-
Stahnout si znova L4D2 prez vanoce bylo vylozene peklo...clovek si pripadal ze ma stare ADSL a ne 100Mbps kabelovku.
Jinak Steam mam rad...na slevy. Jinak jsou jeho ceny znatelne vyssi nez krabicovky u nas,coz pokladam za silenost. -
Celá Evropa je očividně offline, servery nejedou. Zánik civilizace se blíží.
-
Chápání psaného textu? Já jsem napsal dva důvody, nejenom jeden. Miluji lidi, co vypíchnou jeden důvod a ten druhý naprosto ignorují:)m
-
Taky by mohli naprogramovat lepšího klienta, který se nebude spouštět tak dlouho, nebude tak pomalý a který bude dělat, to co se mu řekne - miluju, když dám pokračovat v aktualizaci a nic, přepne se to na aktualizace pozastavena a pak se to napodesátý konečně rozjede...
-
Takze kdyz mi to nejprve napise ze Steam Cloud nemuze overit synchronizaci a pak pro zmenu servery jsou moc zaneprazdnene tak je chyba mezi zidli a klavesnici, tyhle moudra mam nejradeji. *6*
-
Steam mám rád z jednoho jediného důvodu. Kupuji tam hry za "šílené" ceny, které bych si jinak nekoupil či je koupil mnohonásobně dráž. Sice mám rád krabice, co mám v poličce, ale když to je skoro zadarmo, tak tu distribuci zkousnu.
-
Všechno funguje naprosto normálně. Tudíž máš buď smůlu nebo je problém mezi židlí a klávesnicí:)
-
Leje jako z konve, tak si chci dat coop MW3. Velky h.vno, nefacha to. Miluji tyto sluzby. *16* Jeden dela update dopoledne (BF3) , druhy je mrtvy prubezne (Steam) a kdyz uz ma clovek cas a chut si zahrat tak ma po zizalkach.
-
"Steam users logged in"...
-
ee hraji! online je na steamu i 10 mega
-
Zrovna teď mě to hodilo offline a nejde s tim nic dělat. *13*
-
Nutně nehrají, jsou online.
-
ono to teďka přes svátky nejelo permanentně od odpoledních hodin. Sice sem tam nakoupil hry (30), ale mohl sem je vyzkoušet většinou až další den :D ale i tak.. teďka je po přetížení a stahování funguje teďka už normálně
-
Fajn, skoda, ze to posledni dobou kazdou chvili nejde a tim padem musim na dotu 1 :D -.- ..
-
Tak to by uz konecne mohli posili kapacitu serveru sakra. Staci par slev nebo novej blockbuster a neda se stahnou ani update rychlosti vyssi jak 200kbps...