajme tomu naka dlhotrvajucia multiplayer zalezitost, ktora sa hra aj roky [desatrocia v niektorych pripadoch]), a ty proste nebudes moct, lebo ti MS vypne server na druhej strane.
Trochu rozmyslaj komu das svoje peniaze akoho politiku budes podporovat.
-
-
-
-
ms.myli jen na USA,tam maj net i ve vlastni prdeli!a abych jen neurazel ms.cesky reditel sony me taky sere!nechava prekladat do cz a jeste s profi dabingem s prominutim takovi kokok.tiny,ze asi fetuje nebo co!dit akorat na tom prodelaj!kde je god of war cz?havy rain cz?killzone2,3?in famus2?starhawk?zas to budou mit vse akorad psonci!ale jen kuli vam pane rediteli,jen kuli vam.nechavate prekladat kok.tiny!bude aspon the last of us v cz?jetli ne!tak rezignujte!na tv od sony zadny reklami nic!a pritom obrazove samsung na ne nema!a zse vymluvy:psonci jsou vetsi a je jich vic!houby !neprekladejte hovadiny,ale AAtituli a lidi to budou kupovat!
-
-
Mozno sa budes cudovat, ale v CR mate priemernu rychlost pripojenia vyssiu ako v USA. Na cracked.com svojho casu bol clanok o tom, preco je internet v US katastrofa, mozno to ma dva roky, ale je to stale aktualne, pretoze upgradovat tu ich zastaranu infrastrukturu by stalo tazke miliardy a dobrovolne to monopol ako AT&T nespravi, pretoze nema realnu konkurenciu.
-
hmm překládají jen hova*iny? Je UNCHARTED 3 hova*ina?
Nemluvě o tom že už si se mohl naučit anglicky. -
-
jedna z 20 *16* to se muzou ucit i polaci anglicky!a nemusej mit dabovany i novy god of war4!!!!
-
-
-
stejně si to většina tupých a tlustých amerikánu, kteří si nechají srrát na hlavy koupí, takže zisky z toho mít budou určitě
-
a novej xbox asi s sebou budu tahat do metra, tvl...
autor by se mel obcas zamyslet nad tim, co pise. -
-
nekdy me doma nejde net.. docela me prudi kdyz kuli tomu nejdou hry z originu i ty co maji singl.. ha? to same na konzoli.. ne opravdu to nechci.. papa microsofte..
-
-
co ty vis, treba MS uplne rezignuje na BD prehravac a vsechny hry se budou stahovat z netu a v obchodech se budou prodavat jen kody, pak by to svoje opodstatneni melo.
a v dnesni dobe, kdy se da internet pres mobil koupit za dve stovky, opravdu nepovazuju stabilni netovy pripojeni za nejakou vzacnost. to at spis lidi rvou na providera, ze jim to vypadava (anebo prejdou k jinymu) -
-
Mobilní internet v ČR? A blázen jsi veliký nebo malý? Já mám rakouský Orange, kde za 499 Kč měsíčně mám neomezené volání v rámci všech sítí v Rakousku, 1000 volných minut v rámci EU, neomezené SMS v rámci EU a 2 GB net+2 GB na free pointech Wi-fi. U nás bych neměl za tuhle cenu ani 1/8.....Takže proboha nemel tady o mobilním netu, když pokyrí 3G má 100% lepší i Rumunsko, kde je mimochodem 3G sití pokryto 98% území včetně hor a LTE už běží na plný výkon ve velkých městech.
-
-
a co máš za tarif? žádný tarif s 1000 minutami v EU tam nevidím
-
-
Student Pro+, v nabídce už není, na českém čísli mám taku studentský tarif Pohoda, který taky bohužel už není v nabídce O2.
-
-
-
za 200kč je 150MB na měsíc. Good luck s tímhle tahat 10GB hru. Na operátory si ale klidně řvát můžeš *3*
-
-
-
-
at daj na ps stor kolonku cz titulky.a ja si je za naky obnos cca do 200kc koupim,nebo jsem ochoten koupit.i klidne do menu playstationu.na to cekam4 roky.zase psonci vedou!ps vita me v tom take sklamala!psonci maj hold vse.hlavne ze jsou chudy jak kostelni mysi.ale je jich vic *15*
-
Ok, nekoupím Xbox. #dealwithit
-
Tak si kupte PC a mate po starostech *15*
Já teď mám 360, je to pro mě taková znouzecnost, protože momentálně už tolik nehraju a proto se mi nevyplatí investovat do herního PC, navíc kotel cestuju, tak je pro mě jednodušší mít konzoly, tu si zapojit někde k televizi... A právě o tu jednoduchost konzolí, což byla jejich jediná deviza, se sami výrobci chtěji připravit, to mi hlava nebere.
Pro mě budou konzole vždy podřadné zařízení vůči PC, ale svou služby si zastane, hlavně u casual hráčů. -
-
Zlatá pravda souhlasim x 360 jsem si koupil k vuli sport.hram,ktery na pc nejsou nhl 13.... a hlavne k vuli gta 5 jinak crysis 3 battlefiled 3.... hraji na pc,kde konzole pc nesahaji ani po kotniky.
-
-
Podle mě to stálé připojení je taky kvuli Cloudum, si vemte Win 8, Office 2013, Windows Phone 8. všude vám nutěji Cloud, dokonce i v korporátní sféře začínaj nutit firmy všechno cpát do Cloudu někam k MS.... dokonce bych se nedivil kdyby to nemělo HDD stim že daji 50-100Gb u nich na Skydrivu a lidi dávejte vaše data/save/fotky/videa všechno sem k nám ať vám na to můžem čumět *11*
A nejhorší je že se zas budou platit měsíční poplaty za ruzný online služby, né že si koupim konzoli za 8-10tisíc a pak řešim jen hry ale ještě poď mi 1500Kč ročně atd...
Příště beru WÍÍ -
-
Přesně! Včera mě nas*al gmail - abych odeslal nějakej soubor emailem, tak ho musím hodit na jejich server.... To nezmiňuju to jejich neustálý otravování s telefoním číslem a propojování gmailu s youtube. Asi přejdu k safemailu.
-
-
To otravovanie je kvôli plačúcim blbečkom ktorí stratia prístup k emailu a hádžu vinu na google.
-
Proč kecáš?:) Nic nemusíš dávat na jejich server. Posílám denně dokumenty a soubory do projektů a nikdy jsem nic neházel na jejich servry. Nauč se používat Gmail;)
-
-
Máš pravdu. Teď jsem se na to díval a opravdu tam nemusím nic nahrávat. Zmátlo mě to nový rozhraní.
-
-
To s cislem me taky sralo, ale pak jsem si to normalne propojil s mobilem a hotovo *2*
-
-
No ale tak propojeni youtube s gmailem je vcelku logické a o jinem propojovani nevim.
-
Taky mě nic jinýho nezbylo. Jen mě štve to propojování všeho se vším. Asi jsem kapku paranoidní *1*
-
Ja pouzivam Gmail na twitter, youtube a podobny veci, na to mi to staci a ze obcas musim neco odkliknout, to preziju
-
přešel jsem na outlook a jsem spokojen
-
-
Jo mě taky:) Než jsem si zvyknul, že se to spouští jako konverzace dole na liště, tak jsem i nadával, kde mám odeslání souborů. Ale zvyknul jsem si na to a je to i docela pohodlnější při psaní více mailů. Ale ocenil bych, kdyby byla možnost si vybrat mezi klasickým rozhraním a tím novým.
-
-
To s tím číslem ti nevadí?
-
-
-
-
-