Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jedničku můžeš hrát v grafice dvojky přes Baldurs gate trilogy. K HD remaku. Na co? Kreslená grafika nestárne, pokud je možné zvyšit rozlišení, což u BG jde.
  • ROFL n1 *1*
  • You press the button, something awesome has to happen! Button, Awesome! Button, Awesome! Button, Awesome!
  • +100 000 000
  • Asi najviac zabugovaná hra, ktorú som v živote hral.
  • filias
    Tak tablet verze je podle mě jistá. Nahrál jsem toho v BG dost a na šmatlání se to určitě předělat dá.
  • hlavne sa z toho neposer *3*
  • yuri337
    Aha, takže práva na dokur*ení legendy má někdo jinej. Hned jsem klidnější..
  • Bioware už práva na BG nevlastní, takže můžeš být klidnej.
  • btw... este 16 hodin to bude za necelych 6 libier, pri tom mnozstve hier je to skoro kradez... Som si to kupil, aj ked vsetko okrem Greyhawku uz vlastnim :D

http://www.gamersgate.com/DDB-DBAMC/dungeons-and-dragons-anthology-the-master-collection
  • Core
    Jo, tak to by byl ten nejhorší případ... Doufejme, že tohle nehrozí.
  • Prosim, prosim, prosim, HD remake BG1 + 2 + datadisky postaveny na DnD 3.5 (nebranil by som sa ani 4.0 ale tam afaik dost zmenili mechaniky) s izometrickym pohladom, samozrejme spojeny do jednej hry!!! Teraz cez vikend na GameExpo som ochotny za take nieco obetovat hernym bohom!
  • Core
    Já si také právě myslím, že RPG, které lze pauzovat, jde docela solidně převést na přístroje, kde se šmatlá prstem. Sice nic takového nevedu a ani nehodlám, ale z pozice laika mi to přijde řešitelné... Možná se pletu.
  • Boha už se těším, poslední týden hledám nějakou hru co by se alespoň přiblížila BG, tak třeba překvapí... :) p.s. můžete sem někdo hodit odkaz na ten GUI mod co tu je zmiňován, popř. mě na email Vrbka61@seznam.cz, díky
  • Trol.diskuzni
    Do kapsíči! *1*
  • Co to kecáš? proč tedy na svým SmartPhonu hraju Baldurs gate jedničku a docela v pohodě?
  • Nemuseli by ořezávat skoro nic, v rozhovorech by se místo myši klikalo prstem, v inventáři by se místo tahání myší tahalo prstem, na všechny funkce (deník, vývoj postavy apod) byly už v PC verzi klikatelný ikonky na hlavní ploše, takže na tabletu by to mohlo fungovat skoro stejně. Maximálně by některý prvky museli trochu zvětšit, ale to není zrovna zásadní problém.
  • Třeba do kapesníku? :-)
  • yuri337
    Prosím Bioware, raději nechejte ten BG spát, ať nedopadne jako Dragon Age 2 a ME3.
  • Ani to trollovaní už dnes není co bývalo..žádná originalita, jen nuda a šeď...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit