Přejít na výpis diskuzí
Na stránkách Baldur's Gate finišuje tajemný odpočet
15.3.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
+100 000 000
-
Prosim, prosim, prosim, HD remake BG1 + 2 + datadisky postaveny na DnD 3.5 (nebranil by som sa ani 4.0 ale tam afaik dost zmenili mechaniky) s izometrickym pohladom, samozrejme spojeny do jednej hry!!! Teraz cez vikend na GameExpo som ochotny za take nieco obetovat hernym bohom!
-
-
Psal sem to níž, mod Baldurs gate trilogy ti všechno spojí do jednoho, hraješ s grafikou a pravidlama z BG 2 resp datadisku.
-
btw... este 16 hodin to bude za necelych 6 libier, pri tom mnozstve hier je to skoro kradez... Som si to kupil, aj ked vsetko okrem Greyhawku uz vlastnim :D
http://www.gamersgate.com/DDB-DBAMC/dungeons-and-dragons-anthology-the-master-collection -
-
Mohu se zeptat jestli je to krabicovka, nebo jen digitální verze?
-
Asi najviac zabugovaná hra, ktorú som v živote hral.
-
-
to si este nehral Skyrim ;)
a ToEE som dohral asi 5x a ziaden bug, ktory by nespravil reload som nenasiel -
-
Ale hral. A toee s čistým svedomím zaradím nielen nad skyrim, ale pokojne aj nad daggerfall.
-
-
Teoreticky to išlo, to je pravda. *1*
-
daggerfall sa nedal dohrat, bez patchu, co temple slo
-
-
-
-
-
-
Boha už se těším, poslední týden hledám nějakou hru co by se alespoň přiblížila BG, tak třeba překvapí... :) p.s. můžete sem někdo hodit odkaz na ten GUI mod co tu je zmiňován, popř. mě na email Vrbka61@seznam.cz, díky
-
Prosím Bioware, raději nechejte ten BG spát, ať nedopadne jako Dragon Age 2 a ME3.
-
-
Co je na ME 3 krome konce spatnyho? Koukam ze nekterejm hracum se clovek nezavdeci
-
-
presne jedna z nejlepsich her co sem hral a na dnesni hry i dobra delka akorat ten konec se vazne nevyved ja doufal v nake epicke boje a shepardovy epicke proslovy a misto toho vsak vy vite co a ostatnim nebudu spoilovat.
-
-
Bioware už práva na BG nevlastní, takže můžeš být klidnej.
-
-
Aha, takže práva na dokur*ení legendy má někdo jinej. Hned jsem klidnější..
-
-
Bioware má určitou vizi o tom, jak chce svoje hry dělat. Jenže takovouhle vizi nemá o RPGéčkách každý. Takže bych tomu dal šanci - třeba to bude pocta předešlým dílům se vším všudy. Jestli to teda nebude casual kok*tina na zařízení typu "vytáhni hru třeba v metru, abys mohl zabít nudu" .
-
-
-
Jo, tak to by byl ten nejhorší případ... Doufejme, že tohle nehrozí.
-
-
Tak nejdřív do bleskovek,teď článek.. *7*
-
-
hlavne sa z toho neposer *3*
-
-
To bude určitě WII U exclusive! *1* *14* *6* *7* *2*
-
-
Ani to trollovaní už dnes není co bývalo..žádná originalita, jen nuda a šeď...
-
Hele, sem to nepatří, ale neuvažoval jsi zase o své staré ikonce? Tahle je na prd a ten trol u PCčka byl super...
-
-
Bože, jestli to bude něco na iphone, android či podobnnou srág*ru, tak se pos*ru! Veškerá má očekávání se budou muset vyzářit někam jinam.
-
-
Třeba do kapesníku? :-)
-
-
Do kapsíči! *1*
-
-
-
Bude to casual player friendly FPS konzolovka s obrovskejma tlacitkama, s dvema statistikama atributu postavy, bez inventare a s DLC v den vydani, supeeer :)
-
-
You press the button, something awesome has to happen! Button, Awesome! Button, Awesome! Button, Awesome!
-
-
Očekávám HD remake prvního (ten by to opravdu potřeboval) a druhého dílu. Platformy? PC.
Třetí BG to bude jen těžko. -
-
HD remake pro BG je zbytecnost. Jak bys ho pro 2D hru udelal? Dopadlo by to stejne jako kdyz si zahrajes BG s widescreen modem. BG vypada stale perfektne pokud nehrajes v nizkem rozliseni na velke obrazovce ale nainstalujes si widescreen mod a GUI mod.
-
-
Přesně!
-
To máš pravdu, ale třeba taková jednička by si HD remake zasloužila. Dvojka je dobře hratelná i dnes.
-
-
jedničku můžeš hrát v grafice dvojky přes Baldurs gate trilogy. K HD remaku. Na co? Kreslená grafika nestárne, pokud je možné zvyšit rozlišení, což u BG jde.
-
-
-
Já se obávám, že v případě BG půjde buď o remake na nějaký nový systém (tablety apod.) nebo o hru z universa BG. V trojku nevěřím a stejně tak jsem skeptickej, že by se našel nějaký staromilec s XY milionama v kapse, který by se vrhnul na old-school BG v infinity enginu (což je mé největší přání)...
-
-
Udělat remake BG na libivolnej tabletovej systém je nemožné. Tablety nejsou na takové hry uzpůsobené.
-
-
Co to kecáš? proč tedy na svým SmartPhonu hraju Baldurs gate jedničku a docela v pohodě?
-
Myslím, že zrovna u BG-like her by to žádnej velkej problém nebyl. V podstatě celý se to ovládá jedním tlačítkem myši a přenos na dotykový zařízení mi přijde poměrně realizovatelnej.
-
-
Tak tablet verze je podle mě jistá. Nahrál jsem toho v BG dost a na šmatlání se to určitě předělat dá.
-
Vem si, kolik je voleb, ikon a textu v původních BG. Museli by to HODNĚ ořezat, aby to bylo na tabletu funkční a dobře hratelné.
-
-
Já si také právě myslím, že RPG, které lze pauzovat, jde docela solidně převést na přístroje, kde se šmatlá prstem. Sice nic takového nevedu a ani nehodlám, ale z pozice laika mi to přijde řešitelné... Možná se pletu.
-
Nemuseli by ořezávat skoro nic, v rozhovorech by se místo myši klikalo prstem, v inventáři by se místo tahání myší tahalo prstem, na všechny funkce (deník, vývoj postavy apod) byly už v PC verzi klikatelný ikonky na hlavní ploše, takže na tabletu by to mohlo fungovat skoro stejně. Maximálně by některý prvky museli trochu zvětšit, ale to není zrovna zásadní problém.
-
-
-
tablety bych bral spíš na ty erotický, pro další povzbuzení..
-
-
-
co ty víš, BG3 už ve vývoji byl.
-
-
A navic byl uz temer hotovej.
-
-
jo, skoro tři roky práce v kelu
-
-
Pokud to bude trojka, bouchnu šampáňo :)
-
-
-
Snad je to nějaká nová hra! S dobrým příběhem a hratelností. Ten sen mám už dlouho, třeba to bude skutečnost. *14*
A PROBOHA AŤ JE TO PRO PC!!!! *16* -
-
http://www.youtube.com/watch?v=PNnqjbojqjE
-
-
ROFL n1 *1*
-
-
lamy, muj prispevek nema byt vysmech prvnimu prispevku, ale pochopeni druheho, ze dneska doufat v to ze to bude na PC je naivita. A prislo mi ze ot krasne vystihl tou pisnickou. Abyste se tu taky netentovali nubove. Pro me je BG srdecni zalezitost od te doby co sem to poprve spustil sem zacal hrat jen RPG.
-
-
-