Přejít na výpis diskuzí
Na stránkách Baldur's Gate finišuje tajemný odpočet
15.3.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
Hele, sem to nepatří, ale neuvažoval jsi zase o své staré ikonce? Tahle je na prd a ten trol u PCčka byl super...
-
Tak nejdřív do bleskovek,teď článek.. *7*
-
Přesně!
-
To máš pravdu, ale třeba taková jednička by si HD remake zasloužila. Dvojka je dobře hratelná i dnes.
-
To bude určitě WII U exclusive! *1* *14* *6* *7* *2*
-
Vem si, kolik je voleb, ikon a textu v původních BG. Museli by to HODNĚ ořezat, aby to bylo na tabletu funkční a dobře hratelné.
-
HD remake pro BG je zbytecnost. Jak bys ho pro 2D hru udelal? Dopadlo by to stejne jako kdyz si zahrajes BG s widescreen modem. BG vypada stale perfektne pokud nehrajes v nizkem rozliseni na velke obrazovce ale nainstalujes si widescreen mod a GUI mod.
-
Bože, jestli to bude něco na iphone, android či podobnnou srág*ru, tak se pos*ru! Veškerá má očekávání se budou muset vyzářit někam jinam.
-
Myslím, že zrovna u BG-like her by to žádnej velkej problém nebyl. V podstatě celý se to ovládá jedním tlačítkem myši a přenos na dotykový zařízení mi přijde poměrně realizovatelnej.
-
Pokud to bude trojka, bouchnu šampáňo :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=PNnqjbojqjE
-
tablety bych bral spíš na ty erotický, pro další povzbuzení..
-
Udělat remake BG na libivolnej tabletovej systém je nemožné. Tablety nejsou na takové hry uzpůsobené.
-
Bude to casual player friendly FPS konzolovka s obrovskejma tlacitkama, s dvema statistikama atributu postavy, bez inventare a s DLC v den vydani, supeeer :)
-
Já se obávám, že v případě BG půjde buď o remake na nějaký nový systém (tablety apod.) nebo o hru z universa BG. V trojku nevěřím a stejně tak jsem skeptickej, že by se našel nějaký staromilec s XY milionama v kapse, který by se vrhnul na old-school BG v infinity enginu (což je mé největší přání)...
-
co ty víš, BG3 už ve vývoji byl.
-
Očekávám HD remake prvního (ten by to opravdu potřeboval) a druhého dílu. Platformy? PC.
Třetí BG to bude jen těžko. -
Snad je to nějaká nová hra! S dobrým příběhem a hratelností. Ten sen mám už dlouho, třeba to bude skutečnost. *14*
A PROBOHA AŤ JE TO PRO PC!!!! *16*