Přejít na výpis diskuzí
Na stránkách Baldur's Gate finišuje tajemný odpočet
15.3.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
Rad bych se mýlil, ale podle mě to nebude nic vážného nebo seriózního. Myslím, že kdyby bylo, měli by takové věci jako servery atd ošéfované. Nevím proč, ale mám prostě pocit, že spousta lidí včetně mě bude nakonec zklamaná až se nakonec dozvíme o co jde.
-
Zdá se, že lidé pomaulu přestávají klikat a už se tam dá dostat a světe div se je tam pouze ten samý wallpaper a 00:00:00 heh...
-
-
Fail no :)
-
-
OMG tak oni fakt delaji na trojce! EPIC
-
-
500 Internal Server Error ... tak se jmenuje třetí díl? *1*
-
-
Na chvilku to jelo, ted uz zase ne... ale to bude asi jen na iphone a podobny takze fail :(
-
-
Dokud to neuvidím na vlastni oči neuvěřím aspoň jeden obraze ze hry *13*
-
neuverim, kym neuvidim :)
-
TROLL nebo věštec ?
-
Nesranduj :P
-
-
hacked by anonymouse *1*
-
3.2.1... ... ... nic. Ale musím uznat že to bylo dramatické :D
-
-
ono to stale dramaticke je... ja si pomaly obhryzam nechty! :)
-
-
Ti amicí, to jsou fakt amatéři... Já když spouštěl web Warhorse, vše šlapalo jako hodinky. *5*
-
-
No o ten byl urcite stejnej zajem jako o web Balduru, nic ve zlym :P. Ale pohlidat si to mohli lepe :) *7*
-
-
je to uz 12 let a stale je to nejlepsi rpg co si clovek muze dnes zahrat je to trosku smutne :o) nicmene je videt ze fanousci nezapomeli ja si to uz asi 5-6 let pravidelne jednou do roka dohravam xD
-
8:01 a tadá - jedno velké NIC! Zřejmě to mělo působit epicky, ale skutek utek. Příště raději volně oznámit co se chystá a nezatěžovat nás nějakým odpočtem
-
-
No podle tweetu Trenta Ostera je pretizenej server, zjevne prevelikej zajem. Ale s tim mohli pocitat
-
-
Tak akorat nedostupna strnka :D
-
Evidentně na to nebyli připraveny čekaly asi jen tak stovku maximalně 200 lidí
-
-
Ale hovnajs, BG má rozhodně více fanoušků než v řádu stovek. A mělo jim bejt jasný, že čekovat to bude skoro každej.
-
-
Já to myslel ironicky.
-
-
Ouch! *15* Tak to jo.
-
-
-