Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Nejsem si jistý, jestli jsem to nepochopil špatně, ale připadá mi velmi zajímavé, že každá epizoda má nějaké město, ve kterém se můžete volně pohybovat a splnit misi. A další mise je další epizoda a další město, jako byste tam s tou postavou skutečně přicestovali. Velmi se mi tento systém zamlouvá.
    • Ristoro
      Pochopils to zcela správně. Ze začátku jsem byl hodně skeptický kvůli epizodickému formátu vydávaní hry, jenže to Hitmanovi sedlo. Tolik možností, jak odpravit cíl, jsem v žádném jiném sandboxu neviděl. Pravidelné vydávání escalation targetů je taky super, když už nemáte do čeho píchnout. A na elusive target se teprve chystám. Nicméně, jsou venku jen 2 epizody z 6 a já už jsem v té hře strávil 55 hodin. Optimalizace na PC je celkem slabá, ale to už je v dnešní době asi rarita, aby hra byla dobře zoptimalizovaná. Nicméně důrazy na detail v jednotlivých epizodách, jsou absolutně neskutečné, vynikající level design tomu taky dost přidává na kvalitě. AI občas neví jak se zachovat a má to i pár bugů, ale jinak super.
      • je to zábava zrovna dneska jsem chtěl zabít chlápka reprákem a hodil jsem to místo toho na někoho jiného ale ukázalo se že to trefilo bodyguarda takže to vlastně všechno dobře dopadlo *1*
      • deathfish
        Tak to rad slyšim, od vas obou. Serii Hitman mam šileně rad, ale na toto už nemam PC a ani jsem na to neměl čas, tak jsem se k tomu ještě nedostal. Jsem rad, že se mam na co těšit *2*
        • Máš se na co těšit. Ještě potřebují odladit pár bugů. Ale jinak je to pecka a zatím nejlepší díl série. V jádru se to vrátilo k Blood Money. Jen to té svobody nabízí mnohonásobně víc. A pro casual hráče nabízí několik zjednodušení (můžeš v menu vypnout). Každý si v tom najde to své. Dohrát misi "nějak" je dost snadné. Udělat challenge "Silent Assassin, Suit Only" je zase pekelně těžké.
          Elusive targets jsou geniální nápad a téhle hře sedí. Mise s jedním jediným pokusem úplně mění atmosféru a to i když se jedná o snadnou misi jako tahle.
  • Tupik
    První Elusive target splněnej hezky zakrvácel plátno obrazu :D
  • super. Docela dobrej napad. Jen doufam, ze se jim tato podpora vyplati a bude ji mit co nejdele.
  • Tupik
    Mě tenhle systém příjde dobrý :) Mám aspoň čas projít celou lokaci a splnit všechny úkoly hlavní i vedlejší a mám čas zabít na všechny způsoby. A poslouchání dialogů různých postav abych se víc nenápadněji či třeba převlečen za cvokaře dostal k cíli je boží. Navíc Elusive Target přídavné mise Hardcore :), jeden pokus a žádný save a load :))
  • Tak jako budu upřímný, Hitman Absolution je strašně frůstrující záležitost, kde se dá dost improvizovat. Potenciál na to měl. Jenže kvůli příběhu a nastavené obtížnosti nemá hráč šanci udělat menší chybu, nebo odbočku z dějem určeného cíle, aniž by za to nebyl potrestán smrtí. A nejsmutnější je, že celý ten gameplay byl řízen právě příběhem, který se mi fakt dost líbil. FAKT dost. Pro ty co nečetli novely o Hitmanovi, je to takový náhled do duše Agenta 47, do jeho vztahu k Dianě a k Viktorii, čili klonu, jenž měl skončit jako on sám. Příběh byl prostě parádní. Jenže na úkor hratelnosti, která je v Hitmanovi to nejpodstatnější.. *9*
    • spoock
      Jo, přesně ti rozumím, Absolution se mi líbil, ale ten gameplay byl příšerně otravný, osobně mi nejvíc vadila mechanika, kdy člověka odhalili i když byl v převleku. Do Absolution se naroubovalo hodně špatných rozhodnutí.
    • Tupik
      Absolution je hratelně nejhorší..v Hitmenovi 2016 máš více prostoru jak zneškodnit cíl a mraky způsobů usmrcení :)
  • Takže ten, kdo si hru koupí za rok, prakticky bude bez části obsahu? Parádní design....
    • Tak ale zase nabízí něco nového no.
      Takhle si můžeš stěžovat u spousty her s online obsahem. Když si teď pořídíš WoW, víš kolik eventů jsi propásnul?
    • na prvni pohled se tak muze zdat. Ale sam predpokladam, ze to budou jednoduche genericke mise, vsecky stejne. Jediny rozdil bude v tom, ze se budes muset prokousat casti mesta, kterou tak moc jeste neznas. Nechavat je tam, za chvili bys tam mel deset naprosto stejnych misi, ktere by te brzy nudily. Predpokladam to bude vse na stejny brdo, jen lokace se bude menit a par jednoduchych skriptu.
      • A on byl Hitman nekdy o necem jinem nez najit cil/e a zlikvidovat ho/je? Jestli nekomu vadi, ze by likvidoval cile a "jen" se menilo prostredi, tak Hitman asi neni hra zrovna pro nej ;)
  • Hnisavec
    Najvacsia blbost na svete rozkuskovat hru ako Hitman....fook u IO
    • Paradoxně je to zatím jediná epizodická hra, kde to dává smysl.
    • Hrál si Absolution?? Současný způsob vydávání je to nejlepší, co mohlo Hitmana potkat.
      Konečně zas vypadá jako Hitman a vývojáři můžou reagovat na zpětnou vazbu od hráčů.
      Já se tak nebudu muset bát, až si budu kupovat celou hru a pro lidi, co si hru kupují už teď vývojáři vymýšlejí podobné mise jako je tato.
      • Ano hrál jsem Absolutions a ten styl hry se mi hodne libil naroizdil od ostatnbich dilu vcetne nejnovejsiho shitu! A ted do me s minuskama mne to nevadi ja si za tim stojim, Absolution je pro mne ten nejlepsi Hitman.
        • By mě zajímalo, kolik máš v tom nejnovějším "shitu" nahráno :-D
          Absolution byla hrozná nuda, snaha o filmové zpracování a akci mi sedí u her jako Max Payne, ale né u Hitmana. Radši si znovu dám Silent Assassin, nebo Blood money, než znovu muset projít tou nudou v podobě Absolution, ale dnešná mládeži to hold stačí.

A teď honem mínuska všichni yeaaaa mě to neva mada faka, ještě si moh připsat něco o ovcích a o tom jak sám jsi výjimečný :-D prostě to co teď letí u dětí v rozmezí 9 - 15 let...
          • Proč se asi lol rýmuje s troll
  • Autorům přeji jen to nejhorší *7*
  • blbost... bohužel jsem na to přistoupil a koupi za plnou cenu... a? Hrál sem jenom Paříž a už s už se ani neobtěžoval znovu nainstalovat(jelikož 2 měsíce opravdu nebudu mít na disku hru, co už nehraju ani když někdy v budoucnu vyjde nová "mapa"), když vyšla druhá epizoda. Odpad a ukázka jak se to opravdu nemá dělat. HNUS
    • je mi tě docela líto, člověče
    • jamar28
      A co přesně se ti na tom nelíbí? Z toho textu jsem to nějak nepochopil. O koupi uvažuji, tak se ptám.
  • Tak to bude dobrá hovadina....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit